Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Utazás Hírek WEBSHOP

Mintha egész évben nyaralnál

Reggel napsütésre és madárcsicsergésre ébredsz. Amikor kinyitod a szemed, csak szemet nyugtató színeket látsz, ahogy a fák lombjai az éggel összeérnek. A hálóból kilépsz a teraszra, nagyot nyújtózol és a friss levegőtől rögtön felébredsz. Indul egy újabb reggel a zöldben. Úgy, mintha most is nyaralnál. El tudod ezt képzelni? Biztosak vagyunk benne. Abban is, hogy sokat megadnál érte, hogy minden reggeled így induljon. Mit szólsz ahhoz, ha azt mondjuk, hogy ehhez még a városból sem kell kiköltöznöd?

Greenside00.jpg

A zöld környezet és a friss levegő reményében sokan költöznek ki az agglomerációba. Ez remek ötletnek tűnik elsőre. Aztán jön a végeláthatatlan dugóban való ücsörgés nap mint nap. Szeretnél napi 2-3 órát közlekedéssel tölteni? Gondold végig, ha ezt hozzáadod a munkaidődhöz, gyakorlatilag csak aludni jársz haza. Nehéz így a nyugodt, vidéki környezetet kiélvezni.

Aztán ahogy jönnek a gyerekek, hozzák magukkal az újabb problémákat.

  • Lesz-e hely a bölcsiben, oviban?
  • Van-e elég jó iskola a környéken?
  • A kamasz bulizni menne, de hogy jut haza éjszaka?

Mindez nem probléma, ha bent vagy a városban, ahol elérhető közelségben van a M3-as metró, a város átszelő 1-es és 14-es villamos, négy buszjárat és a vonat is 6 perc alatt ér be a Nyugatiba. Mindez zöldövezetben, a Városligettől néhány perc sétára.

BUBI00.jpg

A ház előtti BUBI tárolóból bármikor kölcsönvehetsz egy biciklit, ha épp bicikliznél a Ligetben. Ha úszni támad kedved, választhatod a BVSC uszodáját vagy a Széchenyi Gyógyfürdőt. Ha a súlyzós vagy a csoportos edzéseket kedveled, mozoghatsz a közeli fitness termekben is. 

De van a közelben színház, okmányiroda, magánegészségügyi intézmény, több általános és középiskola, sőt egyetem is. Mielőtt háromszögeléssel kellene a térképen megtalálnod leendő otthonod helyét, eláruljuk: mindezt Angyalföldön, a Greenside lakóparkban találod meg. 

Ha korábban vidéken éltél, bizonyára fontos számodra a kert. A társasházban választhatsz kertkapcsolatos lakást is. Ha pedig igazi városi yuppie vagy, téged vár a 6. emeleti penthouse, aminek a zöldtetős erkélye ideális kerti partikra és hétvégi lazulásokra a haverokkal.

A lokációi és a belső kertes, privát játszóteres épület, igazán menő. Most még az sem kerül neked semmibe, hogy az otthonod belseje is visszatükrözze ezt a színvonalat. Az építtető, az Avico Group ugyanis ingyenes lakberendezési tanácsadást is biztosít a lakásokhoz. 

Ötletekért nézz be a youtube csatornánkra. Itt látható az egyik kedvencünk.

Mindezt teszik úgy, hogy még a fizetési ütemezésen is könnyítettek: a szerződéskötéskör csupán a vételár 10%-át kérik el, és nincsenek az építési fázisokhoz kötött fizetési ütemek sem. Nem kell a bankba szaladgálnod, és folyamatosan gondoskodni róla, hogy megfelelő mennyiségű pénzt szabadíts fel.

Gyarapítsd nyugodtan a tőkédet egészen az átadásig: a maradék 90% elég közvetlenül a beköltözés előtt kifizetned.

Az meg már-már hihetetlen - úgyhogy gyorsan hívd is fel őket a +36/30-158-5127-es vagy a +36/30-165-4505-ös telefonszámon és kérdezz rá! – hogy egyes lakásokhoz csomagban jár szinte ingyen tároló és garázs is jár. Ez a híres „egyet fizet – hármat vihet” akció, aminek a részleteit a lakasakcio.com oldalon találod meg. 

AVICO-akcio-2020-06.jpg

Szerintünk ennél jobb ajánlatot a belvárosban nem találsz. Élvezd úgy a városi életet, mintha nyaralnál. Minden nap. (x)
hirdetés

Legnépszerűbb témák
Inspiráló helyiségek
5 mérgező szobanövény, amit rejts el a kutya, macska elől
Szobanövény vásárlásakor több szempontot is figyelembe kell venni, többek között azt, mennyire szereti a napfényt és hogy bírja a szárazságot. ...

Dekor
Lakókocsiból igazi otthon: nézd meg, hogyan néz ki a felújítás után
Egy átalakított lakókocsiban éli mindennapjait Julia Dreds és párja. Megmutatjuk, hogyan néz ki otthonuk.

Stílusos otthonok
Megmutatta konyháját Marton Adri: itt készülnek finom fogásai
A gasztro műsorvezető, Marton Adrienn nemrég megmutatta konyháját az OTTHON magazinnak. A barátságos és jól tervezett helyiség szép emlékeket őriz: ...

EZT IS Ajánljuk
Praktikus ötletek
A panelek a legkelendőbbek
Tény, hogy a gazdasági válság másként érintette a különböző lakásokat, annyi azonban bizonyos: a panelek újra reneszánszukat élik. Ez a kategória ...

Inspiráló helyiségek
Otthon, modern és rusztikus stílusban
Vannak, akik reprezentálni szeretnének vele, mások a legújabb trendeket követik, és alávetik magukat az aktuális színvilágnak. Bernadett és Gábor ...

Inspiráló helyiségek
Stílusok találkozása
Hagyományos értékek a rohanó, változó és lüktető mindennapokban. Különböző tempók, színek, ízek, hangulatok. Mégis, ezek mind egyszerre élnek Anna és ...
Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Sztárlakások Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek Utazás Hírek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok
Sztárlakások
Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek
Utazás Hírek