hirdetés
hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Utazás Hírek WEBSHOP

hirdetés
hirdetés

Szívvel-lélekkel dolgoztak a közösségért

A Baumit Kft. csaknem három évtizede ápol szoros kapcsolatot Dorog- és a környékbeli települések lakóival. „Szívvel-lélekkel Programja” egy olyan kezdeményezés, ami a vállalati szándék és a közösség közötti kapcsolat mélyítésére összpontosít. A vállalat a társadalmi felelősségvállalás jegyében számos hozzá forduló szervezetet, intézményt támogatott az elmúlt évben is.

Római Katolikus Templom – Ászár

Még a XVIII. század derekán épült a Szent György tiszteletére szentelt templom. Külső felújításon több évtizede esett át utoljára az épület, így mostanra alaposan ráfért a rekonstrukció. Ehhez a munkához járult hozzá a Baumit Kft., aki homlokzatfestéket szállított az építkezésre, illetve a felújítás során szakembereket bocsátott rendelkezésre. A Plébános úr szavai szerint a hívek örömmel fogadták, hogy az összefogásnak köszönhetően munkaerő és alapanyagok révén sok-sok év után révbe ért a felújítás.

baumit1.jpg

Zrínyi Ilona óvoda – Dorog

Az intézmény burkolata az elmúlt évtizedek során megkopott, kifakult és javítására, felújítására ez idáig nem kerülhetett sor. A Baumit Kft. által nyújtott támogatás a Baumit Szívvel-lélekkel Program keretében 2023-ban lehetővé tette az óvoda számára, hogy felújítsa az épület bejárati területét és a hozzá kapcsolódó falakat, így visszahozva azok eredeti, vidám színeit és formavilágát.

baumit2.jpg

Zsigmondy Vilmos Gimnázium – Dorog

A Gimnázium igazgatója hosszú évek óta küzdött az iskola első emeleti mellékhelyiségének állapotjavításáért, ám azt az iskola költségvetése nem tette lehetővé és pályázati lehetőség sem adódott. A Baumit támogatásával az őszi tanévtől az iskola tanulói újra élvezhetik a modern és higiénikus környezetet. A munkálatokhoz Baumit IonitColor beltéri festéket használtak, amely aktívan szabályozza a páratartalmat és növeli az egészséges levegőionok koncentrációját.

baumit3.jpg

Petőfi Sándor Óvoda – Dorog

Sajnos az elmúlt években tapasztalt energiaválság egyre sürgette az óvoda felújítását. Az intézményt önkormányzati költségvetésből és a Baumit Kft. támogatásából tavaly sikerült teljeskörűen felújítani: megtörtént a nyílásszárók cseréje és a bejárati szintek rendbetétele, a homlokzatok hőszigetelése és színezése, valamint az utcafronti homlokzaton a gyerekek világához méltó pitypang-jelkép is helyet kapott.

baumit4.jpg

Szabad Waldorf Gimnázium – Budapest

A Szabad Waldorf Gimnázium öt éven keresztül konténerekből kialakított élettérben működött, míg 2023 májusában lehetőség adódott egy megfelelő méretű épület bérbevételére. Sajnos az új épület állapota romos volt és teljeskörű felújításra szorult. Az iskola közössége próbálta meg önerőből felújítani az épületet, őket segítette a Baumit Kft. ötven zsák Baumit FinoFill glettel és harminc zsák Baumit UniPutz vakolattal. Ezzel az összefogással már egy új, színvonalas oktatási helyszínen kezdhették meg a tanévet a diákok és tanáraik.

baumit5.jpg

FA (FOLK+ART) Képzőművészeti Alkotóműhely – Vasi Skanzen

A FA Képzőművészeti Alkotóműhely kísérletet tesz a rendszerváltás előtti vidéki Magyarország tárgyi kultúrájának, emblematikus tárgyainak újraalkotására. 2023-ban a régebbi, házilag öntött elemes betonkerítéseket és az azokon megjelenő formavilágot gondolták újra. A résztvevő művészeknek a végzáró oszloplábak közé kellett megtervezniük és kivitelezniük egymásra épülő kerítéselemeket az alkotóműhely ideje alatt. Ebben a kihívásban segítette a művészeket 38 zsák szárazbetonnal a Baumit.

baumit6.jpg

Vaszary Kolos Kórház – Esztergom

Az esztergomi Vaszary Kolos Kórház a több mint 100 éves története alatt számos felújítási munkálaton esett át, azonban a trafóházra 2023-ra már alaposan ráfért egy nagyobb helyreállítás. A kórház a Baumit segítségét kérte az épület rendbehozatalához, amit a vállalat örömmel teljesített.

korhaz.jpg



hirdetés
Legnépszerűbb témák
Stílusos otthonok
Béke és nyugalom stílusos környezetben: 5 mesés nyaraló a Balatonnál
Túlvagyunk a tavasz közepén, lassan ideje megtervezni az idei nyaralást! A szerencsésebbeket nyaraló várja a Balaton-partján, így elég csak oda ...

Dekor
Kedvenceink kedvencei: Szabados Ágival beszélgettünk
Szabados Ágit korábban hírműsorvezetőként, ma az olvasás nagyköveteként ismerhetjük, aki minden otthonba olvasókuckót álmodik.

Inspiráló helyiségek
Valódi vadregény: egy magával ragadó rábaközi kert
Már-már bukolikus hangulat uralkodik Zoltán rábaközi kertjében, amely lágy ívekben kanyargó ösvényekkel, ligettel, tóval és a nyugalom ajándékával ...

hirdetés


EZT IS Ajánljuk
Megoldjuk
Így válassz nyílászárót: segítünk, mire érdemes odafigyelni
A nyílászárók kiválasztása évtizedekre szóló döntés, amely a házunk építészeti karakterén túl a komfortszintünkre és a pénztárcánkra is hatással ...

Dekor
Így csempészheted be a vakáció hangulatát az otthonodba
Ha a tengerpartok és a nyári élmények által inspirált színekkel fested otthonodat, akkor minden napod olyan lesz, mintha vakációznál. A Poli-Farbe ...

Hírek
Ezt választották a világ legjobb téglaépületének
A Sziléziai Egyetem Krzysztof Kieslowskiról elnevezett rádiós és televíziós karának katowicei épületét választották a világ legjobb téglaépítészeti ...








Fizess elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.



otthon.hu © 2024 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Sztárlakások Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek Utazás Hírek RSS feliratkozás    Játékszabályzat

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok
Sztárlakások
Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek
Utazás Hírek