hirdetés
hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Utazás Hírek WEBSHOP

hirdetés
hirdetés

Rendhagyó adományozás a szombathelyi kórház számára

Az ADA Möbelwerke és a YoungArt Galéria három hazai művészének közös projektjeként 2022 decemberében megvalósult élő kanapéfestés-performansz során létrejött művészeti alkotást jótékony célra adományozta a bútorgyár.

Izgalmas színekben pompázó kanapé

Az ADA által kezdeményezett jótékony adományozás apropóját a YoungArt galéria ideiglenes kiállítása adta, amely egészen karácsonyig volt látogatható a MOM Park falain belül. A kollaboráció fő koncepciója, hogy a művészetet közelebb hozzák az emberekhez azáltal, hogy kellemes és otthonos közegben találkozhattak az alkotásokkal. A rendhagyó eseményen létrejött alkotást, egy izgalmas színekben pompázó kanapét, a szombathelyi Vas Vármegyei Markusovszky Egyetemi Oktatókórház gyermekosztályának ajánlotta fel a bútorgyár és a művészek, támogatva a kórházban történő felújításokat, fejlesztéseket és a gyógyító munkát.

Az immáron több színben pompázó bútor nemrégiben el is foglalta új helyét. Az ünnepélyes átadásról és a művészeti alkotásról az alábbiakban nyilatkozott dr. Csákváry Violetta, a gyermekosztály vezető orvosa:

„Kíváncsian vártuk az ADA kanapé érkezését Csecsemő-és Gyermekgyógyászati Osztályunkon, hiszen művészeti bútordarab adományozására még nem volt példa. Az első telefonhívás kapcsán meglepődtem a felajánláson, pláne amikor a művészeti kanapé méreteit is megtudtuk. Rögtön tervezgettük hol lenne a legjobb helye a kanapénak. Az adomány megérkezését követően azonnal birtokba vették a gyermekek a kanapét. A dekoratív bútordarab a C részlegünkön, a társalgóban került elhelyezésre, ami oktatói teremként is működik, így nagyszerűen tudjuk használni a kanapét, amely élénk színfoltja a helyiségnek. Azóta nincs olyan nap, hogy épp ne legyen éppen foglalt, mindig ül rajta valaki.”

kanape2.jpg

kanape1.jpg

Mosolyt csalni az arcokra

„Mivel a kanapé a körmendi gyárban készült, így mindenképp egy környékbeli desztinációt és kórházat kerestünk, ahol szükség lehet egy ilyen jellegű adományra. Mivel elsőkörben vas megyére fókuszáltunk, így úgy gondoltuk, hogy a szombathelyi korház gyerekrészlegének lenne ésszerű felajánlani a kanapét. Szülőként szívszorító végignézni, ahogy szülők és a gyerekek nap mint nap küzdenek a gyógyulásért. Mindenképp nagyon jó érzés volt az, hogy az ADA valamilyen módon mosolyt csalhatott az arcukra és jó cél vezérelte a projektet” – mondta Déri Tamás, az ADA nemzetközi értékesítési vezetője.

kanape3.jpg



hirdetés
Legnépszerűbb témák
Stílusos otthonok
Béke és nyugalom stílusos környezetben: 5 mesés nyaraló a Balatonnál
Túlvagyunk a tavasz közepén, lassan ideje megtervezni az idei nyaralást! A szerencsésebbeket nyaraló várja a Balaton-partján, így elég csak oda ...

Dekor
Kedvenceink kedvencei: Szabados Ágival beszélgettünk
Szabados Ágit korábban hírműsorvezetőként, ma az olvasás nagyköveteként ismerhetjük, aki minden otthonba olvasókuckót álmodik.

Inspiráló helyiségek
Valódi vadregény: egy magával ragadó rábaközi kert
Már-már bukolikus hangulat uralkodik Zoltán rábaközi kertjében, amely lágy ívekben kanyargó ösvényekkel, ligettel, tóval és a nyugalom ajándékával ...

hirdetés


EZT IS Ajánljuk
Hírek
Nagyvonalú otthonosság a Hold utcában
A Hold utca környéke sokak számára kívánságlistás, mert romantikus, elegáns, és központi elhelyezkedése ellenére is emberléptékű. Itt lakni ...

Utazás
Hallgass madárcsicsergést otthonodban a világ minden tájáról
Egyetlen kattintással belehallgathatunk, hogyan csicseregnek a madarak a világ különböző pontjain.

Hírek
Erre figyelj a madarak téli etetésénél
Megérkeztek az első fagyok és ezzel együtt elkezdődött a madáretetési szezon. Nézzük, mit adhatunk kertünk kis vendégeinek!








Fizess elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.



otthon.hu © 2024 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Sztárlakások Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek Utazás Hírek RSS feliratkozás    Játékszabályzat

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok
Sztárlakások
Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek
Utazás Hírek