hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

hirdetés

Teremts harmóniát otthonodban: lakberendezés a feng shui szerint

Ha szeretnénk, hogy az otthonunkban eltöltött idő tényleg pihentető legyen és minden pillanatot harmonikusan tölthessünk családunk körében, érdemes megfogadni a feng shui lakberendezésre vonatkozó tanácsait. Nézzünk közülük néhányat!

Előszoba

Az előszobában érdemes egy nagyobb méretű tükröt elhelyezned, ugyanis amellett, hogy tágítja a teret, még a negatív energiákat is visszaveri a feng shui szerint. Emellett ügyelj rá, hogy a piszkos, sáros cipőket ne vidd be a lakásba, a bejárati ajtó környékének mindig tisztának kell maradnia, csak így tudod bevonzani a pénzt és a sikert.

Nappali

A nappalinál a legfontosabb tényező, hogy minél több napfény érje a helyiséget, mert csak így tud áramlani a pozitív energia. Jó, ha az ajtó közelébe nem teszel nagyobb bútort, abban ugyanis „fennakad” ez az energia. Helyezz el a helyiségben minél több szobanövényt és szabadulj meg a törött dísztárgyaktól.

chairs-comfort-cups-decoration-358572.jpg

Konyha

Ügyeljünk arra, hogy a tűzhely lehetőleg minél távolabb kerüljön a hűtőtől és a csaptól, a tűz és víz közelsége ugyanis feszültségeket szíthat a lakók között. Legyen mindig rend, ha valamit nem használsz, pakold el a szekrénybe, ne legyen szem előtt az eszköz. A késekkel különösen óvatosan bánj, bármilyen szép is a készlet, tedd el őket a fiókba.

Hálószoba

A hálószobában fontos szerepe van az ágy elhelyezésének: lehetőleg könnyen, mindkét oldalról meg lehessen közelíteni, alatta pedig ne tárolj semmit. Nyugtató színek uralkodjanak a helyiségben, lehetőleg száműzd a számítógépet és a tévét.

apartment-bed-bedroom-comfort-545034.jpg

Fürdőszoba

A fürdőszobában nagyon fontos odafigyelni arra, hogy ne csöpögjön egyik csap se, a feng shui szerint ugyanis emiatt elúszhat a pénzünk. Ami a berendezést illeti, bátran válassz csillogó burkolatot (márvány, üveg, króm), ezek a felületek ugyanis javítják a pozitív energia áramlását. Továbbá jó választás lehet a helyiségben egy nagyobb tükör és gondoskodj a szobanövényekről is.
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Dekor
Semmi ne vesszen kárba: bölcsőből üvegház
Az olasz tervezők hosszú távra terveznek, arra is gondolnak, hogy mi történik akkor, ha a gyerek kinövi a bölcsőt.

Dekor
A nyugalom szigete otthon - Nagy függőszék-körkép
Ha egy kis nyugalomra, feltöltődésre vágyunk, egy függőszék remek szolgálatot tehet otthonunkban. Nézzük, milyen előnyei vannak még, mit kell róla ...

Dekor
A legférfiasabb női design
Zaha Hadid építész-designer tervezte a 2014-es milánói design kiállítás egyik legmutatósabb darabját, ami kimondottan férfiasra ...

Dekor
A tükör és az asztal társítása
Egyszerű és praktikus, ugyanakkor érdekes párosításon alapul. A fésülködőasztal az egyik legérdekesebb bútor - a szépség nagykövete.

Dekor
A szuperhősök és a cipő
Egy brit tervező arra vállalkozott, hogy szuperhősökkel dobja fel a hétköznapokat. Egy mindennapos, egyszerű műveletet színesít meg a fantáziadús ...

Dekor
Brit, skót és osztrák egyszerre
Az idei londoni Design Weeken mutatkozott be ez a szemet gyönyörködtető kollekció.Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek