Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

Tökéletes ajándék férfiaknak

A hazai tervezők nem kényeztetik el a férfiakat, a piacon viszonylag kevés nekik szóló, egyedi ugyanakkor megfizethető terméket találunk. Ezt az űrt tölti be Hegedüs Norbert és Csörgő Zsolt fapénztárcákat kínáló márkája, a WOWA. A WOWA, azoknak a férfiaknak készül, akik kedvelik a formatervezett termékeket, ugyanakkor nem szeretnek felesleges dolgokat magukkal cipelni. Bár a termék nemrég került piacra, sikerét mutatja, hogy 900 darabot már a H&M is rendelt a srácoktól.

ajándék, férfi, pénztárca, tárca, fa, WOWA

 

A Zsolt és Norbi fejéből kipattant termék egy téglalap alakú, fa tárca, aminek belső vájatában egy szilikonpánt tartja a bankkártyákat, a kulcsot, az aprót és a papírpénzt. “A terméket arra találtuk ki, hogy a legszükségesebbeket tartsuk benne, csak zsebre vágjuk, és már indulhatunk is. Azoknak ajánljuk és terveztük a a WOWA tárcákat, akik nem akarják a hatalmas pénztárcájukat maguknál hordani, hanem egy apró, zsebben hordható darabra vágynak” - vallják a tervezők, akik bár designt nem tanultak, de nem áll tőlük távol a kreativitás, Zun store nevű üzletükben régóta forgalmaznak design szempontból is elismert világmárkákat.

 ajándék, férfi, pénztárca, tárca, fa, WOWA

A márkanév a wood wallet szavak mozaikjából ered, aminek W-betűi megjelennek a tárcák felső dupla ívében is, de ennek funkciója is van, hiszen így könnyebb megfogni a tárcát vagy kivenni belőle a kártyákat.

 

Jelenleg kőris, tölgy és diófából készülnek a pénztárcák, ezt később szeretnék akácfával és egy egzotikus fákból készült kollekcióval is kiegészíteni. De nemcsak az alapanyagokban különböznek a tárcák, a szilikon pántok is rengeteg variációt rejtenek: “ Jelenleg hat különböző színű pántunk van: fekete, fehér, sárga, narancssárga, pink és zöld - ezek variálhatóak a különböző fából készült tárcákkal” - mondta Norbi.

 

A természetes fának hála, nincsen két egyforma darab, hiszen változatos a tárcák struktúrája, így másképpen reagálnak a pácolásra, a gravírozásra is. A WOWA tárcák garantáltan egyedi termékek.

 ajándék, férfi, pénztárca, tárca, fa, WOWA

A WOWA tárcákkal jelenleg a Zun store kínálata mellett, a Buborékban, a Szimpla Design Shopban, a The Garden Studioban, a Solinfo design shopban, a WonderLAB-ben találkozhatnak a vásárlók.

 

 
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Dekor
Kalandok és csíkok a tányéron
Játékos és ötletes ez a modern, csíkos étkészlet, ugyanakkor még jótékonykodhatsz is vele, és akár ajándéknak is beválhat. 

Inspiráló helyiségek
Pesti bérház férfias eleganciával
    Egy körfolyosós bérház belső udvarra néző kis lakása is képes megújulni, ha megfelelő kezekbe kerül, amihez elengedhetetlen a tervező és a ...

Kislakás
Egy lakás, amibe azonnal beleszeretsz!
A Madárhegyen épült társasházban talált rá István egy prémium lakásra, amelyből Loydl Péter belsőépítész a funkciót és a designelemeket ...

Karácsony
A karácsony körülölel
A városi nomád stílus esszenciája, hogy megtaláljuk az egyensúlyt az urbánus lét és a természet szépsége, nyugalma között. Az egyre divatosabb ...

Dekor
Csíkos kalandok a tányéron
Játékos és ötletes, ugyanakkor még jótékonykodhatsz is vele, és akár ajándéknak is beválhat.  Modern csíkos étkészlet következik.

Dekor
Legyél te is könyvkötő!
Ha egyszer is előfordult, hogy elvarázsolva gondoltál arra, milyen szuper lehetett elkészíteni a régi könyveket, itt van az alkalom, hogy kipróbáld! ...Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek