hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

hirdetés

Hibák, amiket a nappali berendezésénél elkövethetsz

Nagyon sok apróságra oda kell figyelnünk a berendezés során, ha azt szeretnénk, hogy a nappalink otthonos és szép legyen. Cikkünkben most elárulunk néhány hibát, amiket érdemes kiküszöbölni.

Mellőzöd a szobanövényeket

A szobanövényeket a nappaliban sem kell mellőznöd. Ha sötétebb helyiségről van szó, válassz olyat, amely jól megvan fény nélkül is. Már egy friss vágott virágokból álló csokor is feldobja a szobát, ettől a látványtól mindenkinek egy kicsit jobb kedve lesz.

Túl nagy a rendetlenség

Nem jó, ha tárolásra használod a nappalit. Megeshet, hogy indulás előtt a sietségben gyorsan ledobsz ide egy kabátot, kardigánt vagy táskát, de ne hagyd, hogy felhalmozódjanak, amint időd engedi, tedd őket a helyükre.

Túl sok párna

Bármennyire is csábít, hogy minél több pihe-puha párnát halmozz a kanapéra, ne tedd. Ha túl sokat teszel ki, attól a nappali zsúfoltnak rendetlennek fog tűnni. Helyezz el a sarkában két-három darabot és annyi elég is lesz.

ashtray-book-cushion-decoration-298842.jpg

Poros felületek

A polcokon és az asztalon gyorsan kialakulhat a vastag porréteg, ezért fontos, hogy gyakran töröld át a felületeket. Ha nem szeretsz takarítani, talán jobb, ha mellőzöd az üvegburkolatú dohányzóasztalt, azon ugyanis már az ujjlenyomatok is meglátszódnak.

Egyféle stílushoz ragaszkodsz

Nem szerencsés, ha a helyiség minden darabja ugyanolyan stílusú, mert a vendégeidnek olyan érzése támadhat, mintha egy kiállítóteremben lennének. Bátran kísérletezz mással is, vegyítsd egymással a különböző stílusokat, csupán az egyensúlyra figyelj.

Aránytalan szőnyeg

A szőnyeg kiválasztása alapjaiban határozza meg a helyiség hangulatát. Ügyelj arra, hogy ne legyen túl kicsi, mert az rontja az összhatást és ne legyen túl nagy se, mert az pedig túlságosan zsúfolttá teszi a teret.

Tévé a középpontban

Ne hagyd, hogy a tévé kerüljön a középpontba, ha lehet ezt inkább ne a nappaliba helyezd. A figyelmet tereld inkább egy szép faliképre vagy festményre, esetleg a kandallóra.

nappali.jpg

Forrás: HomeBeautiful
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Praktikus ötletek
Lakni vagy kiadni?
Jó helyen kislakást vásárolni nagy üzlet, ezért egyre többen fektetik a pénzüket ingatlanba. De van-e különbség a kialakítást és a berendezést ...

Hírek
Megjelent a februári Otthon magazin!
Napról napra, hónapról hónapra, sőt évről évre nyomon követjük a lakberendezési trendeket, és valljuk be, igazán el vagyunk kényeztetve: ma már az ...

Praktikus ötletek
Vintage stílusú függönyök
A vintage most igazán népszerű stílusirányzat, amellyel kapcsolatban felmerül a kérdés, hogy milyen textileket, függönyöket válasszunk a régi ...

Praktikus ötletek
Az új évben is jól járnak a vevők
A legjobb esetben is legfeljebb stagnálásra számíthatnak az ingatlanpiac szereplői idén is a szakemberek szerint. Vagyis: még mindig a vevőknek áll a ...

Praktikus ötletek
Készen vesszük a felújítást
Aki a következő jellemzésben a sajátjára ismer, boldog lehet: budapesti, XI. kerületi, 60 négyzetméteres, felújított ingatlan. A statisztikák szerint ...

Inspiráló helyiségek
Színpompás átalakulások otthona
Egy átalakítás sok munkával jár, de ha a végeredmény boldoggá tesz, érdemes belevágni. Katalin és Csaba romantikus és egyben modern tereket képzelt ...Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek