hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

hirdetés

Vendégség a nappaliban

A vendégeknek nem csak az étkezőasztal mellett kell megtalálni a helyüket. Megmutatjuk, miből lehet extra ülőfelület, hova ültetheted le a barátokat és a családtagokat

7761009444_2_7_2.jpg

Az alkalmazkodóművész
Ha a nappaliban szeretnéd leültetni a vendégeket, szükség lesz néhány olyan ülőalkalmatosságra, ami megfelel a célnak, ugyanakkor a hétköznapokban sincs útban. Az egyik ilyen sokoldalú és bevethető darab a puff, ami lehet kerek vagy szögletes, különböző formájú és magasságú, huzata szövet vagy éppen bőr, de készülhet háncsból, esetleg más természetes anyagból is. Sokszínűségének köszönhetően bármely stílusú enteriőrhöz képes alkalmazkodni, kevés helyet foglal, és változatosan használható.

PH157566.jpg

Ülőkékkel változatosan
A háttámla nélküli ülőalkalmatosságok műfaja szinte kimeríthetetlen. Akad köztük összehajtható, helytakarékos darab, vagy igényes bőrfelülettel ellátott kisebb ülés, esetleg egyszerű hokedli, de a kerámiából készült színesmarokkói ülőkék is egyre gyakrabban tűnnek fel a legkülönbözőbb  stílusú enteriőrökben. Persze a fiatalabbak leültetésére akár egy megfelelően kezelt farönk is bevethető ideiglenes megoldásként. Tény, hogy ezek a háttámla nélküli kemény felületek nem igazán vendégmarasztalók, de párnákkal, szőrmékkel kiegészítve kényelmesebbé teheted őket.

PH149415.jpg

Kerti szék szolgálatban
Akár a kerti székeket is bevetheted, ha plusz férőhelyre van szükség. Puha párnákkal vagy takarókkal még komfortosabbá teheted a kültéri ülőalkalmatosságokat, így csábító ülőhelyek válhatnak a legegyszerűbb darabokból is.

9963073999_2_7_2.jpg

Kínálás kreatívan
Ha a nappaliban összegyűlt vendégsereget italokkal, rágcsálnivalókkal kínálod, jó, ha kisebb asztalokat is beszerzel. Remek megoldást nyújthatnak a több elemből álló, tetszőlegesen csoportosítható lerakóasztal-szettek – amik hétköznapokon egymás alá csúsztatva kevesebb helyet foglalnak –, de jó szolgálatot tehetnek a könnyen mozgatható tálcás asztalkák is, a guruló zsúrkocsikról vagy az állítható magasságú, étkezőasztallá nyitható dohányzóasztalokról már nem is beszélve. Gondolkodj kreatívan: egy kis fantáziával kihasználhatod az alacsonyabb polcokat vagy a komód tetejét is a rögtönzött vendéglátáshoz.

9566072999_7_.jpg

szöveg: SZÁSZ KATALIN fotók: ikea, zarahome

CÍMKÉK: asztalka puff ülőke


hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Gyerekszoba
Gyerekszobába szánt csúcsdesign hazai tervezőktől
Egy gyerekszoba számos varázslatos kincset rejt, amit az ANUKA tervezői a maguk alkotta állat- és természetközeli egyedi motívumokkal, ...

Dekor
Stílusbravúr puffokkal
Kényelmes mégis divatosan geometrikus, miközben a pasztell tónusokkal játszó divatnak is megfelel. Csúcs design puffokba fogalmazva.

Dekor
Cementlapokból lett lerakó asztalok
A cementlapok iránti nosztalgia, és a divatos minták most elhagyták a burkolatok műfaját és asztallá váltak.

Dekor
Az ágy, amit nem fogsz megunni
Színes ráadásul bármikor képes megújulni az új ágy, amelyet olyan tulajdonosoknak terveztek, akik nem szeretik az állandóságot.

Dekor
Kék bársony luxus kanapé
A kék bársony örök eleganciája, finoman ívelt vonalakkal és kényelmes ülőfületekkel párosítva már önmagában is a luxus érzetét kelti, de a Moooi új ...

Stílusos otthonok
A kék ég ígérete
A reménytelenül hosszú tél után szívderítő látvány a tavaszi égbolt tiszta kékje, ami az újrakezdés ígéretével is megörvendeztet. Most megmutatjuk, ...Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek