hirdetés
hirdetés
hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Utazás Hírek WEBSHOP

hirdetés
hirdetés
hirdetés

Azonnal költözhető lakások a Városliget mellett

Vannak helyek, ahol jó felnőni. Miért ingáznál az agglomerációból minden nap, ha a városban is megtalálod a vidéki élet előnyeit? Van egy hely a Városligettől pár percre, ahol árnyas fák alatt sétálhatsz haza, a parkosított főtéren találkozhatsz a barátaiddal, és gyermeked az óvodától kezdve a középiskolán át az egyetemig a közelben végezheti tanulmányait. Angyalföldön, a XIII. kerületben végre családosok számára is kényelmes, 4-5 szobás lakások várnak.

Ha több gyermekkel szeretnél költözni, te is biztosan régóta keresgélsz. Ma Budapesten alig van 3 szobásnál nagyobb újépítésű lakás. 

Ide kattintva megnézheted az egyik 4. szobás lakást.

A Greenside építésekor az elérhető áron kínált, kis lakások mellett gondoltak a gyermekes családokra is. Itt minden gyereknek lehet külön szobája, vagy akár saját erkélye is. A kertkapcsolatos lakások esetén a zöldfelület mérete ideális. Napozni, grillezni, játszani pont elég, de nem fogsz belefáradni a fűnyírásba. A zárt udvaron lévő saját, csak a lakók által használható játszótérre a nagyobbakat nyugodtan leengedheted egyedül is. 

Nagy a család? Nézd meg ebben a videóban, hogy milyen lehet a lakás!

A közelben számos oktatási intézmény közül választhatsz. Az Orchidea Kéttannyelvű Óvoda és Általános iskola sétatávolságra van, közelben a BVSC Sportóvoda, de választhatsz állami intézmények közül is. Műszaki szakközépiskola és több egyetem is van a környéken, így akár a városrészen belül diplomát szerezhet a gyermeked. Ha mégis inkább távolabb tanulna tovább, a nagy hírű belvárosi egyetemek is elérhetők fél órán belül tömegközlekedéssel. 

Greenside terkep_1200x93400.jpg

Apropó, tömegközlekedés. A hat buszjárat, a két villamos és a hármas metró mellett akár vonattal is bejuthatsz a belvárosba. A Nyugati pályaudvarig csupán 6 perc a menetidő. De ha éppen a Városligetbe szeretnél ugyanennyi idő alatt eljutni, elég kölcsönöznöd egy biciklit a ház előtt lévő BUBI állomásról.

A sportolási lehetőségek itt nem állnak meg. Abban egyetértünk, hogy a legjobb a szabadban mozogni. De ha rossz az idő vagy inkább a súlyzós edzést kedveled, a közelben több fitness termet is találsz. Ha pedig úszni támadna kedved, akkor is van választási lehetőséged. A BVSC uszodája és a Széchenyi Gyógyfürdő is a szomszédban van.

Beke ter 5_1200x84000.jpg

A pár perce lévő Béke tér a városrész központja. Gyönyörűen parkosított, hangulatos találkozóhely, nagy játszótérrel. A tér körül helyezkedik el az Önkormányzat és a Rendelőintézet is, így bármi elintézni valód van, sétatávolságra megteheted. Tisztára olyan, mint egy vidéki kisvárosban. 

Gondolom, most már csak arra vagy kíváncsi, milyen feltételekkel költözhetsz ide? Ideje erről is beszélni és meg fogsz lepődni a szemtelenül jó kedvezményeken.

Kezdjük ott, hogy a 708.000 Ft alatti négyzetméter ár szinte példa nélküli az újépítésű lakások esetében Budapesten. A lakások mérete lehetővé teszi, hogy igénybe vedd a CSOK-ot. Rendben, jól jön az a pár millió, de ez nem akkora durranás, hiszen szinte minden új lakóparkban vannak CSOK-os lakások. Itt viszont a tárolót és a parkolót szinte utánad dobják.

Igen, jól olvasod: ebben a hónapban a lakások mellé a parkoló és a tároló szemérmetlenül nagy kedvezményekkel vihető el. Ez értékben már-már felér a CSOK-kal, máshol ez akár 5-7 millió forinttal megdobhatja a lakás árát. Az építtető, az Avico Group sikerrel alkalmazta ezt a konstrukciót más projektjeiben is, a GAMA Residence-ben napok alatt elkapkodták ezeket a lakásokat. Az „egyet fizet – hármat vihet” akció már csak a Greenside lakásaira érvényes. Kíváncsi vagy az akcióban elérhető lakásokra? Nézd meg a lakasakcio.com oldalon őket! 

AVICO-akcio-2020-06.jpg

Az „A” ütemben már megkezdődtek a kulcsátadások, ide azonnal beköltözhetsz. A megújuló energiát is használó B-C ütem átadása decemberre várható. Szép karácsonyi ajándék lesz, ugye? (x)

A második kép forrása: zoldkalauz.hu



hirdetés
Legnépszerűbb témák
Stílusos otthonok
Fényes jövő: egy napfényes gödöllői otthon
Napfényes terek, tapétacsodák és művészi lámpák köszöntik a tavaszt Nóráék gödöllői otthonában. Az új életre kelt ház igazi ékszeresládika, tele ...

Stílusos otthonok
Stílusos előszobák, közlekedők
Amikor a vendégek belépnek otthonunkba, először az előszobát pillantják meg. Ha szeretnénk jó benyomást kelteni, érdemes a berendezésére nagyobb ...

Dekor
Gyűjtőszenvedély: Benedict Winterrel beszélgettünk
Műkincsek, aukciók: egyeseknek hobbi, másoknak kiváltság. Benedict Winter maga is a szép tárgyak szerelmese, aki a Christie's aukciósház Privát ...

hirdetés


EZT IS Ajánljuk
Praktikus ötletek
Extrém olcsó az albérlet
Bármennyire meglepő: Magyarország benne van a világ húsz legolcsóbb államában, már ami az albérletek átlagos díját illeti. A numbeo.com kimutatása ...

Inspiráló helyiségek
High-tech kuckó
Férfiasan határozott stílusával és innovatív kialakításával ez a kislakás nemzetközi viszonylatban is bárhol megállná a helyét – mégis Budapesten ...

Hírek
Ez a korosztály költi a legtöbbet ingatlanvásárlásra
Az Otthon Centrum adatai alapján Magyarországon a generációk közül az év első öt hónapjában ingatlanvásárlásra a 40-49 év közötti korosztály ...








Fizess elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.



otthon.hu © 2024 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Sztárlakások Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek Utazás Hírek RSS feliratkozás    Játékszabályzat

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok
Sztárlakások
Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek
Utazás Hírek