Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

Kristálykád a fényűzés csúcsa

Aki eddig azt hitte, hogy nem létezik már olyan felület, amelyet még nem díszítettek Swarovski kristályokkal, tévedett. Íme a legújabb luxus.

 

Ez a csillogó kád a Catchpole & Rye alkotása, egy olyan tradícionális cégé, ami kézműves technnikával dolgozik. A luxus-kád Crystal Blateu névre hallgat, amelynek kézzel kirakott kristályainak felhelyezése elég sok időt vett igénybe. A fehér kristályokból négy különböző típusút használtak fel a dekoráláshoz, hogy elérjék a kívánt csillogó hatást. Persze, ha a megrendelő úgy kívánja, a gyártók kék, zöld, vagy arany kristályokkal is feldíszítik a kádat, sőt, ha igény van rá, akár monogrammot, címert vagy logót is ki tudnak rakni belőlük. A ragyogó kristályok mellett a zománcozott, öntött fém kád stílusosan karomszerűlábakat kapott, hogy teljes legyen a királyi pompa. Aki ilyen kádra vágyik, megrendelheti 150.000£ ellenében, vagy választhatja a kisebb változatot is Baba Bateau néven 120.000£-ért.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Inspiráló helyiségek
Rendezett hétköznapok
A bel-budai, tetőteraszos lakás ideális otthonnak bizonyult Alíz számára mindaddig, amíg kettesben éltek párjával. Laura születésekor azonban úgy ...

Dekor
Új, trendi fürdőszobabútor
A fürdőszoba kimeríthetetlen téma. Alkalmazkodóképes bútorok következnek, amelyek megjelenésükkel a legújabb trendet követik. 

Inspiráló helyiségek
Ötcsillagos gyermekbirodalom
Vendéglátóink korábban gyakran utaztak, gyönyörű tájakon barangoltak. Ma már azonban ritkábban kelnek útra, hiszen otthonukban minden együtt van, ...

Átalakítás
Mire jó egy kád a kertben
Kedves Edina, wellness sarkot szeretnénk a kertbe.

Dekor
Felfújható kád aprócska fürdőszobákba
Helytakarékos megoldás után kutatva találta föl három designer a felfújható kádat, ami a legkisebb fürdőszobák megmentője lehet.

Átalakítás
Változatos mozaikok a fürdőben
Fürdőszoba kialakításánál mindig nagy dilemmát okoz a leendő burkolat kiválasztása. Van, akinek a virágminta tetszik és van, akihez a geometrikus ...Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek