hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

hirdetés

A legbájosabb gyermekbútor idén

A lapraszerelt bútorok világában nehéz olyan darabokat találni, amikhez emlékek, történetek kapcsolódnak, amelyek a családi örökség részét képezik. A Bunny and Clyde tervezői úgy döntöttek, hogy megalkotják a saját nosztalgikus gyermekbútoraikat, amelyek aztán generációról generációra öröklődhetnek.

Régen, mikor kisgyerek érkezett egy családba, megörökölte a szülei, nagyszülei bútorait, kiságyát, szekrénykéjét. Ma azonban szinte mindent újonnan veszünk a gyerekeknek, hiszen a bútorok nem is olyan minőségiek, ráadásul sokkal olcsóbbak, praktikusabbak is. 

Nathalie Vos, Lisa Vos és Mariëtte Bergh a Bunny and Clyde tervezői egy olyan kollekciót alkottak meg, melyet a nosztalgikus formák és minták inspiráltak, minőségi anyagokból készülnek, így bármely családban igazi örökséggé válhatnak, amit aztán a később jövő generációk is használhatnak. 

A szekrénykék, kiságyak, fotelek hihetetlenül bájosak és kedves lettek, ráadásul fenntartható technológiával és anyagokból készülnek. hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Dekor
Így lesz friss a levegő a városi lakásokban is
Az egyre növekvő nagyvárosok levegőszennyezésének kritikus helyzete hívta életre azt a mikroklíma rendszert, ami a friss és tiszta levegőre ügyel a ...

Dekor
Divatban az elegáns bútorok
Hagyományos értékek és kreatív innováció, azaz minőségi anyagok és modern technológia jellemzi ezeket a klasszikusan elegáns bútorokat.

Dekor
Modern, minimalista légtisztító a Mujitól
A visszafogott és letisztult ugyanakkor minőségi darabjairól ismert Muji ezúttal egy stílusához illő légtisztítót dobott a piacra az allergiások ...

Dekor
Szerethető gyerekbútorok
Pályázatra készült diákmunkának indultak ezek a helyes állatfigurák, amik tavaly design díjat nyertek gyermek bútor kategóriában.

Dekor
A tévé, ami megáll a saját lábán
Önálló bútorként értelmezi a tévét Robert Bronwasser tervező, aki szövetborítást és saját lábakat is tervezett a készüléknek.

Dekor
Felfedezték a 100%-ban lebontható bioműanyagot
Bár a műanyag elengedhetetlen mai modern életünkhöz létrehozása költséges, nem is beszélve arról, hogy mit kezdjünk a tönkrement kidobásra ítélt ...Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2019 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek