hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Utazás Hírek WEBSHOP

hirdetés

Ünnepelj velünk

30 éves az OTTHON magazin! 

Emlékszel rá, milyen szekrénysorért bolondult a fél ország harminc évvel ezelőtt? És arra, amikor megnyílt az első Ikea? Ugye te is jártál Bécsben fagyasztóládáért, és a polcodon ott csücsültek a szerencsehozó feng-shui elefántok? Harminc éve a Domus maga volt a „bútormennyország”, aztán jöttek a webshopok, a faxtól eljutottunk a facebookig, a linóleumtól a design betonig. Nosztalgiázz velünk születésnapi válogatásunkkal!

1000x700_89montage.jpg

Húsz évvel ezelőtt Müller Mónika a saját otthonával debütált magazinunk címlapján – ahogy ő fogalmaz, valószínűleg a bohém stílusa lehetett a siker kulcsa. Azóta jól tudjuk, hogy nem ez az egyetlen tervezői erény, ami miatt Mónikát a legismertebb és legfelismerhetőbb stílusban dolgozó enteriőrtervezők között emlegetjük. Örülünk, hogy születésnapi lapszámunk címlaplakásával együtt ünnepelhetünk.

1000x700_hygge+Okosikk.jpg

Mindannyian szeretjük a történeteket, és mindannyian őrzünk olyan tárgyakat, amelyekhez jó emlékek fűződnek. De hogyan kaphat helyet a nagyi tonettszéke a modern életünkben? Alkothat-e egy párt a lábas kád és a tapéta? Megoldjuk rovatunkban előkerül valami régi és megtalálja méltó helyét valami új közegben.

1000x700_megoldRegiUj.jpg

Az OTTHON lépést tart a világgal. Születésnapi lapszámunkban sem feledkezünk meg a környezetünkről, ezért mutatunk formabontó LED fényforrásokat, és ezért biztatunk arra, hogy teremtsd meg a saját hygge-szigeted.

1000x700_MullerM_lakas.jpg

Ünnepelj velünk októberben és fogadd szeretettel ajándékunkat, egy designtáskát! Hogy a geometrikus vagy a virágmotívumos tetszik jobban, rád bízzuk. Csak azt ígérd meg, hogy mindig veled lesz, ahogy az OTTHON magazin is immár harminc éve.

1000x700_taskak.jpg

CÍMKÉK:hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Dekor
Design a Marks & Spencerben
Ilyen az, amikor a sztárdesigner divatba hozza saját stílusát különböző kiegészítőkkel szélesebb közönség számára is közérthető ...

Praktikus ötletek
Megéri fa fürdőkádat venni?
A fa fürdőkád látványa a természetet, a nyugalmat juttatja eszünkbe

Inspiráló helyiségek
Friss színek otthona
Balázs olyan legénylakásra vágyott, ami távol van a város zajától, és ahol kipihenheti eseménydús napjait. Így talált rá a budai hegyoldal csendes ...

Dekor
Skandináv konyha Eva Solo módra
Bár a látványához még sokan ragaszkodnak, az öntöttvas edények lassan kimennek a divatból, már csak azért is, mert nevetségesen nehezek. Íme Eva Solo ...

Dekor
Virginia Woolf emlékére
Egyszerre gyermeki és pimasz az a szék, amit Virginia Woolf emlékére tervezett Nica Zupanc.

Dekor
Formás és menő az összehajtható nyugágy
Könnyű, strapabíró, helytakarékos és mindenekelőtt kényelmes. Ilyen egy igazi lounge chair, ami ráadásul formás és hatféle színben ...Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Sztárlakások Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek Utazás Hírek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok
Sztárlakások
Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek
Utazás Hírek