hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

hirdetés

Így lesz modern a nagyi lámpája

Nem kell elvetni a klasszikus állólámpa formát. Egy fiatal designer újragondolta és modern lámpát készített belőle - ami még a nagyinak is tetszene. 

lámpa, sziluett, LED, állólámpa, Kevin Chiam

lámpa, sziluett, LED, állólámpa, Kevin Chiam

Kevin Chiam megőrizte az állólámpák sziluettjét, csak éppen LED világítással szerelte fel őket, és a fém vázukat különböző színűre festette. Így a korábbi lámpaernyő hasznos kis tárolófelületté vált - akár virágot is tarthatunk rajta, mivel a korábbi lámpaernyő alja egyetlen világító LED felületté vált. Ráadásul a kábelnek is praktikus rendezőt tervezett, hogy ne zavarja a látványt. 

lámpa, sziluett, LED, állólámpa, Kevin Chiamhirdetés

EZT IS Ajánljuk
Világítás
Divatosak a geometrikus lámpák
Még Mexikót is meghódította a szögletes formák divatja, ezt bizonyítja az új lámpakollekció, amivel a modern lakásokat célozták meg.

Dekor
Csúcsdizájn bútorok papírból
A papírbútor igenis divatos és trendi, ezt bizonyítja, hogy a legnevesebb tervezők és gyártók is folyamatosan foglalkoznak vele.

Világítás
Olvasólámpa okostelefonhoz
Mi az, amit még egy kempingbe is magunkkal viszünk egy utazás alkalmával? Mobiltelefonhoz tervezett aprócska olvasólámpák következnek.

Világítás
Így kell megszelídíteni az ipari lámpákat
Az ipari stílusú lámpák újraértelmezéseként jöttek létre ezek a fém burával ellátott hol játékosabb, hol elegánsabb külsőt öltő modern ...

Praktikus ötletek
Porcelánreneszánsz
Ne gondoljuk, hogy a szívünknek oly kedves darabok, a nagyi vagy a dédmama porcelánjai nem illenek a modern enteriőrökbe. Nem kell a féltve őrzött ...

Dekor
Művészi ágyneműk és más vidámságok gyerekeknek
Őzek és katicák, színes falevelek között éneklő madárkák - az erdő és a természet bájos motívumai elevenednek meg a gyerekeknek szánt kollekcióban. ...Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2019 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek