hirdetés
hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Utazás Hírek WEBSHOP

hirdetés
hirdetés

Ha tavasz, akkor megújulás!

Valami új illatra, könnyed textúrára és ragyogó arcbőrre vágysz? Próbáld ki a három különböző Dr. Hauschka nappali arctejet! Ne csak elméletben gondold ki melyik az ideális számodra, hanem kísérletezz vele, kérd ingyenes mintatermékünket (info@drhauschka.hu) és nézd meg melyik válik be leginkább a bőrödnek. 

Két új arctejjel bővült ugyanis a Dr. Hauschka arcápolási termékek kínálata, de a jól bevált arcápoló tej megmaradt, csak a neve lett más. Könnyed textúrával a bőr víz- és zsírháztartásának védelméért egész nap, a bőrállapotodhoz ideális kompozícióban.

A bőrállapotok pontos leírását megtalálod a honlapunkon, de a három különböző nappali arcápolót röviden bemutatjuk ebben a cikkben. Szívesen vesszük kérdéseid, észrevételeid miután kipróbáltad a számodra postázott mintákat (info@drhauschka.hu). 

Nyugtató nappali arctej – a vörösödésre és értágulatra hajlamos bőrre.

Ez a hidratáló tej megnyugtatja az érzékeny, kipirosodott arcot és a bársonyosan folyó textúra egész nap védi a bőrt. Így ellazultan kezdheted a reggelt – bármit is hozzon még a nap. A rózsából, borágóból és palástfűből készült kivonatok erősítik és stabilizálják az érzékeny bőrt, és egyenletes bőrállapotról gondoskodnak. A könnyű hidratáló tej stimulálja a természetes zsír és nedvesség képzését, és kiválóan alkalmas sminkalapként is, a bőrnek nyugodt napot ajándékoz. 

Nyugtató arctej kép.PNG

Kiegyenlítő nappali arctej – zsíros, kombinált bőrre.

Ez az arctej a zsíros, kevert bőrt egyensúlyba hozza. A bársonyosan lágy textúra szabályozza a zsíros bőrt, és megnyugtatja a tisztátalanságokat. Pont oda közvetíti a nedvességet, ahol a legnagyobb szükség van rá. A nyúlszapukából és sarkantyúkából álló kivonatok tisztább megjelenést ajándékoznak a bőrödnek. A mattító arctej egyensúlyba hozza a bőrt, csodálatosan gyorsan beszívódik, ezért nagyszerű sminkalap. Egy kitartó kísérő egész napra.

Kiegyenlítő arctej kép.PNG

ÚJ NÉV: Vitalizáló nappali arctej (régi név Arcápoló tej) – fakó, száraz bőrre.

Ez a hidratáló tej sugárzóvá teszi az arcszínt és bársonyosan lágy textúrájával egész nap védi a bőrt. A kedvelt Arctejet most már Vitalizáló arctejnek hívják – a bevált receptúra változatlan. A vízhiányos, száraz érzetű bőrre való arctej stimulálja a bőröd természetes zsír és nedvesség képzését. A sárgabarackból, répából és orbáncfűből álló kivonatok a sápadt bőrt rózsássá és finommá varázsolják. Az arctej sminkalapként is ideális. Szeress bele újból, minden reggel.

Vitalizáló arctej kép.PNG

Azt már biztosan tudod, hogy a Dr. Hauschka már 1967 óta 100%-ban tanúsított prémium natúr kozmetikumokat gyárt, nem csak most kezdett el vele foglalkozni, mert trendi, hanem a biokozmetikumok piacának meghatározó úttörője! A termékek tisztán természetes összetevőkkel készült kompozíciók, a bőrödre nem kerül kemikália. A termékekben rejlő titkot a ritmikus eljárás hordozza, az életerőt közvetíti a bőrödnek közvetlenül a növényekből, virágokból. 

Flower Power.

natur.jpg
 
Hatékony szolgálatában áll a márka a Te bőrödnek és a Mi bolygónknak – több mint 50 éve.
Kérj ingyenes termékmintákat az info@drhauschka.hu email címen, hogy megbizonyosodj arról, minden úgy működik, ahogy írjuk. Várjuk jelentkezésed! (x)

Gulyás Judit 
Dr. Hauschka tanácsadó



hirdetés
Legnépszerűbb témák
Stílusos otthonok
Béke és nyugalom stílusos környezetben: 5 mesés nyaraló a Balatonnál
Túlvagyunk a tavasz közepén, lassan ideje megtervezni az idei nyaralást! A szerencsésebbeket nyaraló várja a Balaton-partján, így elég csak oda ...

Dekor
Kedvenceink kedvencei: Szabados Ágival beszélgettünk
Szabados Ágit korábban hírműsorvezetőként, ma az olvasás nagyköveteként ismerhetjük, aki minden otthonba olvasókuckót álmodik.

Inspiráló helyiségek
Valódi vadregény: egy magával ragadó rábaközi kert
Már-már bukolikus hangulat uralkodik Zoltán rábaközi kertjében, amely lágy ívekben kanyargó ösvényekkel, ligettel, tóval és a nyugalom ajándékával ...

hirdetés


EZT IS Ajánljuk
Hírek
Teremts egyensúlyt a pörgős mindennapokban
A fiatalok pörgős életmódja sokszor nem engedi, hogy annyi időt szánjanak magukra, amennyit szeretnének. Ráadásul a hektikus, stresszel teli ...

Megoldjuk
Kozmetikumokkal a szép, feszes bőrért
A megfelelő arcápolási rutin kialakításával már fiatalon rengeteget tehetünk a hosszan tartó, szép és feszes bőrért. Ha a legfontosabb termékekről és ...

Hírek
Szépségápolás kendermagolajjal: így hat a bőrünkre
Az elmúlt években egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a kendermagolaj tartalmú szépségápolási termékek, hiszen a kannabisz növényből kinyert olaj ...








Fizess elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.



otthon.hu © 2024 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Sztárlakások Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek Utazás Hírek RSS feliratkozás    Játékszabályzat

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok
Sztárlakások
Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek
Utazás Hírek