Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

Legrand – Okosotthon francia eleganciával

A Legrand Zrt. a hagyományos kapcsolók gyártásától elindulva ma már komplett rendszerek, IoT eszközök és okos otthonok kivitelezésén keresztül jó példája a megújulásnak.

A Legrand Zrt. számára felelősség, hogy mindig olyan terméke kerüljön a hazai és nemzetközi piacokra, melyek a legmagasabb minőséget és biztonságot adják vásárlói számára. A Legrand számára fontos a név mögötti bizalom megtartása, ezen dolgoznak sikerrel 100 éve Magyarországon. Az egyedi és társadalmi hasznosság, a hosszútávon fenntartható fejlődés, innováció és minőség a legfontosabb vezérszavak számukra a termékeik teljes életciklusában.

Kép1.png

A Legrand célja, hogy a termékeit vásárlók mindig a legjobb termékhez és legjobb megoldáshoz férjenek hozzá. Kényelem és élmény legyen használniuk minden Legrand terméket, találják meg bennük a funkcionalitást és az esztétikát egyaránt.

Legújabb fejlesztésük a Legrand Valena Life és Allure termékcsaládba illeszkedő, beépített Netatmo rádiós rendszer. A Valena Life és Allure magyar fejlesztés, a Netatmo külföldi startup által kifejlesztett okos megoldás, így a magyar szaktudás ötvöződik a nemzetközi tapasztalattal. A Netatmo-val könnyedén kényelmes és biztonságos okos otthont teremthet mindenki, ráadásul elérhető áron. Praktikus rendszer, panelszerűen bővíthető, távolról is vezérelhető, amikor az otthonunktól távol vagyunk telefonról beavatkozhatunk a rendszerbe.

Kép5.png

Első hallásra a Valena Life és Allure Netatmo rendszere csak a kényelemről és biztonságról szól, de ezek mellett energiahatékony is. A cirkuláris gazdálkodás célja a fajlagos energiafelhasználás csökkentése. Az energiafelhasználást az okos eszközök mérhetővé és szabályozhatóvá teszik.

Innovatív technológia, megbízhatóság és stílus, amit a Legrand kínál vásárlóinak. A Legrand vállalatcsoporti szinten elkötelezett az okos megoldások népszerűsítése és terjesztése mellett, azaz a digitális fejlődés irányába, ezért a kor technológiai igényeit meghaladó módon folyamatosan fejleszti termékeit. A Legrand alapelvei között van a magas minőség elvárása, a kreativitás és a vásárlóik részére a minőségtudatos iránymutatás.

Net.jpg

Aki Legrand okos terméket vásárolt és használ, már tudja: neki is lehet csúcsmodell okos villamossági terméke és rendszere, megfizethető áron. A Legrand okosotthon megoldásai a kényelem mellett további két félreértés eloszlatására is alkalmasak. Egyrészt azért, mert még ma is többen azt gondolják, hogy az okos otthon eszközei csak a jövő ígéretei, ezek a mindennapok kényelmét szerető vásárlók nagy örömére már ma is kaphatók. Másrészt azért, mert sokan attól félnek, hogy az okosotthonba illő eszközök beüzemeléséhez minden esetben informatikai szakemberre, vagy villanyszerelőre van szükség, a legtöbb okos eszköz mindenféle speciális szaktudás nélkül, egyszerűen beüzemelhető és kezelhető. Legfeljebb a hálózatra csatlakoztatáshoz lehet szükség némi szakértő segítségre. A hagyományos eszközöket az okos, internetre kapcsolt készülékekre cserélve pedig a kényelmi megoldások egészen új szintje érhető el.

Keresse Ön is az okos megoldásokat a Legrand kínálatában! Kényelmes, megfizethető és igény szerint modulokkal bővíthető a család kényelmének biztosítására. 

CÍMKÉK: legrand okosotthonhirdetés

EZT IS Ajánljuk
Praktikus ötletek
Egy kapcsoló két arca
A Legrand új, egyszerre időtálló és megújuló koncepcióval készült a szerelvények terén régi és új vásárlói számára: egy mechanizmusból – mely a kor ...

Praktikus ötletek
Az okosotthon 6 ismérve
A technológia fejlődése gyökeresen változtatja meg az életünket. Okos az óránk, a telefonunk, a tévé, a hűtő, az autó, és az lehet az otthonunk is. ...

Praktikus ötletek
Minden, amit tudni szeretnél a klímáról
A kánikulában is hűvös, a téli hidegben is meleg, egészséges levegőjű lakás – erre képesek a modern klímaberendezések, amelyeket számos kényelmi ...

Praktikus ötletek
Vezeték nélküli megoldásokkal életre kel a lakás
Hallottál már a Somfy io-homecontrol vezetéknélküli megoldásairól? Velünk egyszerűen és biztonságosan működtetheted otthonod berendezéseit, anélkül, ...

Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek