hirdetés
hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Utazás Hírek WEBSHOP

hirdetés
hirdetés

Hazánk legexkluzívabb ingatlanjai újra a tévéképernyőn

A Spektrum Home kínálatában, a Luxusra tervezve legfrissebb, harmadik évadában Sütő Enikő kalauzolja a nézőket szemet gyönyörködtető ingatlanokban. Enikőhöz az új évadban Csap Viktor szakértő, belsőépítész csatlakozik, aki szakmai szemmel értékeli a látottakat, és saját tapasztalatból származó ötleteit is megosztja a nézőkkel.

Szemet gyönyörködtető ingatlanok

A profi belsőépítészek és elismert enteriőrtervezők által megálmodott terek között olyan vidéki és budapesti ingatlanok kapnak helyet, amelyek valamilyen szempontból különlegesnek számítanak. llyen például az a remeteszőlősi közel 360 nm-es zöldövezeti, 180 fokos panorámás gyönyörű családi ház, ahol a minőségi anyagok, tágas terek és kiegyesúlyozott belsőépítészeti megoldások időtlen eleganciát kölcsönöznek a helyiségeknek. Az épület – melynek minden terében jellemző a kifinomult anyagválasztás - rengeteg üvegfelülettel rendelkezik, így a tulajdonosok az év minden napján egészen közelről követhetik nyomon az évszakok és így a természet változását.

Több belvárosi ingatlan is helyet kapott a műsorban, így az a budapesti 5. kerületi, nagy alapterületű - 156 nm-es - lakás is, mely minden szegletében az igazi fényűzést képviseli. A kiváló minőségű anyagokkal kialakított otthon rendkívül jó elrendezésű; a hatalmas, 60nm-es amerikai konyhás nappali mellett 3 hálószoba és 3 fürdőszoba is helyet kapott. A lakásban igen ritka, egyedi megoldásként rejtett szauna fokozza a fürdőélményt.

  • Luxusra tervezve premier: május 14-én 20:30-kor.

sh2.jpg

Elindult az Álomszobagyár új évada is

Az Álomszobagyár 3. évadában hihetetlen átalakulások mennek végbe, és a nézői lakásokon túl ezúttal nagyobb léptékű terek, így ifjúsági közösségi tér, és osztályterem is megújul. Csorba Anita és segítői évek óta foglalkoznak lakberendezéssel, így a műsorban használható ötleteket adhatnak azok számára is, akik maguk szeretnének belevágni egy kisebb felújításba.

A műsor epizódjaiban az előzetes felmérés után egyeztetés és közös gondolkozás következik a tulajdonosokkal, amely során minden apró részletre kiterjedően tisztázzák, mi hogyan fog történni, mire lehet számítani a megújult kreatív csapat rendelkezésére álló egy nap alatt.

A költségvetés mindig emberi léptékű, soha nem az anyagiakon van a hangsúly, sokkal inkább a kreativitáson, ami lehetővé teszi, hogy a jól megszokott lakrészek otthonossá váljanak, új lendületet és friss energiát kapva az álomvalósító stábtól.

Az új évadban a nagyobb tereken túl több dolgozószoba és a gyerekbirodalom is átalakul: többek között egy testvérpár szobája is, akiknek segítenek megoldani közös szobájuk legideálisabb kihasználását, legyen szó tanulásról vagy kikapcsolódásról. De kiderül az is, hogyan válik nagylányossá egy gyerekszoba, és milyen egy természet ihlette dolgozószoba, amely új kényelmes olvasósarokkal bővül.

sh1.jpg



hirdetés
Legnépszerűbb témák
Stílusos otthonok
Béke és nyugalom stílusos környezetben: 5 mesés nyaraló a Balatonnál
Túlvagyunk a tavasz közepén, lassan ideje megtervezni az idei nyaralást! A szerencsésebbeket nyaraló várja a Balaton-partján, így elég csak oda ...

Dekor
Kedvenceink kedvencei: Szabados Ágival beszélgettünk
Szabados Ágit korábban hírműsorvezetőként, ma az olvasás nagyköveteként ismerhetjük, aki minden otthonba olvasókuckót álmodik.

Inspiráló helyiségek
Valódi vadregény: egy magával ragadó rábaközi kert
Már-már bukolikus hangulat uralkodik Zoltán rábaközi kertjében, amely lágy ívekben kanyargó ösvényekkel, ligettel, tóval és a nyugalom ajándékával ...

hirdetés


EZT IS Ajánljuk
Hírek
Megjelent az OTTHON júniusi száma
Álmodozni jó, álmot megvalósítani még jobb. Szerencsére itt a nyár, ami kellő teret és inspirációt ad ehhez, hiszen megnyitja előtted a kert, a ...

Hírek
Jön a világ egyik legnagyobb textilipari szakvására, a Heimtextil
Januárban újra Heimtextil: a textilipari szakvásár a járvány óta most először tér vissza a korábban megszokott téli időpontban.

Hírek
Eklektika és ultramodern kényelem – átadták az Év Lakberendezője díjait
Stílusharmónia, funkcionalitás – csak néhány a szempontok közül, melyek alapján a Lakberendezők Országos Szövetségének zsűrije odaítéli az Év ...








Fizess elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.



otthon.hu © 2024 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Sztárlakások Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek Utazás Hírek RSS feliratkozás    Játékszabályzat

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok
Sztárlakások
Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek
Utazás Hírek