hirdetés
hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Utazás Hírek WEBSHOP

hirdetés
hirdetés

Strapabíró és minőségi okostelefonok a Honortól

A HONOR Magic5 Lite testesíti meg a HONOR elköteleződését abban, hogy strapabíró kialakítással és stílusos formatervezéssel lássa el kiváló minőségű okostelefonjait. Az alábbiakban bemutatjuk a HONOR Magic5 Lite magával ragadó, ívelt képernyőjét, lenyűgöző állóképességét, valamint azokat a szigorú teszteket, kutatási és fejlesztési (K+F) erőfeszítéseket, melyek mind hozzájárulnak ehhez a teljesítményhez.

A HONOR szigorú strapabírósági tesztjei

A HONOR a Magic5 Lite-ot különböző specifikus teszteknek veti alá annak érdekében, hogy biztosan kibírja a napi használattal járó kopást és elhasználódást, így biztosítva, hogy a készülék megbízható társa legyen a felhasználóknak. Ilyen tesztek például:

A bekapcsológomb tesztje: 200 ezerszer tesztelik a hosszú élettartam garantálásához.

Az érintőképernyő tesztje: 800 ezer ismétlődő használattal a képernyő állóképességét teszik próbára.

Extrém hőállóság: a Magic5 Lite -40°C-tól 70°C-ig terjedő hőmérsékletnek van kitéve, hogy optimálisan teljesítsen minden környezetben.

honor2.jpg

Kivételes akkumulátor-összeszerelési folyamat

A HONOR innovatív automatizált akkumulátor-összeszerelési folyamata azonosítja és kiválogatja a hibás akkumulátorokat. Mindez kisebb mértékű hibarátát és fokozott felhasználói biztonságot eredményez, és kulcsfontosságú tényező a Magic5 Lite lenyűgöző állóképességében.

Együttműködés a partnerekkel

A HONOR szoros kapcsolatban áll a partnerek gyáraival: közel 300 mérnököt foglalkoztat ezekben a létesítményekben. Ez biztosítja azt, hogy a gyártási folyamat és a szigorú minőségellenőrzés szerves részei legyenek a Magic5 Lite előállításának. Az együttműködésnek köszönhetően folyamatosan kiváló minőségű termékek jutnak a fogyasztókhoz.

Minőség és luxus

A HONOR minőségellenőrei jelentik az utolsó védvonalat annak biztosításában, hogy minden egyes Magic5 Lite megfeleljen a vállalat szigorúan előírt követelményeinek. Ezek az ellenőrök a HONOR sajátfejlesztésű rendszerével azonosítják a nagy kockázatot jelentő termékeket, valamint a valós környezetet idéző felhasználói szimulációk segítségével végeznek alapos vizsgálatokat.

A HONOR Magic5 Lite látványos, ívelt képernyőkialakítással büszkélkedhet, amely nemcsak  luxusérzetet kelt, hanem fogása is kényelmes. A HONOR alaposan megerősített üveggel biztosítja a kijelző szépségét, valamint az ehhez méltó strapabíróságot, mivel ugyanannyira esésbiztos, mint egy egyenes kijelzőjű okostelefon.

honor3.jpg

Az anyagválogatás és formatervezés varázsa

A HONOR Magic5 Lite lenyűgöző strapabíróságának titka az ökotudatos anyagok és innovatív formatervezési döntések alapos kiválasztása. Az eszközt kiváló minőségű, robosztus anyagokból gyártják, amik kiállják az idő próbáját. Emellett a részletes formatervezési folyamat garantálja azt, hogy a Magic5 Lite minden aspektusa - a belső komponensek elhelyezésétől a külső vázig - optimalizálva van.

A HONOR K+F csapata a felsoroltakon túl is folyamatosan kutatja és értékeli az új technológiákat és gyártási technikákat, ezzel fokozva tovább a Magic5 Lite értékeit. Ez az innováció iránti elköteleződés biztosítja azt, hogy az eszköz élen jár az okostelefonok piacán, példát mutatva a minőségben.

A Magic5 Lite próbatétele: strapabírósági tesztek

A Magic5 Lite kialakításának tesztelése során is szigorú próbáknak van kitéve a telefon:

  • Márványra-ejtési teszt: a Magic5 Lite átment az 1m-ről végzett márványra ejtési teszten, ami a készülék ellenállóságát mutatja.
  • 1m-es ejtési tesztek[1]: A Magic5 Lite-nak 2 az 5-höz a meghibásodási aránya 300 teszt után, ami a készülék erejét szemlélteti.
  • 50 cm-es ejtési tesztek: A telefon 750 teszt után kezd repedezni, ami remek példa a strapabíróságára.
  • 50 cm-es random ejtési tesztek: A telefon ebben az esetben is 750 teszt után kezd csak el repedezni.

Ezek az alapos, átfogó tesztek megerősítik azt, hogy a HONOR Magic5 Lite képes kibírni a hétköznapi használattal járó kihívásokat, így az eszköz nem csak jól néz ki, de strapabíró is.

A HONOR Magic5 Lite tehát a stílus, a strapabíróság és az innováció új mérföldköve egyetlen készülékben. A csúcskategóriás K+F-fel, a kimagasló formatervezéssel és az alapos teszteléssel a HONOR Magic5 Lite kiválóan szemlélteti a HONOR elköteleződését az iránt, hogy minőségi, megbízható és stílusos telefonokat készítsen.

[1]: Ezeknél a próbáknál egy automatizált rendszerrel tesztelik a telefont, ahol egy forgó eszköz egyik végéről a másikra esik folyamatosan a készülék.



hirdetés
Legnépszerűbb témák
Stílusos otthonok
Béke és nyugalom stílusos környezetben: 5 mesés nyaraló a Balatonnál
Túlvagyunk a tavasz közepén, lassan ideje megtervezni az idei nyaralást! A szerencsésebbeket nyaraló várja a Balaton-partján, így elég csak oda ...

Dekor
Kedvenceink kedvencei: Szabados Ágival beszélgettünk
Szabados Ágit korábban hírműsorvezetőként, ma az olvasás nagyköveteként ismerhetjük, aki minden otthonba olvasókuckót álmodik.

Inspiráló helyiségek
Valódi vadregény: egy magával ragadó rábaközi kert
Már-már bukolikus hangulat uralkodik Zoltán rábaközi kertjében, amely lágy ívekben kanyargó ösvényekkel, ligettel, tóval és a nyugalom ajándékával ...

hirdetés


EZT IS Ajánljuk
Hírek
Magyarországon is letölthető a megújult az IKEA alkalmazás
A megújult IKEA alkalmazás iOS és Andorid rendszerű okostelefonra is letölthető már Magyarországon, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy IKEA ...

Hírek
Így használd az okoseszközöket, hogy ne menjen az alvás rovására
Az alvás kritikus fontosságú a fizikai egészségünk és az immunrendszerünk hatékony működése szempontjából. Ha eleget és megfelelő minőségben ...

Megoldjuk
A mesélő tapéta
Íme egy tapéta, ami mesék tucatjait rejti magában! Nem is kell más a kicsalogatásukhoz, mint egy okostelefonos applikáció és egy pár kíváncsi ...








Fizess elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.



otthon.hu © 2024 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Sztárlakások Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek Utazás Hírek RSS feliratkozás    Játékszabályzat

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok
Sztárlakások
Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek
Utazás Hírek