Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

Dekorálj faltetoválással!

Falak vesznek körül lépten-nyomon: otthon, a munkahelyünkön - sok időt töltünk köztük, meghatározzák a hangulatunkat. Miért is ne alakítanánk falainkat mi magunk, kedvünk szerint? Ehhez kínál gyors, látványos és könnyen alkalmazható megoldásokat a WALLTREND faltetoválás.

 

faltetoválás, falmatrica, Walltrend

 

 

 

faltetoválás, falmatrica, Walltrend

 

A falak, bútorok, illetve üvegfelületek dekorálásával pár perc alatt elérhetjük, hogy környezetünk megújuljon, egyéni, hangulatos, barátságos hellyé váljon. Álmodd meg a saját ízlésednek megfelelő hangulatot, alakítsd személyessé otthonodat, irodádat, környezetedet, teremtsen egyedi és utánozhatatlan légkört.

 

faltetoválás, falmatrica, Walltrend

 

A Walltrend Magyarországon 2008. óta, elsőként forgalmazza és gyártja az azóta töretlen népszerűségnek örvendő, kiváló minőségű, vékony öntapadó fóliából készült faltetoválásokat, melyek több mint 35 féle színben, matt felülettel, ill. arany, ezüst és bronz metál kivitelben is elérhetők.

A Walltrend dekorációs megoldásai kiválóan alkalmazhatóak festett falra, fűrészporos tapétára, bútorokra, üveg felületekre, csempére, műanyagra – legyen az a falon, a mennyezeten, sarkokban, nappaliban, konyhában, fürdőszobában, üzlethelyiségben, a hűtőszekrényen, a villanykapcsolók körül, laptopon, autón vagy akár a postaládán... De remekül feldobják a bútorokat, új színeket, friss lendületet visznek az egész lakásba.

 

faltetoválás, falmatrica, Walltrend

 

A rugalmas vékony fólia remekül tapad, gyakorlatilag olyan, mintha festve lenne. Felhelyezése nem igényel szaktudást, tiszta munka, percek alatt, különösebb eszközigény nélkül hangolja át a tereket. Hatása tovább fokozható az öntapadó felülettel ellátott kiegészítőként rendelhető Swarovski kristályok alkalmazásával.

 

faltetoválás, falmatrica, Walltrend

 

Falra, ajtókra tervezett idézetekkel pozitív gondolatokat sugározhatunk, humort vagy épp bölcsességeket megosztva a térben. Természetesen itt sem kell falakba ütközni egyedi idézetek, gondolatok kivitelezése kapcsán: a Walltrend saját elképzelés alapján szívesen fogad egyedi igényeket, legyen az speciális méret, szín, saját betűtípus, illetve szöveg.

 

faltetoválás, falmatrica, Walltrend

 

A Walltrend kínálatában megtalálható fotótapéták a korábban üres, unalmas nagyobb felületeket megújítva, családias, harmonikus vagy éppen üzleties légkört teremtenek meglévő képek, illetve saját fotók alapján.

 

faltetoválás, falmatrica, Walltrend

 

A képeket vászon alapra nyomtatva a modern dekorációk és a hagyományos festészet közti arany középutat célozzák meg. Fedezd fel, hogy látszólag kis változással mennyivel otthonosabb, szebb lesz a nappali egy vászonképtől. Lehet akár több részes , lenyűgöző panorámakép, illetve saját készítésű családi fotó.

 

faltetoválás, falmatrica, Walltrend

 

Ha nem szeretnél üres üvegfelületeket, A Walltrend kínálta - speciális fóliára nyomtatott - üvegdekoráció kiválóan alkalmas arra, hogy vidám, dekoratív képekre cseréld őket. Az üzletek kirakatüvegein alkalmazva remekül felhívják a járókelők figyelmét. Ezek a termékek egyéb üvegfelületeken (zuhanykabin, üvegajtók, stb.) is impozáns látványt, maradandó élményt nyújtanak.

 

A felhasználási lehetőségeknek csupán a fantázia szab határt: A megrendelők kértek már dekorációt fürdőbe, padlóra, hűtőszekrényre, autóra, kukára, irodába, liftbe, cégtáblára, jógaterembe, TV stúdióba … Egyedivé és utánozhatatlanná téve ezzel a helyiségeiket, vagy éppen eszközeiket.

 

A Walltrend számos témában, sokféle stílusú képpel, motívummal segít megtalálni a megfelelő dekorációs megoldást. Amennyiben a webáruházban mégsem találod meg az igazit, keress minket, szívesen fogadjuk egyedi elképzeléseidet és segítünk a megvalósításában egyedi látványterv elkészítésével, szakmai tanácsadással és igény szerinti kivitelezéssel. (x)

 

Megbízható cég

minőségi termékek

elégedett ügyfelek

biztonságos vásárlás

gyors szállítás
_______________________


  WALLTREND faltetoválás
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Hírek
A tökéletes ébresztőszőnyeg visszaalvóknak
Az ébredés sokaknak nem tartozik az erősségei közé. A szundi gomb és az egyre erősödő  madárcsiripelés helyett azonban íme egy új találmány: az ...

Hírek
Új építésű lakás vásárlása – kockázatok és mellékhatások nélkül
Akár használt lakás vásárlásáról, akár új építésű ingatlanról van szó, többnyire komoly stresszként éljük meg a lakásvásárlás ...

Hírek
Dizájner okoscseréppel rukkolt elő a Telenor
A LovePlant okoscserép a párok közötti figyelmesebb kommunikációt segíti, miközben egy dizájn tárggyal gyarapszik az otthon.

Hírek
Alvási forradalmat indít az IKEA új, 2020-as katalógusával
Pirossal, kékkel, markáns textúrákkal és természetes anyagokkal érkezik az ősz. Svéd gyökerek és tradíciók inspirálták az idei őszi ...

Hírek
Így ismerkedjünk a kortárs művészettel
Nem mindig egyértelmű, hogy miként értelmezhetjük az alkotást, amit látunk.

Hírek
Papírok–rácsok–akkád - Major Kamill kiállítása
A Műcsarnok tereiben – egy 1983-as csoportos kiállításon való részvételét kivéve – most először találkozhat a közönség ...Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek