hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Utazás Hírek WEBSHOP

hirdetés

Anyu, hozzánk is jön a Jézuska?

Adománygyűjtő kampány a gyermeküket egyedül nevelő szülők támogatására

Számos gyermek szeme Karácsonykor nem a bőség, a varázslatos ajándékok és a meleg ünnepi légkör miatt ragyog. A Bonami és az Egyszülős Központ ismét adományozó kampányt indít közösen december 1. és 21. között a gyermeküket egyedül nevelő szülők támogatására. A kezdeményezéssel arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy segítsünk, hogy a Karácsony elérjen mindenkihez!

bonami_adomanyozo_kampany_1.png

Az egyszülős családok élete a mindennapokban sem könnyű, ám az ünnepekkor különösen nehéz, anyagilag és lelkileg is – legyen szó a válás vagy az egyik szülő halála utáni karácsonyokról. A KSH legutóbbi felmérései alapján több mint félmillió gyermek tölti egyszülős családban az ünnepeket. Számukra a Karácsony egy különösen nehéz időszak, és gyakran előfordul, hogy az ajándékokat és az ünnepi vacsorát is nélkülözik. Az Anyu, hozzánk is jön a Jézuska? adományozó kampány elindításával arra szeretné felhívni a figyelmet a Bonami home és living webáruház Magyarországon, hogy változtassunk ezen most együtt!

bonami_adomanyozo_kampany_2.png

Miért árul a Bonami virtuális pontyot és krumplisalátát?

A Bonami csapatának az a célja idén, hogy szebbé tegye az egyszülős családok gyermekeinek karácsonyát! Mert adni jó, segíteni pedig még jobb! Az Egyszülős Központtal közösen indított kampánnyal segíteni szeretnének, hogy a több mint félmillió egy szülővel nevelkedő gyermek szeme idén Karácsonykor az örömtől ragyogjon. Már egy szelet rántott hús megvásárlásával is segíthetünk. Az adománygyűjtésből befolyt teljes összeget az Egyedülálló Szülők Klubja Alapítvány számlájára utalja a Bonami, akik sokféle szolgáltatással és családsegítő központtal segítik az egyszülős családok életét a hétköznapokban is, így ők fogják  szétosztani a jelentkező családok között az adományt még az ünnepi készülődés ideje alatt. Gyere, és adományoddal légy részese mások örömének! Az adományozó kampány nagykövete Huszárik Kata, Jászai Mari-díjas magyar színésznő, aki már az iskolakezdéskor is a Bonami és az Egyszülős Központ ügye mellé állt hivatalos nagykövetként.
Szerinte: “A Karácsony előtti időszak még egy nagycsalád számára sem könnyű. Egyedül megbirkózni minden teendővel viszont igazán embert próbáló. Megteremteni a teljességet, a csodát, ami maga a Karácsony, és mindezt egyedül, na az maga a varázslat. Ehhez segítségül hívhatjuk a manókat, de talán egyszerűbb, ha részt veszünk a Bonami kampányában, és ha tehetjük segítsünk másokat!„ Mert #adnijó ♥ Segíteni pedig még jobb!

bonami_adomanyozo_kampany_3.png

A kampányt itt lehet megtekinteni: www.bonami.hu/koszonom-a-karacsonyt

A kampány menete

A halászlé, a krumplisaláta, a sütemények és a rengeteg ajándék sokak számára általános és megszokott dolog, az ünnep természetes velejárója. Vannak azonban olyan családok, akik csak hitelből, vagy egyáltalán nem tudnak ajándékot venni, mert nem marad rá pénz és szentesti vacsorájuk sem áll egynél több fogásból. Számos egy szülővel nevelkedő gyermek szeme Karácsonykor nem a bőség, a varázslatos ajándékok és a meleg ünnepi légkör miatt ragyog. Segíts abban, hogy ez megváltozzon! Egy virtuális rántott hús vagy egy zeller megvásárlásával most szebbé teheted a gyermekek karácsonyát! Nincs más teendőd, csak tedd a kosárba az adománynak szánt terméket, fizesd ki és kész is! A feltüntetett termékárak azt az összeget szimbolizálják, amellyel Te magad járulsz hozzá az adományozáshoz. Az adománygyűjtő kampány december 21-ig tart, majd a befolyt összeget az Egyszülős Központnak adományozza a Bonami.

Kövesse a Bonami-t a közösségi oldalakon is!

Facebook: www.facebook.com/bonami.hu

Instagram: www.instagram.com/bonami.hu/

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=HpBCKVy86sw

Weboldal: www.bonami.hu/koszonom-a-karacsonyt
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Hálószoba
Hogyan válaszd ki a megfelelő matracot?
Szakértői tanácsok a testreszabott pihenéshez.

Hírek
Minden, amit a tökéletes hálószobai textíliákról tudni kell
Életünk több mint egyharmadát alvással töltjük, ezért nagyon fontos, hogy ne hanyagoljuk el a hálószoba megfelelő kialakítását sem az otthonunk többi ...

Kert, növény
Szüntesd meg a kültér és beltér közötti határokat
3 elképzelés egy csodálatos kerthez. Melyik a Te stílusod?

Praktikus ötletek
Hasznos tippek egy új életmód kialakításához
Egészséges környezet és testi-lelki jóllét otthon is!

Karácsony
Szórakoztató játékok minden generációnak
Hasznos és eredeti ajándék ötletek személyre szabva Karácsonyra

Inspiráció
Így válassz díszpárnákat az otthonodba
A részletekben rejlik egy otthon varázsereje. Az egyedi dekorációs tárgyaktól, a látványos lakástextíliáktól és egyéb különleges kiegészítőktől lesz ...Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Sztárlakások Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek Utazás Hírek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok
Sztárlakások
Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek
Utazás Hírek