hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

hirdetés

Nyaralóban vagy otthon: így használhatod ki a nyár minden pillanatát

Itt a nyár, vége a tanításnak, eljött a szabadság ideje. Idén azonban más a helyzet, a megszokotthoz képest kevesebb a mozgásterünk, külföldre is csak korlátozottan lehet utazni, ezért érdemes kicsit újrahangolni magunkat fejben. Nézzük, hogyan ragadhatunk meg minden pillanatot a feltöltődésre!

Nyaralás távol a várostól

Amikor kikapcsolódásra vágyunk a legfontosabb dolog, ami a szemünk előtt lebeg, hogy kizökkenjünk a hétköznapi rutinból és kicsit lazább, felszabadultabb környezetben töltsük szabadidőnket. Ehhez nem feltétlenül kell egzotikus távoli tájakra utazni, elég néhány rendhagyó megoldás. A vidéki ritmus már eleve boldog pillanatokat nyújthat számunkra.

A dizájnról és a stílusról a szabadtéri étkezések alkalmával sem kell lemondanunk vidéken. A relaxáló és hűs hatású kék árnyalatok jól mutatnak az asztalon, és harmonizálnak a fából készült asztalok rajzolatával. Délutánonként jöhet a jól megérdemelt pihenés egy kényelmes kültéri kanapén vagy egy függő fotelben, ha kis magányra vágyunk. A hosszú nyári estéken igazán kellemes kint ülni a szabadban csak úgy beszélgetni, borozni és lazítani. A teraszon vagy a kertben elhelyezhetünk természetes anyagú fonott kosarakat különböző méretben, amihez jól mutat egy kültéri szőnyeg és néhány virágmintás díszpárna, hogy otthonosabb legyen a hangulat. Bátran kísérletezzünk a hozzánk legközelebb álló stílus kínálatából.

videk1.jpg

Irány a nyaraló

A nyári időjárás lehetővé teszi, hogy a szabadban étkezzünk szeretteinkkel. A Bonami válogatásából ötleteket meríthetünk, és megtudhatjuk, melyik stílus áll hozzánk a legközelebb, amivel ízléses miliőt teremthetünk magunk és a vendégeink számára. Ha a szívünk a természetesség letisztultsága felé húz, arra is vannak csodás megoldások, csak úgy ha a modern dizájn bűvöl el minket a legjobban. Vagy inkább a romantikus, vidéki stílus rajongói vagyunk? Bármelyiket megvalósíthatjuk és egyedi hangulatban tölthetjük a közös étkezéseket! Akár Balatonon akár más környéken van nyaralónk, öltöztessük új ruhába a kinti és benti enteriőröket, hogy olyan érzésünk legyen, mintha egy igazi nyaraláson lennénk. A grillezést, kerti piknikezést is újragondolhatjuk és eltérhetünk a hagyományos szokásoktól. A nyári esték hangulatát fokozhatjuk lámpásokkal, LED-fényfüzérrel, illetve a gyerekek kint aludhatnak a szabad ég alatt egy sátorban egy kényelmes matracon.

vdek.jpg

Mindenkinek vannak emlékei, milyen volt gyerekként a nagyinál nyaralni vidéken. A zománcozott tepsik, bögrék és kancsók visszahozzák a gondtalan nyarak szép emlékeit. Amikor szilvás gombócot vagy más ízletes édességet tálalunk fel szeretteinknek, ne felejtsünk el az asztalra tenni némi frissen szedett gyümölcsöt, egy vadvirágokkal teli vázát.

videk.jpg

Fotók: Bonami
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Praktikus ötletek
Milyen az ideális nyári paplan?
Segítünk milyen paplant válassz, ha a legforóbb estéken is komfortosan szeretnéd érezni magad.

Inspiráló helyiségek
Provence Siófokra költözött
A napszítta délfrancia vidék színei köszönnek vissza az aprócska, ám annál lakályosabb siófoki nyaralóban, amelynek alapvető karakterét szándékosan ...

Stílusos otthonok
Tiszta kék!
Fülledt, forró nyár. Hőség, melyben semmi másra nem vágyunk, mint arra, hogy lehűljön a levegő egy kicsit. Vegyük magunkat körbe üde zöldekkel, ...

Stílusos otthonok
Tenger a lakásban
A nyári égbolt tisztaságát és a tenger ígéretét költözteti a lakásba a Designers Guild új kollekciója kékben.

Inspiráló helyiségek
Mesés búvóhely a Káli-medencében
A Balaton melletti települések egyik legszebb részén épült fel Ágiék hétvégi háza, ami a hűvösebb hónapokban sem tátong üresen. Az év minden szakában ...

Megoldjuk
Jönnek a nyári viharok: így óvhatod meg otthonodat
Környezetünk, éghajlatunk folyamatosan változik, és a tények azt mutatják, hogy olykor egészen komoly szélsőségekre is fel kell készülnünk. ...Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek