hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

hirdetés

Budai Walzer - amire lehet építeni

Légy részese egy új városrész születésének!

Sokan szeretnének új otthont, de tartanak attól, hogy belevágjanak egy építkezésbe. Nem ok nélkül. A profi munkát végző, viszonylag fix csapattal dolgozó generálkivitelezők és a szólóban dolgozó szakik is évekre előre be vannak táblázva. Akik ráérnek, azoknak gyakran a szaktudása vagy az árképzése kérdőjelezhető meg. Egy építkezés viszont nem várhat, hiszen számos égitest szerencsés együttállása szükségeltetik ahhoz, hogy valaki eljusson idáig.

Laikusként elég sok rémtörténetet hall az ember, minden baráti körben akad valaki, aki az építkezésen hezitálóknak megadja a kegyelemdöfést a „kétszer annyiba került, mint amennyit előzetesen mondtak”, vagy a „hónapokon át csak ígérgették, hogy jönnek”, esetleg a „látnod kellett volna, milyen kontár munkát végeztek, ráadásul egy vagyonért” mondatokkal. A felújítással szinte dettó ugyanez a helyzet, kivéve, ha akad egy unatkozó és valóban mindenhez értő ezermester a családban.

_ZSL5973.jpg

Akkor adjuk fel a festékillatú álmainkat?

Inkább gondoljuk át, mennyi mindent nyerünk egy új építésű társasházi lakással, egy – mások által – gondozott kerttel, egy olyan kivitelezővel, aki mindent lemenedzsel helyettünk, akinek megvannak a maga fix – megbízható és magas szaktudású – alvállalkozói, és aki garanciát vállal a minőségre.

A 11. kerületben építkező SISKIN Cégcsoport több mint 20 éve valósítja meg mások lakásálmait, és hogy milyen színvonalon, arról bárki meggyőződhet, ha elsétál a Kondorosi Lakónegyed előtt, vagy bekukkant a Budai Bolero mintalakásaiba.

Mintalakás? Mint a lakás!

A két, ízlésesen berendezett otthonban ízelítőt kaphatunk a lakóparkos életérzésből. A lakberendező munkáját dicséri, hogy a küszöbön átlépve máris otthonosan érezzük magunkat. Elképzeljük, amint sürgünk-forgunk a konyhában, családtagjaink pedig körbeülik a megterített étkezőasztalt. Szinte látjuk totyogósunkat a gyerekszobában, barátainkat a kanapén sztorizgatva, a nagyit a terasz függőszékében pihenve, apát a fürdőszobai tükör előtt, borotválkozás közben, és akinek nagyon meglódul a fantáziája, az csak szemérmesen mer belesni a hálóba. Annyira hangulatos és szerethető itt minden, hogy a valóságba rendszerint csak akkor zökkenünk vissza, amikor felfedezzük, hogy nem a mi ruháink lógnak a gardróbban.

_ZSL6013.jpg

Persze más oka is van annak, hogy az érdeklődők mostanában egymásnak adják a kilincset a két mintalakásban. A SISKIN Cégcsoport idén ősszel új építkezésbe kezdett a kerületben, és a mintalakásokban remek lehetőség kínálkozik arra, hogy bárki, kézzel fogható közelségbe kerüljön az ingatlanfejlesztő által képviselt minőséggel, mielőtt lakást választ magának a Budai Walzerben.

Aki a főváros egyik legélhetőbb kerületében képzeli el a jövőjét, annak érdemes kívül-belül megismerkednie az új lakóparkkal, mely minden eddiginél nyugodtabb, biztonságosabb és intimebb életteret biztosít a beköltözők számára.

Egy költözésnek több millió oka lehet…

Különösen a Budai Walzer esetében, ugyanis december 15-ig – az áfaváltozások miatt – rendkívül kedvező, akciós árakkal várják az érdeklődőket. További részletek ITT!

CÍMKÉK: budai walzer


hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Átalakítás
Kazán a konyhaszekrényben
Sokakat érint a probléma, hogy a kis lakásban nem tudnak megfelelő kazánt elhelyezni, mert túl nagy helyet foglal el. Van megoldás.

Hírek
Dekorálj faltetoválással!
Falak vesznek körül lépten-nyomon: otthon, a munkahelyünkön - sok időt töltünk köztük, meghatározzák a hangulatunkat. Miért is ne alakítanánk ...

Inspiráló helyiségek
Vidám sziget a város közepén
Az első önálló otthon öröme, a szakértői segítség és természetesen saját ízlése formálta Anna budapesti lakását egyszerre vagány és nőies ...

Praktikus ötletek
Tört színek világa
A pasztellekkel nem összetévesztendő tört színeknek önmagukban is élénkítő, pezsdítő hatásuk van. Sokoldalúbbak, mint hinnénk, és a minimál stílushoz ...

Világítás
Hideg estékre meleg fények
A legjobb, ha otthonunk több pontján is tudunk lámpát gyújtani, hiszen más-más karakterű megvilágítás szükséges az esti olvasáshoz, egy meghitt ...

Inspiráló helyiségek
Friss színek otthona
Balázs olyan legénylakásra vágyott, ami távol van a város zajától, és ahol kipihenheti eseménydús napjait. Így talált rá a budai hegyoldal csendes ...Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2019 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek