hirdetés
hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Utazás Hírek WEBSHOP

hirdetés
hirdetés

Figyelemre méltó okostelefon - Itt az új Honor X8-as mobil!

Kipróbáltuk a megbízható Honor X márka új tagját, a Honor X8-at, amelynél az első csodálkozást az elérhető ára jelentette, noha innovatív technológiai megoldások sorát kínálja.

Elsőre beleszerettünk

A tesztelők hölgy tagjainak egyöntetű véleménye első pillantásra, hogy ez a mobilkészülék szép. És stílusos. Texturált hátlap, elegánsan lekerekített sarkok, metálfényű borítás, fém keret – ami miatt kényelmesen becsúszik a táska, nadrág, zakó zsebébe. És ami fő: hatalmas a kijelzője! A képátló 6,5 col, amelyhez 2388x1080 pixel felbontás társul.

honor02.jpg

Nőkre szabva?

A tervezők mintha gondoltak volna a vékony női kezekre, mert első kézbevételkor feltűnik, hogy mennyire könnyű. A szerkesztőségben sokunknak ekkor esett le, hogy a saját mobiltelefonunk mennyivel nehezebb. A Honor X8-as súlya csupán 177 g, a vastagsága pedig 7,45 mm. A fentebb is dicsért kijelző pedig 16,7 millió színt támogat, amelynek hála élethűbbek a képek, a videók. Így böngészés mellett ideális játékhoz, filmnézéshez is. Külön köszönet az eBook Mode-ért és a fejlett szemvédő funkciókért!

A fotózás szerelmeseinek

A legjobban a kivételes fotózási funkciókba szerettünk bele, amelyek miatt a Honor X8-al élmény fényképeket készíteni, szerkeszteni. Négy kamerával büszkélkedhet: egy 64 MP-es főkamerát (mozgásérzékelő autofókusszal), egy 5MP-es széles látószögű kamerát, és egy 2M érzékelős makrókamerát, valamint egy 2m érzékelős bokékamerát kapott. Ám most jön az igazi prémium: a Honor X8 22 fotótéma felismerésére képes, amelyekhez a megfelelő expozíciót és színbeállítást alkalmazza. Akik fénykép- és videótartalmakat készítenek, imádni fogják ezt a készüléket. De aki csupán a családi nyaralást örökítené meg a Honor X8 készülékkel, az sem csalódik majd.

Bivalyerős

A Google Mobile Services Android 11 operációs rendszere mellett a Snapdragon® 680 és a HONOR RAM Turbo által támogatott teljesítményre számíthatunk. Tehát bivalyerős okostelefon, amelyet a Qualcomm Snapdragon® 680 mobil platform, egy fejlett 6 nm-es processzor hajt. Ennek köszönhetően kiváló teljesítményt nyújt, miközben energiát takarít meg. A HONOR X8 4000mAh-s akkumulátora pedig a hosszú üzemidőt garantálja. 

honor03.jpg

Ár-érték arány: 100%

A kivételes kamera, a könnyű használhatóság mellett fontos, hogy a Honor X8 elérhető áron kapható, hasonló tudású társainál lényegesen olcsóbb. Érdekes, hogy nincs hozzá füles, illetve azt pluszban lehet megvásárolni hozzá. A nagy kijelző miatt az egykezes használat ugyan nehézkes, de valamit valamiért. A metálfényű hátlap azonban csúszós, ezért több tesztelő kezéből majdnem kicsúszott a készülék, ám ezen segít a hozzá járó, átlátszó műanyag tok. Megszerettük ezt a készüléket. Ár-érték arányban egyszerűen nincs jobb!

Bővebb információért kattints ide!



hirdetés
Legnépszerűbb témák
Stílusos otthonok
Béke és nyugalom stílusos környezetben: 5 mesés nyaraló a Balatonnál
Túlvagyunk a tavasz közepén, lassan ideje megtervezni az idei nyaralást! A szerencsésebbeket nyaraló várja a Balaton-partján, így elég csak oda ...

Dekor
Kedvenceink kedvencei: Szabados Ágival beszélgettünk
Szabados Ágit korábban hírműsorvezetőként, ma az olvasás nagyköveteként ismerhetjük, aki minden otthonba olvasókuckót álmodik.

Inspiráló helyiségek
Valódi vadregény: egy magával ragadó rábaközi kert
Már-már bukolikus hangulat uralkodik Zoltán rábaközi kertjében, amely lágy ívekben kanyargó ösvényekkel, ligettel, tóval és a nyugalom ajándékával ...

hirdetés


EZT IS Ajánljuk
Stílusos otthonok
25 négyzetméteres guruló házikó: látnod kell belülről is
Mutatunk egy aprócska mobilházat, amelybe szinte biztos, hogy azonnal beleszeretsz. Kívülről is nagyon takaros, de belülről is érdemes vetni rá ...

Dekor
Kaktusz-kaspók
Jól mutathatnak egy kényelmes teraszon, vagy épp a kertben az élénk színű, óriás kaktusz-kaspók.

Fürdő
Gyönyörű kis fürdőszobák
Gyönyörű fürdőszoba-berendezések egy olasz designertől, amelyek a legkisebb fürdőszobákhoz is képesek alkalmazkodni.








Fizess elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.



otthon.hu © 2024 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Sztárlakások Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek Utazás Hírek RSS feliratkozás    Játékszabályzat

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok
Sztárlakások
Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek
Utazás Hírek