hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Utazás Hírek WEBSHOP

hirdetés

Megjelent az áprilisi OTTHON!

Milyen lehet egy valódi, a pincétől a padlásig autentikusan bebútorozott, ódon hangulatú kastélyban nyaralni? Vagy akár ott élni?

Ilyen csak a mesben van – gondolhatnánk, hisz legfeljebb az álmainkban szoktunk ilyen élethelyzettel találkozni. Áprilisban azonban a természet mellett mi is valami újra ébredhetünk: hogy semmi sem lehetetlen, még egy kastély-otthon sem. A palota-létet kétféleképp is bemutatjuk aktuális lapszámunkban, ahogy sok minden mást is.

egeskov.jpeg

Persze a kastély-otthonok mellett több, más szempontból egyedinek mondható lakásba is belesünk, és hagyjuk, hogy elvarázsoljanak a gyakran a művészet által inspirált, de minden esetben légies, szellős enteriőrök. Sok üde növénnyel, egyedi tervezésű bútorokkal és natúr textíliákkal, köztük a csodaszizálból szőtt szőnyeggel válik áprilisi otthonainkból igazi álomlakás. Ez utóbbiról ökosikk rovatunkban még jobban megismerkedhetsz.

lakasok.jpeg

Nem felekdezünk meg a rendhagyó otthonok mellett sokunk kedvencéről, a húsvétról sem, hisz e kedvelt tavaszi mozgóünnepet áprilisban élvezhetjük, nem is fosztunk hát meg senkit a legszebb és legkreatívabb dekorációs és gasztro-tippektől, legyen szó kompozíciók összeállításáról, tálalásról vagy receptekről. Trend rovatunkba szó szerint beköltözik a napfény, de azt is eláruljuk, hol találod a legmókásabb vagy épp a kis túlzással műalkotásnak is beillő öntözőkannákat.

trend.jpeg

Megoldjuk rovatunban ismét praktikus tanácsokkal látunk el, ezúttal segítünk eligazodni az aktuális tapéta- és textiltrendekben, a megfelelő darab kiválasztásában, beköltöztetjük a tavaszt a hálódba, és a kézműves csempék művészi világába is betekintést engedünk. Figyelem, nem garantáljuk, hogy nem költözik be hozzád is néhány egyedi csempe! Külön öröm számunkra, hogy interjút készíthettünk a bútorfelújítók szeretett festéke, a Chalk PaintTM megálmodójával, Annie Sloannal, aki betekintést engedett izgalmas, színekkel és inspiráló történetekkel teli életébe. Olvassátok szeretettel!

megoldjuk.jpeg

Keresd az újságárusoknál, vagy fizess elő online.

Szöveg: Horváth Dóra  Képek: Annie Sloan, Egeskov Castle, F. Tóth Gábor, Felipe Scheffel/RBA Images, Hephaistos, Butlers, Pip Studio, Vikman András
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Hírek
Keltsd új életre otthonod!
A Praktiker új tavasz kollekciója, amelyet a virágos rét ihletett, elhozza otthonunkba a legfrissebb nyugat-európai trendeket.

Receptek
Tojáskrém füstölt sonkával és zöldkoszorúval
Amikor a negyvennapos böjtöt követően húst veszünk magunkhoz, vagyis húsvétkor biztosan kerül az asztalra sonka és tojás. 

Inspiráció
Csodás húsvéti dekoráció
A tavasz a természet megújulását hozza magával. A számtalan virág, a gyönyörű színek, a napfény mind ok az ünneplésre. Dekoráld otthonod igazán ...

Receptek
Lágytojás-fészek zöldalmaraguval
Újítsd meg a húsvéti menüt, próbáld ki Puskás csaba sous chef receptjét. 

Inspiráció
Frissítsd fel az otthonod tavaszias dekorációval
A tavasz beköszöntével nem csak mi magunk vágyunk a megújulásra, hanem az otthonunknak is szüksége van a felfrissülésre. Üde színekkel és izgalmas ...

Receptek
Habart tojás kacsamellsonkával és gerslivel
Tedd különlegessé a húsvétot ínycsiklandó és izgalmas fogásokkal!Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Sztárlakások Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek Utazás Hírek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok
Sztárlakások
Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek
Utazás Hírek