hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

hirdetés

Húsvéti színjáték

A tojás energikus sárga-fehér színpárosa olyan életvidám, hogy a tavasz érkezését hirdető húsvét közeledtével minket is megihletett.

Sőt, hogy játékossága mellett a finom eleganciát is előhívjuk, az élénk páros mellé az intelligens szürkét is bevontuk a játékba. Megmutatjuk, hogy ezzel a színkombinációval még erőteljesebbé tehető a sárga ragyogása és a fehér tisztasága.

hmgoepprodnb.jpg

Az élet napos oldala 

Az újjászületés ünnepén mi más hordozhatná egyértelműbben a vitalitás fogalmát, mint a pelyhes naposcsibék vagy a tojás, amelyből az élet fakad, és néhány sárgában virító, élő virág? Az olyan látványos megoldások pedig, mint a helyes, nyúlurakkal kiegészült koszorú, vagy a nagyra nőtt óriáscitrom a derűs, jó kedélyű dekorálók kiváltságai. 

Játékos derű, otthon 

Kik szeretik a sárgát? Azok, akik vágynak az otthonos melegségre, akiknek fontos, hogy derűs környezetben éljenek és azok is, akik játékos természetűek. Abban biztos lehetsz, hogy a sárga egyetlen helyiséget sem tesz unalmassá és ingerszegénnyé – de az örökmozgó kicsik és a nagyobb gyerekek szobáinak egyenesen elmaradhatatlan színfoltja lesz. Ha róluk van szó, használhatod bátran nagyobb mennyiségben is ezt a játékos és vidám színt. 

Styling: Torma Beatrix, Fotó: Téglásy Zsuzsahirdetés

EZT IS Ajánljuk
Inspiráció
Tavaszi megújulás
A húsvét a megújulás és az újjászületés ünnepe is, ezért évről évre kedvedre áthangolhatod otthonod a saját ízlésednek ...

Stílusos otthonok
Romantikus időutazás
Visszafogott pasztell színeivel, kopottas tárgyaival a húszas évek romantikus hangulatát idézi. Igen, ez az úgynevezett vintage, melyet nemcsak azért ...

Receptek
Savanyított fürjtojás
Készülj a húsvétra különleges fogásokkal!

Receptek
Tojáskrém füstölt sonkával és zöldkoszorúval
Amikor a negyvennapos böjtöt követően húst veszünk magunkhoz, vagyis húsvétkor biztosan kerül az asztalra sonka és tojás. 

Hírek
Megjelent az áprilisi OTTHON!
Milyen lehet egy valódi, a pincétől a padlásig autentikusan bebútorozott, ódon hangulatú kastélyban nyaralni? Vagy akár ott élni?

Receptek
Habart tojás kacsamellsonkával és gerslivel
Tedd különlegessé a húsvétot ínycsiklandó és izgalmas fogásokkal!Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek