hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

hirdetés

Ilyen pompában él II. Erzsébet: nézz be a Buckingham-palotába

Mindig is érdekelt, milyen körülmények között él II. Erzsébet brit királynő? Akkor most itt a lehetőség, hogy benézz a Buckingham-palotába egy virtuális túra keretein belül!

London fő látványosságának számít a Westminster városrészben található Buckingham-palota, amely 1837 óta a brit királyi család rezidenciája. A klasszicista stílusban épült kétszintes épület kívülről is impozáns látványt nyújt, belülről pedig még inkább: összesen 775 pazar szoba található benne. Ezek egy része úgynevezett állami szobák, a hivatalos eseményeken a királyi család itt fogadja vendégeit.

buckingham-palace-2254111_1920.jpg

Az épületben őrzik az úgynevezett Royal Collectiont, azaz a királyi gyűjteményt, amelynek részét képezik például Rembrandt és Rubens festményei is. Az állami szobák belépőjegy ellenében látogathatóak, de évente csak néhány hét erejéig.

Ha szeretnél bekukkantani a palotába, most megteheted: az alábbi virtuális túra során megnézheted a fényűző helyiségeket. A videó közben ne felejtsd el mozgatni az egeret!
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Dekor
Szokatlanul tarka design Dél-Afrikából
Ezek a mobil bútorok ránézésre könnyedek, színesek és mintásak, valójában nemes anyagokból készültek dél-afrikai ízlés szerint. 

Dekor
Az előszobák adu ásza
Kis helyet foglal, ugyanakkor a legkülönbözőbb darabokat tárolhatod rajta. Minden igényt kielégítő kiegészítő készült az előszobába.

Dekor
Így teregess a szabadban
Aki próbált már a kerti szárítóra teregetni úgy, hogy mindkét kezével a vizes ruhát fogta, és közben a csipeszekkel is meggyűlt a baja, értékelni ...

Dekor
Texas ihlette modern design bútorok
Hatalmas ambíció, nagy lendület, sajátos stílus és kreativitás. Fiatal texasi designerek mutatkoztak be New Yorkban.

Dekor
40 éves a kanapék shar pei-je
Redőzött bútorhuzatával, ikonikus formájával a mai napig hódit a Togo. Ez a klasszikussá vált kanapé idén tölti be pályafutásának negyvenedik ...

Dekor
Székké alakítható babaház
Decemberben 19 londoni építész, designer tervezett babaházat a Museum of Childhood felkérésére, melynek egyik népszerű installációja volt a Torafu ...Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek