hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

hirdetés

Hatásvadász csempék

A csempe elsősorban burkolóanyag. Ám legalább ennyire fontos otthonunk dekorálásában betöltött szerepe. Ha jól választunk, igazi látványossággá varázsolhatjuk a csempézett felületeket.

Rugaszkodjunk el a megszokottól! Felejtsük el, hogy a csempe „burkolóanyag” melyet elsősorban a lakás vizeshelyiségeiben használunk, praktikus tulajdonságai miatt. Ezek természetesen megmaradnak akkor is, ha képzeletünkben teszünk egy száznyolcvan fokos fordulatot, és merészen dísznek fogjuk fel a kerámialapot. Hihetetlen mi mindent alkothatunk otthonunkban a mai különleges csempecsodák segítségével! Hogy borsosabb az áruk? Számoljunk! Hiszen elég belőlünk egy-két négyzetméter is a legkülönlegesebb díszítéshez!

Finom, bézsszínű, mészkő hatású padlólapokkal a konyha elegáns és természetes is. Színben azonos, 10x10-es csempelapok borítják a falat, valódi kőmozaikokból álló bordűrrel díszítve.


Egyszerű és mégis különleges: a zöld és fehér kerámialapokkal burkolt fal dísze a kétféle szélességű és mintázatú, de azonos színvilágú bordűrcsík alkalmazása.


Piros korallmintás csempelapokból állítható össze az egyszerű, fehér burkolatba épített egyedi díszítés, ami a déltengerek, korallzátonyok csodálatos világát idézi fel, és egyúttal üde, kedves, fiatalos is.


Modern, ugyanakkor nőies, romantikus és igazán egyedi hangulatú lett a halványlila-fehér fürdőszoba a 68x112 cm-es, pillangódíszes csempedíszítéstől. Valódi különlegesség még a térérzetet keltő, strukturáltan pöttyös csempék használata a mosdó bal oldalán.


Finom halványlilák keltenek elegáns, romantikus hangulatot az étkezőben. A burkolat dísze a strukturált, dombormintás felületű csíkok kompozíciója, és hogy míg az alsó részen hatalmas, 60x60-as lapokat raktak fel, a díszcsík fölött fele akkorákat használtak.


Mészkőutánzatú bézs burkolatú térben látványelem a különleges mosdó a 32x59-es furnérutánzatú csempeburkolatnak és az azt keretező 15x59 cm-es rózsamintás lapokból álló bordűrnek köszönhetően.


Különböző színű, kőhatású és bontott téglát utánzó csempeburkolat hamisítatlan rusztikus, mediterrán hangulatot biztosít a helyiségnek.

 hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Inspiráló helyiségek
4 tipp, hogyan tágítsunk a tereken
Fehéren ragyogó kavicsos utak, kis tuják, pálmák, virágos növények – mindezek cseppet sem szokatlan kellékei egy gondozott kertnek. Ha azonban ezen ...

Inspiráló helyiségek
Kis házikó talpig hófehérben
Egy lakberendezőnek minden lakás maga a boldogság, amit megtervezhet és berendezhet. De még nagyobb az öröm, ha az otthonteremtés egy váratlan ...

Inspiráló helyiségek
Évszázados lábnyomokon lépkedve
Ha valaki folyton úton van, könnyen gyökértelenné válhat. Összefolynak a városok, az emberek, a szállodai szobák. Alon, az izraeli üzletember talán ...

Dekor
Így tisztítsd meg a levegőt az otthonodban
A légszennyezés mértéke egyre komolyabb gondokat okoz a nagyvárosokban, ezért a designerek újra és újra különböző elegáns eszközökkel igyekeznek ...

Dekor
A legszebb földgömb, amit valaha láttál
A forgatható világító földgömb sosem megy ki a divatból. Íme egy új, vitathatatlanul szép megoldás a témára egy igazi földgömb- és ...

Stílusos otthonok
Otthon mediterrán stílusban
A mediterrán stílus évek óta töretlen népszerűségnek örvend, lakóházak tömkelegét ihlette meg az olasz, görög és spanyol vidékek hangulata. Ennek ...Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2019 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek