hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

hirdetés

Szürkületi zóna

Ha valakinek tehetsége van valamely művészethez, többnyire más művészetek sem idegenek tőle. Igaz ez a most bemutatásra kerülő otthon házigazdáira is – mindketten táncművészettel foglalkoznak. Otthonuk ehhez méltón igazi kortárs élettér, a távol-keleti lakásművészet európai változata egy csipetnyi retróval fűszerezve.

Juronics Tamásnak – a Szegedi Kortárs Balett vezetőjeként és koreográfusaként – pontos elképzelései vannak a játéktér kialakítását és a díszletek felépítését illetően. Tapasztalatát és képességeit ezúttal is remekül kamatoztatta. Ebben a tetőtéri lakásban is megtalálta a helyét az egyébként igen kevés válaszfalnak és azok mutatós megjelenítésének.

A nappalit a hálótól két pengefal választja el, melyeket betonból öntöttek ki – falfülkékkel és áttörésekkel különlegessé téve.
Mögöttük rejtőzik a gardrób és a hálóhoz ajtó nélkül kapcsolódó fürdő is. Házigazdáinkat az egybefüggő terek és az épületet körülölelő fák inspirálták.
A bejáratin kívül egyetlen ajtót sem szereltek fel. Az étkezőnek a nappali felőli falát áttörték, ezzel utat engedtek a fény szabad áramlásának keletről nyugatra – a napszakok változása mellett az évszakok eltérő fényviszonyait is kihasználva – ez tette lehetővé a falak nem mindennapi színezését. A hol acél-, hol bazaltszürke árnyalatok a beáramló fény mennyiségétől és élességétől függően válnak a szemünk láttára barnával vagy mályvával telítetté.
A melegburkolatok wengéje a keleties, míg a hidegburkolatok fémes felülete a high-tech hatást erősíti.
A berendezési tárgyak mind kiváló minőségű design daraboknak tűnnek, pedig a Kare fehér szófáján kívül az összes többi saját tervezés és kivitelezés: asztalos-, kárpitos- és lakatosmesterek munkái.

A háló egyszerű, puritán berendezésű, kimondottan funkcionális a nem túl magas helyiséget teljesen betöltő impozáns ággyal, melynek tojáshéj színű, műbőr fejtámláját és a gömblámpát tartó lerakórészét a fekvőfelülettel egybeépítették. A falakat itt merészen csokoládébarnára festették.

A szürke falak között élő színes egyéniségek önmagukból sugározzák a vibráló árnyalatokat. A művészpáros életviteléhez jól illeszkedik ez.hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Dekor
Így tedd halhatatlanná a virágokat
Ez úgy eljárásnak köszönhető, hogy az élő virágok lenyomatai hosszabb távon is velünk élhessenek.

Inspiráló helyiségek
Csendes pihenőhely
Az egyik kertet szépségéért, a másikat érdekes megoldásaiért kedveljük, a harmadik meg a szívünk csücske – a hangulata okán. Kialakításukkor mindig ...

Világítás
Káprázatos LED izzók búra nélkül
Mintha világító szálakból állna, csodás érzéki csalódással ajándékoznak meg a legújabb LED izzók.

Világítás
Olvasólámpa okostelefonhoz
Mi az, amit még egy kempingbe is magunkkal viszünk egy utazás alkalmával? Mobiltelefonhoz tervezett aprócska olvasólámpák következnek.

Inspiráló helyiségek
5 hely, ahol jól mutat a fa
Városi panorámás, nagy teraszos, Gellért-hegyi ingatlant kínált egy budai közvetítőiroda, ami vendéglátóink, Adél és Mihály figyelmét rögtön föl is ...

Inspiráló helyiségek
Ha a férfi lakberendez!
Hiába, az erősebbik nem a lakberendezésben is otthon van! Gyors piackutatásom eredménye szerint minden ötödik férfi foglalkozik lakása ...Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2019 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek