hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

hirdetés

Adományozó kampány: Támogasd az egyszülős gyerekek iskolakezdését!

Az iskolai felszerelések virtuális megvásárlásával nemcsak a gyermeküket egyedül nevelő anyukáknak és apukáknak segíthetsz, de könnyebbé és szebbé teheted egy gyermek iskolakezdését is. 

 
 

A Bonami adománygyűjtő kampányt indít "Jó veled az iskolakezdés" néven az Egyszülős Központtal közösen, amelyben arra hívják fel a figyelmet, hogy iskolai felszerelések virtuális megvásárlásával nemcsak a gyermeküket egyedül nevelő anyukáknak és apukáknak segíthetünk, de ezáltal könnyebbé és szebbé tehetjük egy gyermek iskolakezdését. Az augusztus 1-jén induló adományozó kampány nagykövete Huszárik Kata, Jászai Mari-díjas magyar színésznő.

bonami_egyszulos3_Foto_Pelsőczy Csaba.jpgÁllj egy jó ügy mellé és segíts, hogy az egyszülős gyerekek egyenlő eséllyel kezdhessék a tanévet! 
Ha tetszik a kampány, oszd meg ismerőseiddel is! Ha még több információt szeretnél, nézd meg a videót. 

Az Egyszülős Központ felmérései szerint, ma Magyarországon több mint félmillió gyereket egyetlen szülő nevel és kb. 300 000 családból hiányzik az egyik szülő. Ebben az élethelyzetben az egyik legnagyobb kihívást sokszor a problémás pénzügyi helyzet jelenti. Míg egy teljes családban a gyermekekre és a háztartásokra fordított kiadásokat két jövedelemből fizetik, az egyedülálló szülőnek minden költséget meg kell szorítania és egyedül kell meghoznia minden fontos döntést. Ezért is szeretnénk segíteni ebben a rászoruló családoknak, hogy gyermekeik számára könnyebbé és szebbé tegyék az új tanévet!

Fotó: Pelsőczy Csaba 

CÍMKÉK:


hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Dekor
Kukoricahéj ihlette az új kültéri bútorokat
Látványos, modern design, ami egy egyszerű ötletből indult, és ma már a milánói design kiállítás standjain aratja sikereit.

Dekor
Divatba jöttek az 50-es évek
Aki abban reménykedett, hogy véget ért a nyomasztó gyerekkori emlékeket idéző lekerekített falábú bútorok reneszánsza, tévedett. Ilyen az ...

Dekor
Stílusbravúr puffokkal
Kényelmes mégis divatosan geometrikus, miközben a pasztell tónusokkal játszó divatnak is megfelel. Csúcs design puffokba fogalmazva.

Inspiráló helyiségek
Hogyan él egy nagycsalád
Anikó a Hajdúságban született, férje Párizsban. Budapesten találtak egymásra, és közös útjuk egy közeli kisvárosba vezetett. Otthonukban egy másokra ...

Világítás
Haranglámpa pompás fényhatással
Szerethető harangforma lágy fényhatással és csodás árnyékokkal. Egyedülálló szerkezetű, esztétikus lámpa következik.

Inspiráló helyiségek
Valóra vált vágyak
Ha szerkezetkész lakást vásárolunk, szinte tiszta lappal indulunk. Csupán a kereteket kapjuk meg, de hogy happy end lesz vagy inkább dráma, ránk van ...Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek