hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

hirdetés

Kocsik, nem csak zsúrra

Bármekkora legyen is otthonunk, mindenképpen érdemes beszereznünk egy remek kis zsúrkocsit, amelyen a tálaláshoz szükséges eszközöket tarthatjuk. Segítség ez a terítésnél, a kiszolgálásnál, étkezés után pedig megkönnyíti az asztal leszedését. Ha megfelelő darabot választunk szükség esetén betolható a hálóba, nappaliba.

Hagyományos
Sokfunkciós, komoly, nagyméretű darab, a kerti pihenés és fürdőzés teljes kiszolgálására alkalmas teakfa zsúrkocsi. Ha az idő hűvösebbre fordul, velünk együtt behúzódhat a lakásba, odabent is dekoratív. (Mahagóni Design)

 

Magyar akác
Az akácfából készült, hazai gyártmányú zsúrkocsi levehető tálcával készült. Alsó polcán üvegtartó rekeszeket alakítottak ki. Lenolajos felületkezelés teszi időjárás állóvá, így akár télre is kint hagyhatjuk. (Praktiker)

 

 

Játékos
Gondoljunk a jövő nyárra. Ez a teakfából készült zsúrkocsi nagy fakerekeivel játékos kiegészítője a kerti garnitúrának. Levehető kisebb tálcával, polcként berakható nagyobb tálcával és palacktartóval kapható. (Mahagóni Design)

 

 

 

Áttetsző
Alumínium keretbe illesztett tejüveg polcok, krómpálcákkal kiegészítve. Ez a darab egy modern otthonban bárhol jó szolgálatot tehet. (Desidea Stúdió)

 

Hajtogatós
Kis alapterületű otthonokban praktikus ez a fogantyús zsúrkocsi, mely egy mozdulattal félbehajtható, és szolgálaton kívül az ajtó mögé vagy egy sarokba is beállítható. (VAM Design)

 

 

 

 

Luxus kivitelben
Minden részletében finoman kidolgozott a fa-üveg-fém kombinációjú, modern zsúrkocsi. Háromszög alakú fogantyúi pont kézre állnak, kerekei finoman, hangtalanul gurulnak. (Casaart Lakásművészet)

 

 

 

Így válasszunk:

+ Ha nagy a lakás és nagyok a távolságok, inkább nagyobb, masszívabb darabot vásároljunk.
+Ha helyhiányban szenvedünk, válasszuk az összecsukható verziót.
+Kültéri használatra a fém-üveg kombináció a megfelelő, de a teakfából, akácfából készült darabok is alkalmasak e célra.
+Gondoljuk végig, milyen funkciónak kell megfelelnie: legyen-e kiemelhető tálca, italtartó, késtartó, legyen benne zárt fiók, vagy elegendő, ha nyitott polcos?
+A zsúrkocsi anyaga, stílusa illeszkedjen a nappali vagy az étkező bútorzatához.
+A kerek forma kecsesebb, jobban körüljárható, a szögletes kocsik polcain azonban több minden elfér.
+Legyen helye akkor is, ha éppen nem használjuk: a nappaliban az ülőgarnitúra mellett, vagy az étkezőben, ahol egy vázában virágot tarthatunk rajta, de a konyhapult alá is betolható, ha kialakítunk egy erre alkalmas elemet.

 hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Dekor
Olvasnivaló mindig kéznél
Az egyre csak gyűlő magazinok elhelyezése mindig gond, hisz mindenki szereti, ha olvasnivalói mindig kéznél vannak, de nem hevernek szanaszét a ...

Inspiráló helyiségek
Új ház régi ruhában
Lágy dombok, szőlővel beültetett lankák közé simulva, a Balaton-felvidéken található ez a gyönyörű ház, mely elsőre semmiben sem különbözik szépen ...

Inspiráló helyiségek
Bohém sikk a vár alatt
Milyen igaz, hogy a tér és a benne lévő tárgyak, bútorok mesélnek az ott lakók életéről! A fiatal házaspár nemcsak a kényelemre törekedett otthona ...

Dekor
Szokatlanul tarka design Dél-Afrikából
Ezek a mobil bútorok ránézésre könnyedek, színesek és mintásak, valójában nemes anyagokból készültek dél-afrikai ízlés szerint. 

Dekor
Talpalávaló szőnyegek
Az elmúlt pár évben a szőnyeg mintha reneszánszát élné. És nem csupán az egzotikumok iránt nőtt meg az érdeklődés, hanem a szokatlan formák, ...

Inspiráló helyiségek
Járatlan utakon
Mónika és Attila korábban egy Dabas környéki telken álló faházban éltek faragott, masszív, erdélyi fenyőbútorok között. Idővel azonban valami egészen ...Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2019 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek