hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

hirdetés

Megjelent az OTTHON júliusi száma!

Ha nyár, akkor pihenés. Feltöltődés a kertben, egy tó vagy medence partján, hegyekben, erdőkben, na és persze az otthonunkban. Júliusban mindenhová elviszünk magunkkal, amiről eddig csak álmodoztál.

1200x550_Otthon2007_nyito.jpg

Nyaralni indulunk a Balaton-partra, ahol bekukkantunk egy modern és művészire hangolt családi házba, és elruccanunk Ibiza egy medencével és kerttel körülölelt haciendájába is. Az Ezeregyéjszaka meséi egy marokkói hangulatú, modern családi otthonban elevenednek meg, de beleshetsz egy hazai belsőépítész-stylist lakásába is, amely le sem tagadhatná, hogy lakója imádja a design bútorokat.

1000x720_Otthon2007_01.jpg

A szobáid és a kerted sem hagyjuk inspiráció nélkül, hisz hódítanak a víz hullámait idéző batikolt felületek és a natúr, illetve egzotikus virágminták, a rusztikus fa erejéről nem is beszélve. Minden vakációzó gyerkőc álmait valóra váltjuk mókás, egyben hasznos kerti bútorokkal és a kikapcsolódást, felfedezést segítő tárgyakkal.

1000x720_Otthon2007_02.jpg

Megoldjuk rovatunkban berendezzük a lakást a legkedveltebb hazai nyaralócélpontok karaktereire építve, így anélkül élheted át a Balaton, a vidék és az erdei nyugalom hangulatát, hogy kitennéd a lábad otthonról. Utána pedig jöhet a csobbanás a jakuzziba, hiszen ma már minden kertbe, teraszba, sőt beltérre illő változatot megtalálsz.

1000x720_Otthon2007_03.jpg

Nyáron talán több idő jut a lélek ápolására is, ezért Kovács Dóra rendszakértőtől kértünk tanácsot, aki vallja, hogy a belső békéhez a rendteremtésen keresztül is vezethet út. A látványról és ízekről sem feledkeztünk meg, natúr festékeket, illatos fűszernövényeket és nyári piknikhez illő finomságokat is ajánlunk.

Az OTTHON júliusi lapszámát keresd az újságárusoknál, vagy rendeld meg most online.

Szöveg: Horváth Dóra, Fotó: Butlers, Leroy Merlin, Varga Olivér, Vikman András, F. Tóth Gábor
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Hírek
Tarts az OTTHON magazinnal 2019-ben is
Januári lapszámunk fő üzenete, mely szerint legyen ünnep minden nap, biztosan egyetértésre talál az OTTHON olvasói körében. A lakásbemutatókat ...

Hírek
Sétálj a gyógyulásért!
5. Amway jótékonysági séta: 10000 lépés 10 helyszínen. Sétáljunk együtt a beteg gyermekekért: szeretettel várunk szeptember 22-én!

Hírek
Itt a megoldás a zajcsökkentésre
Földünkön évente egy decibellel nő a háttérzaj mértéke. 

Hírek
Alvási forradalmat indít az IKEA új, 2020-as katalógusával
Pirossal, kékkel, markáns textúrákkal és természetes anyagokkal érkezik az ősz. Svéd gyökerek és tradíciók inspirálták az idei őszi ...

Hírek
Lakókocsi-szálloda, azaz luxus kemping a város felett
A világ egyre több pontján üti fel a fejét a lakókocsi-mánia, melynek következtében csodás régi darabokat újítanak fel, és rendeznek be ...

Hírek
Fontos gondolatok a gyermekszemészeti szűrővizsgálatról
A hivatalos szakmai ajánlás szerint, akkor kell gyermekünket elvinni az első szemészeti szűrővizsgálatra, ha a családban előfordult szembetegség ...Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek