hirdetés
hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Utazás Hírek WEBSHOP

hirdetés
hirdetés

Újraindult a cipősdoboz akció: itt segíthetsz a rászorultakon

A Camponában is leadhatjuk a rászorulóknak szánt, cipősdobozba rejtett ajándékainkat. Aki az adventi időszakban él ezzel a lehetőséggel, az családi programokon is részt vehet a budatétényi bevásárlóközpontban.

A decemberi adventi hétvégéken várják azokat a családokat, amelyek szeretnének egy közös pillanatot megörökíteni naptár formájában. Sőt, a karácsonyi fotósarok előtt a gyerekek egyedi megjelenést is kérhetnek az arcfestőknél. December 3-4-én karácsonyi képeslap készítés is lesz a programban. A következő hétvégén ünnepi dekorációt készíthetnek majd az érdeklődők, 17-én és 18-án pedig mézeskalácsot sütnek majd a segítőkkel a vállalkozó szelleműek. Így az bronz, ezüst és aranyhétvégékről is különleges karácsonyi relikviákkal térhetünk majd haza.

cipos1.jpg

A bőséges programkínálaton túl is sok lehetőség adott arra, hogy a család minden tagja találjon magának elfoglaltságot, ugyanis a bevásárlóközpont nyári megújulása óta a látogatók már a belső játszóteret, a relax zónákat és az Insta fotósarkot is használhatják. Vagyis nemcsak a karácsonyi bevásárlás miatt érdemes felkeresni a Camponát az adventi időszakban, hanem azért is, hogy élményekkel gazdagodjunk és közben segítsük azokat, akiknek szerényebb körülmények között készülődnek az ünnepekre.

cipos2.jpg

A Cipősdoboz alapítvány november 25. és december 18. között várja adományainkat a Camponában az alábbiak szerint:

  • A decemberi adventi hétvégéken az emeleti ételudvaron a hoszteszeknél adhatjuk le a dobozunkat (szombaton 12.00 – 20.00 óra között, vasárnap 11.00 – 19.00 óra között), míg minden egyéb alkalommal a földszinti információs pultnál (hétfőtől szombatig 10.00 és 20.00 óra között, vasárnap 10.00 és 19.00 óra között).

Az ünnepi programokkal és ajándékozással kapcsolatos minden fontos részlet elérhető a Campona weboldalán, ahol inspirációkat is találunk a dobozunk megtöltéséhez.



hirdetés
Legnépszerűbb témák
Stílusos otthonok
Béke és nyugalom stílusos környezetben: 5 mesés nyaraló a Balatonnál
Túlvagyunk a tavasz közepén, lassan ideje megtervezni az idei nyaralást! A szerencsésebbeket nyaraló várja a Balaton-partján, így elég csak oda ...

Dekor
Kedvenceink kedvencei: Szabados Ágival beszélgettünk
Szabados Ágit korábban hírműsorvezetőként, ma az olvasás nagyköveteként ismerhetjük, aki minden otthonba olvasókuckót álmodik.

Inspiráló helyiségek
Valódi vadregény: egy magával ragadó rábaközi kert
Már-már bukolikus hangulat uralkodik Zoltán rábaközi kertjében, amely lágy ívekben kanyargó ösvényekkel, ligettel, tóval és a nyugalom ajándékával ...

hirdetés


EZT IS Ajánljuk
Dekor
Csíkos kalandok a tányéron
Játékos és ötletes, ugyanakkor még jótékonykodhatsz is vele, és akár ajándéknak is beválhat.  Modern csíkos étkészlet következik.

Hírek
Lakóotthonok működését segíti a bútorüzletlánc
Különleges együttműködésbe kezdett a JYSK és az Autistic Art Alapítvány: az autizmussal élők igényei szerint kialakított lakóotthonokat támogató ...

Dekor
Kalandok és csíkok a tányéron
Játékos és ötletes ez a modern, csíkos étkészlet, ugyanakkor még jótékonykodhatsz is vele, és akár ajándéknak is beválhat. 








Fizess elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.



otthon.hu © 2024 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Sztárlakások Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek Utazás Hírek RSS feliratkozás    Játékszabályzat

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok
Sztárlakások
Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek
Utazás Hírek