hirdetés
hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Utazás Hírek WEBSHOP

hirdetés
hirdetés

Érdekel a lakberendezés, a design? - Ahol az idei év legújabb trendjeit megtalálod

Sokan érezzük időről időre, hogy bármennyire is szeretjük otthonunkat, ad biztonságot és meghittséget a mindennapok forgatagában, mégis szeretnénk kisebb vagy nagyobb változtatásokat eszközölni benne. Esetleg új formákat, más színeket, vagy egyszerűen az életünk alakult úgy, hogy más tárgyakra van szükségünk, és egy új elrendezés sokkal jobban szolgálná a kényelmünket.

Ma már sokunk számára fontos, hogy amellett, hogy otthonunk legyen kényelmes, a szemünket is kényeztesse, megfeleljen egyedi ízlésünknek, akár az önkifejezés egyik eszköze legyen. Az inspirálódáshoz sok forrás áll rendelkezésünkre, mégis érdemes olyan fórumot keresnünk, ahol az aktuális trendeket egy helyen van lehetőségünk áttekinteni.

Erre kínál kíváló lehetőséget idén tavasszal az OTTHONDesign Otthonteremtési szakkiállítás március 29. és április 2. között a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban, ahol a kiállítók gondoskodnak a lekberendezéshez szükséges legújabb trendek bemutatásáról, szakmai parnereink pedig abben segítenek, hogy ezekből hogyan válik majd egy ízlésesen kialakított, kényelmes otthon, ami még trendi is.

construma1.jpg

A Lakberendezők Országos Szövetsége idén is látványos standon, különleges koncepció mentén felépített DESIGNMátrixba foglalva mutatja be az aktuális újdonságokat, legyen az termék, anyag, vagy technológia. A kérdés, amire a választ keresik: hogyan lehet otthonunk egyszerre korszerű, kellemes és takarékos?

Elmaradhatatlan része a kiállításnak a hazai design trendek bemutatása a Magyar Design standon, ahol ebben az évben enetriőrök keretében mutatkoznak be a fiatal tehetségek munkái, melyek különleges inspirációt adhatnak a berendezés egyedivé alakításához. Fókuszában a fogyasztói attitűdök átalakítása lesz, így a „minőséget a mennyiség helyett”, a „kevesebbet fogyasztani de jobban” gondolatokra lehet itt válaszokat kapni azzal, hogy megtalálhatóak lesznek az erre a szellemiségre reflektáló darabok.

Izgalmas színfoltja lesz a kiállításnak a Magyar Fa- és Bútoipari Szövetség programja. A Wood Like Workshop keretében tulajdonképpen egy faipari műhely mesteremberévé válhatunk néhány órára. Remek alkalom közelebbről megismerkedni az asztalos szakmával. Ezerszínű fa című kiállításuk pedig kortárs tervezők által készített fatárgyakat mutatnak be a nagyközönség és faiparos szakma számára.

A BOOOK Kiadó által gasztro, „zöld” és lifestyle témában szervezett beszélgetések, bemutatók, látványfőzés és a Kőfaragó Szövetség által pénteki napra szervezett látványfaragás is tovább színesíti a kiállítási csokor programját.

CONSTRUMA Otthonteremtési kiállítási csokor részeként az OTTHONDesign várja mindazokat, akiket érdekel a lakberendezés, a legújabb design trendek, de megtalálható lesz itt minden amire az építkezéstől, a felújításon át az épületgépészeti megoldásokig szükség lehet.

Kiemelt téma az energiatakarékosság és fenntarthatóság, mely a lakásbelső kialakításkor is fontos szempont, legyen szó a fürdőszoba, konyha vagy akár a nappali megtervezéséről. Sokat tehetünk a különbőző anyagok, berendezések, technológiák megválasztásával környezetünkért, jövőnkért.

Évek óta nagy érdeklődés övezi a megújuló energia témát. Egyre több kiállító jelenik meg ebben a tematikában. Az idei kiállításon először lesz lehetősége a látogatóknak egy komplett napelemrendszert nyerni az EU-SOLAR Nyrt. jóvoltából. A nyereményjátékra minden jegyet vásárló látogató regisztrálhat.

construma2.jpg

CONSTRUMA CSOKOR NYITVATARTÁS:
szakmai napok:         
március 29-30. (szerda-csütörtök) 10-17 óráig, március 31. (péntek) 10-18 óráig
nagyközönség napok:
április 1. (szombat) 10-18 óráig, április 2. (vasárnap) 10-17 óráig

A MÁV-START Zrt. és a GYSEV Zrt. a CONSTRUMA kiállítási csokorra utazóknak 50%-os alkalmi menettérti kedvezményt biztosít bármely belföldi állomásról Budapest-Keleti pályaudvar, Budapest-Déli pályaudvar, Budapest-Nyugati pályaudvar, Zugló, Kőbánya-felső és Kelenföld állomásokra 2023. március 29. és április 2. között. A kiállítás helyszíne a felsorolt pályaudvarokról tömegközlekedéssel könnyen és gyorsan megközelíthető.

Bővebb információ: otthon-design.hu (x)

construma01.jpg



hirdetés
Legnépszerűbb témák
Stílusos otthonok
Béke és nyugalom stílusos környezetben: 5 mesés nyaraló a Balatonnál
Túlvagyunk a tavasz közepén, lassan ideje megtervezni az idei nyaralást! A szerencsésebbeket nyaraló várja a Balaton-partján, így elég csak oda ...

Dekor
Kedvenceink kedvencei: Szabados Ágival beszélgettünk
Szabados Ágit korábban hírműsorvezetőként, ma az olvasás nagyköveteként ismerhetjük, aki minden otthonba olvasókuckót álmodik.

Inspiráló helyiségek
Valódi vadregény: egy magával ragadó rábaközi kert
Már-már bukolikus hangulat uralkodik Zoltán rábaközi kertjében, amely lágy ívekben kanyargó ösvényekkel, ligettel, tóval és a nyugalom ajándékával ...

hirdetés


EZT IS Ajánljuk
Hírek
Papírok–rácsok–akkád - Major Kamill kiállítása
A Műcsarnok tereiben – egy 1983-as csoportos kiállításon való részvételét kivéve – most először találkozhat a közönség ...

Hírek
Márciusban újra Konyhakiállítás
A 2023. március 3-5. között a Budapest Arénában megrendezésre kerülő Konyhakiállításon a trendek mellett a fenntarthatóság és az energiatakarékosság ...

Hírek
Creativeworld 2020: a nemzetközi DIY világ találkozóhelye
Továbbra is töretlen az érdeklődés a kreatív anyagok, termékek és eszközök iránt.








Fizess elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.



otthon.hu © 2024 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Sztárlakások Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek Utazás Hírek RSS feliratkozás    Játékszabályzat

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok
Sztárlakások
Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek
Utazás Hírek