hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Utazás Hírek WEBSHOP

hirdetés

Szabadon álló kád: igazi Spa élmény otthonra

Új reneszánszukat élik a szabadon álló kádak, egyre többen jönnek rá, hogy a kád nem egy elrejtendő, beépítendő eleme a fürdőszobának, hanem  dísze lehet a helyiségnek. Régen általános volt, ma viszont már-már luxusszámba megy?

kád, szabadon álló, fürdőszoba, trend, hálószoba, Niagara Wellness, VS Fürdőszoba szalon

 

Régi idők nyugalma modern köntösben

A régi szép időkben lábakon álló kádak vagy fürdődézsák voltak a legtöbb háztartásban – legalábbis, ahol a lakók megengedhettek maguknak ilyen fényűzést. Egyfajta rituálé volt a fürdés, hosszas előkészületekkel. A teljes tisztálkodás néhány órát vett igénybe a vízmelegítéstől a szárítkozásig. Azóta sokat változott a világ: ma már gyakorlatilag minden lakásban van fürdőszoba, folyó vízzel, és a korábbi fürdő-szeánsz leginkább egy gyors zuhannyá redukálódott.

De a kényeztető, stresszlevezető fürdő mit sem veszített az értékéből: elmerülni a habokban és megtisztulni ma is éppolyan olyan üdítő, mint egykoron volt. Miért ne adnád meg a módját?

kád, szabadon álló, fürdőszoba, trend, hálószoba, Niagara Wellness, VS Fürdőszoba szalon

A Niagara wellness-kádjai egy letűnt kor nyugalmát hozzák magukkal a fürdőszobába, ahol a fürdés nem csak tisztálkodás, hanem relaxáló, meditatív program is. Ugyanakkor viszont a modern vonalvezetés és a stílusos dizájn bármely mai lakásban megállja a helyét, sőt!

Az elmúlt évtizedek modern fürdőszobája egy viszonylag kicsi helyiséget jelentett, ahol a kád a fal mellé, vagy a sarokba szorult, és csupán használati tárgyként jelent meg. Az elsődleges szempont a funkció volt – a dizájn csak második lehetett a sorban.

Az utóbbi években azonban újra egyre népszerűbbek lettek a szabadon álló kádak, amiket bűn lenne a sarokba száműzni: egy nagyobb helyiségben, a központi térben elhelyezett fürdőkád különleges, elegáns hangulatot teremt, igazi szobává avatja a sokszor hanyagolt fürdőhelyiséget.

kád, szabadon álló, fürdőszoba, trend, hálószoba, Niagara Wellness, VS Fürdőszoba szalon

 

Fürdőkád a hálószobában

Új trend terjed a lakberendezésben: egyre többen döntenek úgy, hogy a gyors tisztálkodáshoz megfelel egy zuhanykabin is a fürdőszobában, de az igazi luxust a hálószobában elhelyezett, gyönyörű kád nyújtja. És igazuk van! Semmi nem oldja hatékonyabban a stresszt, mint amikor elnyúlhatunk egy pohár borral a kádban, közben a hálószoba nyugalmát élvezzük. Itt nincs helye a sarokba állított műanyag alkalmatosságoknak, a hálószobába valóban csak a legszebb, legstílusosabb kádak kerülhetnek.

kád, szabadon álló, fürdőszoba, trend, hálószoba, Niagara Wellness, VS Fürdőszoba szalon

 

A Niagara Wellness szabadon álló kádjai

Különböző stílusú kádakat vonultat fel a Niagara Wellness kínálatában, így biztosan megtalálhatja azt, amelyik a legjobban illik otthonába. Az Olivia és az Alesia modellek inkább a hagyományosabb berendezésű lakásokba illenek, például egy klasszikus, nőies budoárba, itt már-már elengedhetetlen egy hasonló darab.

A Greta mindenhova illik, stílusfüggetlen. A modern lakásoknak, fürdőszobáknak, vagy hálószobáknak a Vanessa és a Molly modellek lehetnek az ékességei.

Gerda a luxus képviselője, klasszikus vonalvezetése egy kis modern csavart kapott, ettől lesz igazán egyedi, és látványos.

kád, szabadon álló, fürdőszoba, trend, hálószoba, Niagara Wellness, VS Fürdőszoba szalon

 

Egy dologban azonban egyformák ezek a külön álló kádak: kiváló minőségüknek és gondos formatervezésüknek köszönhetően  egytől-egyig a wellness érzésével ajándékozzák meg az otthonodat. 

Neked Melyik a kedvenced? Válaszd ki az otthonodhoz leginkább illő szabadon álló kádat a Niagara Wellness kínálatából! (x)

 

 

 

 
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Dekor
Kád és szék betonból - az Ivanka Factory Milánóban
Innovatív technológia, csodás kortárs formák kizárólag betonnal társítva. Az Ivanka Factory & Design Service látványos beton bútorait mutatta be ...

Fürdő
A kádak királynői
A kádak műfaja összeforrt a kényeztetés fogalmával, és mint ilyen, különleges formákat is kínál. Mutatunk néhány kivételes fajtát, hogy ...

Fürdő
6 gyönyörű, kék fürdőszoba, amit imádni fogsz
Te is odáig vagy a kék színért? Tudtad hogy a kék a megnyugvás és a békesség színe?  

Dekor
Felfújható kád aprócska fürdőszobákba
Helytakarékos megoldás után kutatva találta föl három designer a felfújható kádat, ami a legkisebb fürdőszobák megmentője lehet.

Átalakítás
Mire jó egy kád a kertben
Kedves Edina, wellness sarkot szeretnénk a kertbe.

Inspiráló helyiségek
A zöld szoba
A városi létnek számtalan előnye van, de a területi korlátok mindig problémát okoznak. Ezúttal a városi kerttel foglalkozunk, ami szűkös méretei ...Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Sztárlakások Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek Utazás Hírek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok
Sztárlakások
Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Háztartás Átalakítás Receptek
Utazás Hírek