hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

hirdetés

Dekorálj faltetoválással!

Falak vesznek körül lépten-nyomon: otthon, a munkahelyünkön - sok időt töltünk köztük, meghatározzák a hangulatunkat. Miért is ne alakítanánk falainkat mi magunk, kedvünk szerint? Ehhez kínál gyors, látványos és könnyen alkalmazható megoldásokat a WALLTREND faltetoválás.

 

faltetoválás, falmatrica, Walltrend

 

 

 

faltetoválás, falmatrica, Walltrend

 

A falak, bútorok, illetve üvegfelületek dekorálásával pár perc alatt elérhetjük, hogy környezetünk megújuljon, egyéni, hangulatos, barátságos hellyé váljon. Álmodd meg a saját ízlésednek megfelelő hangulatot, alakítsd személyessé otthonodat, irodádat, környezetedet, teremtsen egyedi és utánozhatatlan légkört.

 

faltetoválás, falmatrica, Walltrend

 

A Walltrend Magyarországon 2008. óta, elsőként forgalmazza és gyártja az azóta töretlen népszerűségnek örvendő, kiváló minőségű, vékony öntapadó fóliából készült faltetoválásokat, melyek több mint 35 féle színben, matt felülettel, ill. arany, ezüst és bronz metál kivitelben is elérhetők.

A Walltrend dekorációs megoldásai kiválóan alkalmazhatóak festett falra, fűrészporos tapétára, bútorokra, üveg felületekre, csempére, műanyagra – legyen az a falon, a mennyezeten, sarkokban, nappaliban, konyhában, fürdőszobában, üzlethelyiségben, a hűtőszekrényen, a villanykapcsolók körül, laptopon, autón vagy akár a postaládán... De remekül feldobják a bútorokat, új színeket, friss lendületet visznek az egész lakásba.

 

faltetoválás, falmatrica, Walltrend

 

A rugalmas vékony fólia remekül tapad, gyakorlatilag olyan, mintha festve lenne. Felhelyezése nem igényel szaktudást, tiszta munka, percek alatt, különösebb eszközigény nélkül hangolja át a tereket. Hatása tovább fokozható az öntapadó felülettel ellátott kiegészítőként rendelhető Swarovski kristályok alkalmazásával.

 

faltetoválás, falmatrica, Walltrend

 

Falra, ajtókra tervezett idézetekkel pozitív gondolatokat sugározhatunk, humort vagy épp bölcsességeket megosztva a térben. Természetesen itt sem kell falakba ütközni egyedi idézetek, gondolatok kivitelezése kapcsán: a Walltrend saját elképzelés alapján szívesen fogad egyedi igényeket, legyen az speciális méret, szín, saját betűtípus, illetve szöveg.

 

faltetoválás, falmatrica, Walltrend

 

A Walltrend kínálatában megtalálható fotótapéták a korábban üres, unalmas nagyobb felületeket megújítva, családias, harmonikus vagy éppen üzleties légkört teremtenek meglévő képek, illetve saját fotók alapján.

 

faltetoválás, falmatrica, Walltrend

 

A képeket vászon alapra nyomtatva a modern dekorációk és a hagyományos festészet közti arany középutat célozzák meg. Fedezd fel, hogy látszólag kis változással mennyivel otthonosabb, szebb lesz a nappali egy vászonképtől. Lehet akár több részes , lenyűgöző panorámakép, illetve saját készítésű családi fotó.

 

faltetoválás, falmatrica, Walltrend

 

Ha nem szeretnél üres üvegfelületeket, A Walltrend kínálta - speciális fóliára nyomtatott - üvegdekoráció kiválóan alkalmas arra, hogy vidám, dekoratív képekre cseréld őket. Az üzletek kirakatüvegein alkalmazva remekül felhívják a járókelők figyelmét. Ezek a termékek egyéb üvegfelületeken (zuhanykabin, üvegajtók, stb.) is impozáns látványt, maradandó élményt nyújtanak.

 

A felhasználási lehetőségeknek csupán a fantázia szab határt: A megrendelők kértek már dekorációt fürdőbe, padlóra, hűtőszekrényre, autóra, kukára, irodába, liftbe, cégtáblára, jógaterembe, TV stúdióba … Egyedivé és utánozhatatlanná téve ezzel a helyiségeiket, vagy éppen eszközeiket.

 

A Walltrend számos témában, sokféle stílusú képpel, motívummal segít megtalálni a megfelelő dekorációs megoldást. Amennyiben a webáruházban mégsem találod meg az igazit, keress minket, szívesen fogadjuk egyedi elképzeléseidet és segítünk a megvalósításában egyedi látványterv elkészítésével, szakmai tanácsadással és igény szerinti kivitelezéssel. (x)

 

Megbízható cég

minőségi termékek

elégedett ügyfelek

biztonságos vásárlás

gyors szállítás
_______________________


  WALLTREND faltetováláshirdetés

EZT IS Ajánljuk
Hírek
S/ALON BUDAPEST – életre keltjük a magazinok oldalait!
A lakberendezés és az enteriőr design legnívósabb képviselői, hazai manufaktúrák, fiatal tervezőcsapatok, nemzetközi prémiumgyártók és forgalmazók ...

Hírek
Megérkezett a Nordic Home egyenesen Dániából
A www.nordichome.hu webáruház célja, hogy olyan skandináv tervezésű, igényes lakberendezési kiegészítőket kínáljon, melyek már nemcsak a letisztult, ...

Hírek
Délibáb ihlette tükörház
A tükröződő felületek helyzetbe hozva pompás látványokat hoznak létre. Ezúttal egy egész farm ház kapott tükrös homlokzatot. 

Hírek
Az igazán gondtalan otthon titka
Manapság már nem csak azért építünk házat, hogy fedél legyen a fejünk fölött. A modern ember otthona multifukcionálissá vált: házunk nappalija egyben ...

Hírek
Párizsban található a legvidámabb szálloda
A Montmartre-hez közel található a legjátékosabb, legvidámabb szálloda, amelynek belső kialakítása csupa szín és csupa játék, miközben figyelemre ...

Hírek
A szavahihetőség értéke az építőiparban
A kimagasló márkaminőség és márkaépítésbe fektetett munkája elismeréseként Superbrands díjat nyert a Mapei Kft. A vállalat üzleti és fogyasztói ...Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2019 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek