hirdetés
hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Utazás Hírek WEBSHOP

hirdetés
hirdetés

Ne vedd félvállról ingatlanügyeidet!

Legyen szó ingatlan eladásról vagy vételről, sokan nem is gondolnák, hány szereplője van egy-egy ügyletnek. Ez ugyanis nem két- vagy háromszereplős történet, nem csupán az eladó, a vevő és esetleg az ingatlanos között zajló folyamat. Alapesetben biztosan szerepel benne még biztosítási ügynök, hitelügyintéző, energiatanúsítványt kiállító mérnök és költöztető. Nem is beszélve arról, amikor minden területet profi tart kézben. Ebben az esetben a siker időben és pénzben egyaránt mérhető. Az Ingatlanpáholy szakemberei összefoglalták, mit mérlegelj a folyamat tervezése során.

Egy ingatlan adásvétel során számtalan szolgáltatói terület találkozik egymással: nemcsak ingatlanközvetítőre van szükség, aki meghatározza az árat, a stratégiát és elkészíti a hirdetést, majd felteszi a lehető legtöbb felületre, hanem kell segítség az ingatlan felkészítésében is, amihez home stager támogatását veheted igénybe. Ő az, aki úgy alakítja, illetve rendezi át minimális eszközökkel az ingatlant, hogy megmutassa a benne rejlő potenciált. Erre nagy szükség van, mert a vevőjelöltek már az első percekben tudattalanul is döntést hoznak arról, hogy szeretnének-e beköltözni, vagy nem. Arra nem alapozhatunk, hogy a fantáziájuk segítségével majd ők látni fogják, amit látniuk kell - sajnos az emberek többsége nem így működik. Meg kell mutatni nekik az ingatlan legjobb arcát, ehhez pedig egy szakember tud a leghatékonyabban hozzájárulni. A home staginget már a hirdetések elkészítése során is érdemes igénybe venni, mert nagyon fontos, hogy profi fotók és videók készüljenek az ingatlanról. Ezt szép, tiszta, rendezett, harmonikus enteriőrökkel lehet elérni. 

ingatlan1.jpg

A fotók és videók a figyelemfelkeltésben és annak a döntésnek a meghozatalában segíthetnek, hogy a vevőjelölt szeretné-e személyesen is megnézni az ingatlant. Ezért minél több, előnyös fotót kell mellékelni és lehetőleg videót is. Az ingatlanok fotózása és videózás speciális terület, ezért kifejezetten olyan szakembert kell felkeresni, akinek van tapasztalata. A 3D bejárásra ez hatványozottan igaz, hiszen különleges felszerelésre van hozzá szükség. Érdemes azonban számolni vele, mert pedig olyan hozzáadott értéket képvisel, amit a jelenlegi helyzetben nehéz lenne elvitatni: mérethűen, részletgazdagon képes megmutatni az ingatlant, így a személyes megtekintésnél már csak egy végső bizonyosság megszerzése lesz a cél.

Az ügyintézés során általában szükség van hitelügyintézőre, biztosítási alkuszra is. Mindig nagyon ajánljuk a szolgáltatásaik igénybe vételét, mert rendkívüli módon megkönnyítik az anyagi fedezet megteremtését. Többször láttunk már arra példát, hogy a bank közvetlen megkeresésével nem jutott előre egy vevő, a hitelügyintéző viszont egyetlen keresztkérdéssel megoldotta az ügyet. Érdemes figyelembe venni, hogy a hitelügyintézők nincsenek lekötelezve egy-egy banknak: ő versenyezteti őket, hogy a legjobb ajánlatot, a legjobb feltételeket biztosítsák. A közvetlen kapcsolat miatt a teljes folyamat sokkal gyorsabb és gördülékenyebb, és tanácsadással megtámogatva a döntés is sokkal könnyebbé válik. 

ingatlan2.jpg

A jó, megbízható ügyvéd rendkívül fontos. Ismernie kell az ingatlanügyleteket, és nagyon fontos, hogy odafigyeljen a részletekre. Minden egyes ingatlan adásvétel tele van egyedi adottságokkal és fordulatokkal, ezeket kivétel nélkül kezelni kell. Ezért nagyon körültekintőnek kell lenni az ügyvéd megválasztása során.

Az energiatanúsítványt csak minősített mérnök készítheti el, ezt jó nem az utolsó pillanatra hagyni. Gyakran szükség van felújításra vagy átalakításra is, amit lehetőleg még a költözés előtt el kell végezni. Nem mindegy, hogy az elképzeléseidet a tervezett költségkereten és időn belül sikerül-e kivitelezni, illetve az sem, hogy neked kell-e minden egyes lépést felügyelned vagy megbízhatsz a csapatban. A költöztetők kiválasztása során szintén nagyon fontos a bizalmi faktor: átgondoltan, az értékeidre vigyázva, hatékonyan fognak dolgozni? 

Sok stressztől kímélheted meg magad, ha jó szakemberekkel dolgozol. Viszont még ha a legjobbakat választottad is ki, valaki kell, aki összefogja a munkájukat, hogy neked csak egyetlen emberrel kelljen egyeztetned, és ne kelljen száz dolgot fejben és kézben tartanod. Az Ingatlanpáholy több mint tíz éve dolgozik a legjobb szakemberekkel a legkülönbözőbb területekről, sok közös ingatlan ügyletet vittek végig. Már kitapasztalták, hogy ki dolgozik kiváló minőségben, megbízhatóan, így biztonságban tudhatod az ingatlanodat, illetve az erre szánt befektetésedet. Segítségükkel mindent egy helyen intézhetsz el. Vedd fel velük a kapcsolatot, ha ezt szeretnéd: info@ingatlanpaholy.hu (x)



hirdetés
Legnépszerűbb témák
Stílusos otthonok
Béke és nyugalom stílusos környezetben: 5 mesés nyaraló a Balatonnál
Túlvagyunk a tavasz közepén, lassan ideje megtervezni az idei nyaralást! A szerencsésebbeket nyaraló várja a Balaton-partján, így elég csak oda ...

Dekor
Kedvenceink kedvencei: Szabados Ágival beszélgettünk
Szabados Ágit korábban hírműsorvezetőként, ma az olvasás nagyköveteként ismerhetjük, aki minden otthonba olvasókuckót álmodik.

Inspiráló helyiségek
Valódi vadregény: egy magával ragadó rábaközi kert
Már-már bukolikus hangulat uralkodik Zoltán rábaközi kertjében, amely lágy ívekben kanyargó ösvényekkel, ligettel, tóval és a nyugalom ajándékával ...

hirdetés


EZT IS Ajánljuk
Megoldjuk
Megmentésre váró lepusztult házak, kastélyok
„Olcsó régi házak” néven működik egy olyan közösségi oldal, amelynek célja, hogy elhagyatott, pusztulásra ítélt otthonoknak találjon olyan ...

Stílusos otthonok
Eladó Anglia legkisebb kertes háza
Közel 100 millió forintnak megfelelő összeért árulják Anglia minden bizonnyal legkisebb kertes házát.

Stílusos otthonok
Templomból álomotthon: beköltöznél?
Eladó egy lakóházzá alakított templom Chicagótól nem messze. Ha meglátod a képeit, te is elámulsz.








Fizess elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.



otthon.hu © 2024 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Sztárlakások Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek Utazás Hírek RSS feliratkozás    Játékszabályzat

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok
Sztárlakások
Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek
Utazás Hírek