hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Utazás Hírek WEBSHOP

hirdetés

Új Egyensúly címmel mutatkozik be a Samsung kiállítása a 2024-es Milánói Design Héten

A Samsung a Milánói Design Hét Fuorisalone 2024  keretében rendezi meg magával ragadó dizájnkiállítását, amely művészileg is megmutatja a látogatóknak a vállalat formatervezési filozófiáját. A kiállítás a nagy múltú milánói Leonardo da Vinci Nemzeti Tudományos és Technológiai Múzeumban található Le Cavallerizze-ben látogatható április 16. és 21. között. A Samsung vállalati dizájnközpontjának „Newfound Equilibrium” (Új Egyensúly) kiállítása a vállalat felhasználóközpontú tervezési filozófiáját mutatja be.

„A formatervezésnél minden esetben szükséges figyelembe venni az élményt, a felhasználói tapasztalást; a Samsung ezt a tervezési alapelvet követi – mondta TM Roh, a Samsung vállalati dizájnközpontjának elnöke és vezetője. – Emberközpontú tervezési filozófiánkkal olyan jövőt szeretnék teremteni, amelyben céltudatos újításaink harmonizálnak a felhasználók életvitelével.”

Samsung_MDW_NewDawning.jpg

Öt tér kelti életre a Lényeges∙Forradalmi∙Harmonikus dizájnfilozófiát

A Samsung „Newfound Equilibrium” (Új Egyensúly) kiállítása egy, az emberek és a technológia közötti egyensúlyt is magában foglaló, szebb jövőt vizionáló elképzelést és törekvést mutat be a 2024-es Milánói Design Héten. Az igazán hatásos bemutatás érdekében olyan multimédiás alkotás is látható, amely a résztvevők érzékszerveit is – kiváltképp a látást, a hallást és a szaglást – felébreszti. 

A magával ragadó élményt kínáló, több érzékszervre ható installáció öt téren kalauzolja végig a látogatókat, melyek a fény, a hang és digitális interakciók átgondolt kombinációjaként jelenítik meg a Samsung „Essential∙Innovative∙Harmonious” (Lényeges∙Forradalmi∙Harmonikus) tervezési filozófiáját. A látogatókat az öt tér – „Essence” (Lényeg), „Innovation” (Innováció), „Harmony” (Harmónia), „Infinite Dream” (Végtelen álom), „New Dawning” (Új hajnal) – kijelzők, érzékelők és fény segítségével szólítja meg. Ahogy a látogatók az adott tér képernyőihez közelednek, az áttetsző elemek különleges formákká és textúrákká alakulnak át. Az ablakok mögötti formák pedig a látogatók felé közeledő hatást keltenek, akik így jobban elmerülhetnek a közelgő végtelen jövő álmában. 

A Samsung a MUTINA kerámiamestereivel és az ALPI fafurnérrel dolgozó szakembereivel való együttműködés révén a Bespoke hűtőszekrényt és az AirDressert is újragondolta, szem előtt tartva az ember és a technológia együttélését.

Samsung_EuroCucina 2024.jpg

A Samsung „Newfound Equilibrium” (Új Egyensúly) kiállítása a milánói Via Olona, 6 bis címen tekinthető meg, és ingyenesen várja a látogatókat az alábbi időpontokban:

  • Április 16-18., 10 és 19 óra között,
  • Április 19-20., 10 és 20 óra között,
  • Április 21., 10 és 18 óra között.


Legnépszerűbb témák
Inspiráló helyiségek
Valódi vadregény: egy magával ragadó rábaközi kert
Már-már bukolikus hangulat uralkodik Zoltán rábaközi kertjében, amely lágy ívekben kanyargó ösvényekkel, ligettel, tóval és a nyugalom ajándékával ...

Dekor
Kedvenceink kedvencei: Szabados Ágival beszélgettünk
Szabados Ágit korábban hírműsorvezetőként, ma az olvasás nagyköveteként ismerhetjük, aki minden otthonba olvasókuckót álmodik.

Dekor
Az olajfák alatt: interjú a Napsütötte Toszkána írójával
A Napsütötte Toszkána nemcsak Frances Mayes leghíresebb könyvének címe, de az élete része is: itt születnek csodás történetei.

hirdetés


EZT IS Ajánljuk
Dekor
Nagyítsd ki a billentyűzetet!
Nem kell új gépet venni, ha idővel romlik a szemünk, ugyanis nem csak a monitor felbontását, de már a billentyűzetet is ...

Dekor
Ne vesszen el a lépcső alatti tér
A kis alapterületű, többszintes lakásokban nem megengedhető, hogy akár egy négyzetméter is kárba vesszen. Íme egy igazán impozáns ...

Bútorok
A székek, melyek a szeretetről mesélnek
A tradíció és a kortárs dizájn találkozik Szalai Bálint különleges bútorain.








Fizess elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.



otthon.hu © 2024 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Sztárlakások Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek Utazás Hírek RSS feliratkozás    Játékszabályzat

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok
Sztárlakások
Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek
Utazás Hírek