hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

hirdetés

Kényelem és elegancia exkluzív környezetben

Hévíz egyetlen ötcsillagos szállodája mindössze 600 méterre a világhírű hévízi gyógytótól helyezkedik el, és a különleges csengésű Lotus Therme Hotel & Spa elnevezést viseli.

Az elegáns szálloda különleges élményeket tartogat a wellness szerelmeseinek, a pihenésre és feltöltődésre vágyó vendégeknek, megannyi spa- és szépségkezelésük gyógyír testnek és léleknek.

170714-30.jpg

Engedje, hogy a víz gyógyító erejének segítségével teste és lelke egyensúlyba kerüljön! Tegye teljessé pihenését kúra-, wellness és szépség csomagajánlatok valamelyikével vagy válogasson kedvére hagyományos és alternatív masszázsok (pl. Thai, Ayurveda, Yumeiho) közül. A szanuamesterek napi 4 alkalommal szertartásos felöntésekkel járulnak hozzá az intenzív méregtelenítéshez. A szaunázás köztudottan jótékony hatással van a testünkre és lelkünkre. Segít megőrizni egészségünket és javítja a közérzetünket is. Természetesen a gyógyulás és feltöltődés mellett nem szabad megfeledkezni a szépségápolásról sem, így Beauty Spa szalonunkban személyre szabott luxus arc- és testkezelések széles választékát kínálják.

Agra3.jpg

Egy igazi különlegesség is megtalálható a szállodában: a Holt-tengeri sóbarlang egy hatásos alternatíva az allergiában szenvedőknek. A hatás garantált és szinte azonnali: helyezkedjen el a pihenőszékekben és hagyja, hogy a fényterápia és a lágy zene segítségével az egész teste ellazuljon. A légutak felszabadulnak, az allergiás tünetek enyhülnek – a száraz sós levegő, a relaxációs zene és a nyugtató környezet kedvező hatással lesz a szervezetünkre és a közérzetünkre egyaránt.

Masszazspiheno.jpg

A Lotus Therme sóbarlangjának falai és talaja 100%-ban jordániai, Holt-tengeri sóból épült fel. A barlang levegőjének páratartalma 45%-os, ionokkal telített ásványi anyagokban gazdag, így minden lélegzetvételünkkel természetes módon segít a gyógyulásban. A Holt-tengeri só különlegessége, hogy a sivatagi éghajlatnak és a páratartalomnak köszönhetően gazdag ásványi anyagokban és nyomelemekben.

Aki mostanában látogat el a szállodába, egy igazi újdonságot, a Halvarázst is kipórbálhatja.

Sobarlang.jpg

A kellemes érzést nyújtó 20 perces halpedikűr alatt az apró Garra Rufa halak mikromasszázzsal kényeztetik lábainkat a víz alatt. A kezelés során a halak finoman eltávolítják az elhalt bőrsejteket, ezzel megfiatalítva a lábakat, melyek a kezelés után puhák és simák lesznek. 

A nap végén, amikor visszavonulunk szobánk nyugalmába, 210 x 200 cm-es „álommatracon” és párnamenüből kiválasztható párnákon hajthatjuk álomra a fejünket, miközben beigazolódni látszik, hogy „Itt minden pillanat rólam szól.”

Lotus_Therme_Hotel_Spa_log_.jpg.jpg

 
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Hírek
Kényelem és elegancia exkluzív környezetben
Hévíz egyetlen ötcsillagos szállodája mindössze 600 méterre fekszik a világhírű hévízi gyógytótól, és a különleges csengésű Lotus Therme Hotel & ...

Praktikus ötletek
Kikapcsolódás Hévízen (x)
Miért pont a Feng Shui Wellness Apartmanház Hévízen? A hévízi tó a világon egyedülálló természeti képződmény. Hévízen a természetes gyógyítás és az ...

Hírek
Az ötcsillagos Lotus Therme Hotelben minden pillanat rólad szól
Hévízen található az 1996-ban megnyílt, ötcsillagos szállodaként működő Lotus Therme Hotel & Spa. Az elnevezés nem véletlen: az egzotikus ...


Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek