hirdetés
hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Utazás Hírek WEBSHOP

hirdetés
hirdetés

Legrand – Okosotthon francia eleganciával

A Legrand Zrt. a hagyományos kapcsolók gyártásától elindulva ma már komplett rendszerek, IoT eszközök és okos otthonok kivitelezésén keresztül jó példája a megújulásnak.

A Legrand Zrt. számára felelősség, hogy mindig olyan terméke kerüljön a hazai és nemzetközi piacokra, melyek a legmagasabb minőséget és biztonságot adják vásárlói számára. A Legrand számára fontos a név mögötti bizalom megtartása, ezen dolgoznak sikerrel 100 éve Magyarországon. Az egyedi és társadalmi hasznosság, a hosszútávon fenntartható fejlődés, innováció és minőség a legfontosabb vezérszavak számukra a termékeik teljes életciklusában.

Kép1.png

A Legrand célja, hogy a termékeit vásárlók mindig a legjobb termékhez és legjobb megoldáshoz férjenek hozzá. Kényelem és élmény legyen használniuk minden Legrand terméket, találják meg bennük a funkcionalitást és az esztétikát egyaránt.

Legújabb fejlesztésük a Legrand Valena Life és Allure termékcsaládba illeszkedő, beépített Netatmo rádiós rendszer. A Valena Life és Allure magyar fejlesztés, a Netatmo külföldi startup által kifejlesztett okos megoldás, így a magyar szaktudás ötvöződik a nemzetközi tapasztalattal. A Netatmo-val könnyedén kényelmes és biztonságos okos otthont teremthet mindenki, ráadásul elérhető áron. Praktikus rendszer, panelszerűen bővíthető, távolról is vezérelhető, amikor az otthonunktól távol vagyunk telefonról beavatkozhatunk a rendszerbe.

Kép5.png

Első hallásra a Valena Life és Allure Netatmo rendszere csak a kényelemről és biztonságról szól, de ezek mellett energiahatékony is. A cirkuláris gazdálkodás célja a fajlagos energiafelhasználás csökkentése. Az energiafelhasználást az okos eszközök mérhetővé és szabályozhatóvá teszik.

Innovatív technológia, megbízhatóság és stílus, amit a Legrand kínál vásárlóinak. A Legrand vállalatcsoporti szinten elkötelezett az okos megoldások népszerűsítése és terjesztése mellett, azaz a digitális fejlődés irányába, ezért a kor technológiai igényeit meghaladó módon folyamatosan fejleszti termékeit. A Legrand alapelvei között van a magas minőség elvárása, a kreativitás és a vásárlóik részére a minőségtudatos iránymutatás.

Net.jpg

Aki Legrand okos terméket vásárolt és használ, már tudja: neki is lehet csúcsmodell okos villamossági terméke és rendszere, megfizethető áron. A Legrand okosotthon megoldásai a kényelem mellett további két félreértés eloszlatására is alkalmasak. Egyrészt azért, mert még ma is többen azt gondolják, hogy az okos otthon eszközei csak a jövő ígéretei, ezek a mindennapok kényelmét szerető vásárlók nagy örömére már ma is kaphatók. Másrészt azért, mert sokan attól félnek, hogy az okosotthonba illő eszközök beüzemeléséhez minden esetben informatikai szakemberre, vagy villanyszerelőre van szükség, a legtöbb okos eszköz mindenféle speciális szaktudás nélkül, egyszerűen beüzemelhető és kezelhető. Legfeljebb a hálózatra csatlakoztatáshoz lehet szükség némi szakértő segítségre. A hagyományos eszközöket az okos, internetre kapcsolt készülékekre cserélve pedig a kényelmi megoldások egészen új szintje érhető el.

Keresse Ön is az okos megoldásokat a Legrand kínálatában! Kényelmes, megfizethető és igény szerint modulokkal bővíthető a család kényelmének biztosítására. 

CÍMKÉK: legrand okosotthon


hirdetés
Legnépszerűbb témák
Hírek
Megjelent az OTTHON magazin májusi száma
Talán a hirtelen betoppanó nyárias idő és a hónap ünnepei – a gyereknap és az anyák napja – vezéreltek minket abban, hogy májusi lapszámunk igazán ...

Dekor
Színes falak, vidám otthonok
Ha szeretnéd otthonodat vidámabbá tenni, nem kell minden helyiséget átfestened. Olykor már egy-egy kisebb falszakasz színének megváltoztatása is ...

Inspiráló helyiségek
Teremtett csoda: egy varázslatos debreceni kert
Húsz éve, laikusként döntötte el Anikó, hogy az egyszerű udvarból nagybetűs kertet varázsol. Kitartása, kíváncsisága és növényszeretete sokszínű ...

hirdetés


EZT IS Ajánljuk
Dekor
Okos megoldások az IKEA-tól
Újabb okos megoldások és intelligens termékcsaládok érkeztek az IKEA kínálatába. Íme néhány újdonság a svéd bútoráruháztól!

Praktikus ötletek
Vezeték nélküli megoldásokkal életre kel a lakás
Hallottál már a Somfy io-homecontrol vezetéknélküli megoldásairól? Velünk egyszerűen és biztonságosan működtetheted otthonod berendezéseit, anélkül, ...

Hírek
Nemzetközi energetikai elismervény a Duna Pearlnek
A Duna Pearl lakópark arany fokozatú minősítést szerzett a nemzetközi LEED energetikai tanúsítvány rendszerében. Az alapvetően irodaházak ...








Fizess elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.



otthon.hu © 2024 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Sztárlakások Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek Utazás Hírek RSS feliratkozás    Játékszabályzat

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok
Sztárlakások
Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek
Utazás Hírek