hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

hirdetés

Egzotikus különlegességek a lakberendezésben

A távoli egzotikus tájak csábító ígérete és a keleti kultúrák iránti kíváncsiság nem engedi, hogy az európai design elforduljon Ázsiától, épp ellenkezőleg, állandó ihletforrássá vált. 

A sokoldalú ázsiai kultúra modern, európai adaptációja előtérbe helyezi az emberábrázolást.

madura_rideau-dynastie_000101-c-000101-g8-3_g8_1_OK.jpgNemcsak egy-egy színes alak bukkan fel a különböző léptékű felületeken, de akár egész dinasztiák vagy életképek is feltűnhetnek a tapétákon és a lakástextileken egyaránt.

ManuelCanovas_anvers1_OK.jpgEmellett az olyan egyértelmű utalások is részei a kortárs trendnek, mint a jellegzetes kék-fehér kínai porcelánvázák díszítő motívumként való szerepeltetése.

ManuelCanovas_Dara_OK.jpgTovábbra is népszerűek a festett tájképekkel díszített tapéták, amelyeken a hegy mint az állandóság szimbóluma és a mozgást, változást jelképező víz a főszereplő – minden más emberi vagy ember alkotta tárggyal szemben. 

papier-peint-jade-temple-designers-guild_OK.jpg

Szöveg: Szász Katalin Fotó: Manuel Canovas, Zara Home, Designers Guild/Hephaistos
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Világítás
Buza Krisztina, a Cellunett lámpák tervezője
Télen imádjuk a különböző hangulatos fényforrásokat. A légies Cellunett lámpa varázslatos fényjátékot fest a szoba falára. 

Dekor
Design karosszék fogantyúval
A Milánói bútorvásáron a svájci Vitra többek között a barátságos megjelenésű East River Chair nevű karosszékével mutatkozott be.

Dekor
Divatban az elegáns bútorok
Hagyományos értékek és kreatív innováció, azaz minőségi anyagok és modern technológia jellemzi ezeket a klasszikusan elegáns bútorokat.

Hírek
A világ legdizájnosabb szállodája
„Ez az én ajándékom Amszterdamnak” – mondta a sztárdizájner, Marcel Wanders az Andaz Amsterdam Prinsengracht szállodáról. Az ajándék olyan jól ...

Bútorok
Egy zseniális bútor: a Togo kanapé
Kritikusai a kínai ráncos bőrű shar pei kutyához hasonlították a Togót, az azóta eltelt negyvennégy év azonban Ducaroy zsenialitását ...

Inspiráló helyiségek
Cseppnyi kompromisszum
Bár eleinte csupán a szekrényajtók cseréjére készültek a konyhában, végül egészen új, vízszintes osztású bútort vásároltak, üveges felső elemekkel, ...Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek