hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

hirdetés

Hatásvadász csempék

A csempe elsősorban burkolóanyag. Ám legalább ennyire fontos otthonunk dekorálásában betöltött szerepe. Ha jól választunk, igazi látványossággá varázsolhatjuk a csempézett felületeket.

Rugaszkodjunk el a megszokottól! Felejtsük el, hogy a csempe „burkolóanyag” melyet elsősorban a lakás vizeshelyiségeiben használunk, praktikus tulajdonságai miatt. Ezek természetesen megmaradnak akkor is, ha képzeletünkben teszünk egy száznyolcvan fokos fordulatot, és merészen dísznek fogjuk fel a kerámialapot. Hihetetlen mi mindent alkothatunk otthonunkban a mai különleges csempecsodák segítségével! Hogy borsosabb az áruk? Számoljunk! Hiszen elég belőlünk egy-két négyzetméter is a legkülönlegesebb díszítéshez!

Finom, bézsszínű, mészkő hatású padlólapokkal a konyha elegáns és természetes is. Színben azonos, 10x10-es csempelapok borítják a falat, valódi kőmozaikokból álló bordűrrel díszítve.


Egyszerű és mégis különleges: a zöld és fehér kerámialapokkal burkolt fal dísze a kétféle szélességű és mintázatú, de azonos színvilágú bordűrcsík alkalmazása.


Piros korallmintás csempelapokból állítható össze az egyszerű, fehér burkolatba épített egyedi díszítés, ami a déltengerek, korallzátonyok csodálatos világát idézi fel, és egyúttal üde, kedves, fiatalos is.


Modern, ugyanakkor nőies, romantikus és igazán egyedi hangulatú lett a halványlila-fehér fürdőszoba a 68x112 cm-es, pillangódíszes csempedíszítéstől. Valódi különlegesség még a térérzetet keltő, strukturáltan pöttyös csempék használata a mosdó bal oldalán.


Finom halványlilák keltenek elegáns, romantikus hangulatot az étkezőben. A burkolat dísze a strukturált, dombormintás felületű csíkok kompozíciója, és hogy míg az alsó részen hatalmas, 60x60-as lapokat raktak fel, a díszcsík fölött fele akkorákat használtak.


Mészkőutánzatú bézs burkolatú térben látványelem a különleges mosdó a 32x59-es furnérutánzatú csempeburkolatnak és az azt keretező 15x59 cm-es rózsamintás lapokból álló bordűrnek köszönhetően.


Különböző színű, kőhatású és bontott téglát utánzó csempeburkolat hamisítatlan rusztikus, mediterrán hangulatot biztosít a helyiségnek.

 hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Inspiráló helyiségek
Merész húzásaink
Egy új épületben éppen elkészült lakást, ami ráadásul egy fiatal pár régóta várt első közös fészke, nem lehet könnyű döntés azon frissiben szétverni. ...

Inspiráló helyiségek
Otthon egyszerûen
Egy tér a bútoroktól, textilektől, színektől és anyagoktól válik otthonossá, divatossá, modernné vagy klasszikussá. Nem csupán a tárgyak, ...

Inspiráló helyiségek
Kényes szépség
A mimóza üde, édeskés illatú, sárga virágai a mediterrán országokban ilyenkor már ezernyi bokron virítanak – éppúgy, ahogyan nálunk májusban az ...

Praktikus ötletek
Fal helyett paravánt!
Jó lenne egy kis zug, kuckó, ahová be lehet vackolódni egy kicsit? El kellene különíteni a tanulósarkot, a hálórészt, de nem akarunk falakat húzni és ...

Hálószoba
7 csodás hálószoba fehérben
A fehér a fény és a tisztaság színe, így az egyik legjobb választás a hálószobába. 

Inspiráló helyiségek
Vigyél színt a fehérbe!
Catherine Dickens Gore nevével már többször találkozhattak olvasóink. Az általa berendezett terekben az egyszerű és praktikus megoldások a tervezőnő ...Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek