hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

hirdetés

Black Friday a Vivre.hu-n

Az online lakberendezési áruház rendhagyó módon november 14. és 18. között tartja Black Friday akcióját, amelyre 3,3 milliárd forint értékű termékkészlettel készül.

Az online lakberendezési áruház már nyáron megkezdte az idei akcióra való felkészülést, amikor kiválasztotta a legkeresettebb és legnépszerűbb termékeket. 

601395-premier.jpg

A Black Friday ideje alatt a Vivre látogatói az év legkedvezőbb árain vásárolhatják meg a honlapon található minden termékkategória, köztük a bútorok, a lakástextilek és szőnyegek, a konyhai eszközök és dekorációk, a világítótestek, a fürdőszobai termékek és rendszerezők, valamint az életmód kategóriák több ezer termékét.

1246445-ixia.jpg

Az akció a Vivre működési területének összes országában: Bulgáriában, Csehországban, Görögországban, Horvátországban, Lengyelországon, Magyarországon, Romániában, Szlovákiában és Szlovéniában is egyidejűleg elérhető lesz.

8828008. Ixia.jpg

Az áruházban mindenki megtalálja a saját stílusának és ízlésének megfelelő termékeket, mert a kínánlat rendkívül gazdag. A pompás ünnepi kollekcióból pedig mesés karácsonyi dekorációt állíthatsz össze otthonodba. 

58f9b9cda59861.89993581.1400x1400.jpg

CÍMKÉK: vivre


hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Dekor
Cicaszobrok legóból
Nem, nem a képek pixelesek, és nem is a monitorod romlott el. Ezek a kis szobrok valóban legóból készültek, amelyekhez különböző tarkabarka cicák ...

Kert, növény
Kert a tetőn
Ha saját kertünk nincs, de van egy arra alkalmas tetőnk, érdemes meggondolnunk egy tetőkert vagy zöldtető kialakítását. Ám mielőtt belevágunk, ...

Világítás
Bármely irányba világítanak az új asztali lámpák
Modern, ötletes és elegáns, és mindenek előtt nagyon praktikus ez a kis asztali lámpa, ami csodás mutatványokra képes.

Praktikus ötletek
Szakértőnk válaszol a konyhaszigetekről
Konyhaszigetekkel kapcsolatban felmerült problémákról Kosztolník Csabát kérdeztük meg, aki 1994 óta foglalkozik konyhabútorokkal, jelenleg a ...

Dekor
A nap erejével működő vízlepárló
A fejlődő országok számára tervezett szerkezettel a sós vízből egy nap alatt öt liternyi tiszta, baktériummentes édes vizet lehet nyerni.

Praktikus ötletek
7 tipp a homlokzati hőszigetelés kiválasztására
Ahogy bőrünk is megérdemli a kényeteztést, házunk homlokzatának is kijár a legjobb védelem, de vajon milyen vakolatok közül és milyen típusút érdemes ...Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2019 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek