hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

hirdetés

Slate Design - Hajlik, mint a kő

 

Elsőre talán kissé furcsának tűnhet, de mára már valósággá vált: a Slate Design innovatív kőfurnér lapjai olyan burkolat kialakításokat tesznek lehetővé, amelyek addig a hagyományos, vastag kőburkolattal elképzelhetetlenek voltak.

 

 

A Slate Design kőfurnér lapok egyik oldala természetes pala kőzet, míg hátoldala fekete, illetve áttetsző üvegszál erősítésű műgyanta, vagy természetes rost. Az utóbbi, rendkívül vékony, és extrém hajlékony, ezért tökéletesen alkalmas akár beltéri oszlopok, vagy bútorok felületének kialakítására, burkolására is.

 

A kül- és beltéri burkolásra felhasználható Slate Design kőfurnér lapok 0,5 – 2 mm-es vastagságuknak és mintegy 0,8 – 1,5 kg/m2 súlyuknak köszönhetően minden eddiginél könnyebben szállíthatók, vágásuk és ragasztásuk, pedig a megszokotthoz képest lényegesen egyszerűbb, nagyban megkönnyítve és meggyorsítva ezzel a kivitelezési folyamatot.

 

A 22 féle természetes struktúrában elérhető kőfurnér lapok kül- és beltérben, vizes helyiségekben, közvetlenül a régi csempére ragasztva egyaránt használhatók, függetlenül attól, hogy tégla, gipszkarton, habszivacs, beton vagy műanyag hordozófelületről beszélünk. A 1220*610 mm-es standard méretben kapható Slate Design kőfurnér lapokkal rövid idő alatt elvégezhető bármely otthon, üzlet vagy szálloda exkluzív kivitelű burkolása. Még tovább fokozható azonban az egybefüggő látvány az extrém nagy, 1050*2100 mm-es óriás lapokkal, melyekkel akár komplett ajtófrontot is burkolhatunk.

 

 

Ferienhotel  Kreischberg – Murau, Ausztria

 

A Darida-Sárközi Anita és Dudás Zsuzsanna tervezőpáros tervei alapján megújult 44 szobás alpesi szálloda hagyományainak megőrzése mellett, a közelmúltban mind az 5 szintjén új, modern arculatot kapott. Az igen rövid kivitelezési idő alatt megújult a teljes földszint és pince szint: recepció, lobby, éttermek, bár, medence tér, komplex wellness részleg, gyermekjátszó, fitness és X-box szoba. A földszinti közösségi terekben közel 80 négyzetméter falfelületen került felhasználásra Slate Design kőfurnér, melynek a hajlítható változata az oszlopokon, speciális, tűzálló változata pedig a kandalló elegáns és természetes burkolataként jelent meg.  A tervezők által kiválasztott Silver Shine Gold árnyalat visszaköszön a főbejárat, a lobby és a bár falán, valamint a recepciós tér pultján, illetve az ott található két oszlopon is. A bárban különösen hangsúlyos megjelenést kapott az újdonságnak számító burkolat, mivel a bárpulton kívül a falon és annak folytatásaként, a mennyezeten is felhasználásra került a kőfurnér. A több helyen is alkalmazott, és jól eltalált LED világítás még inkább kiemeli a természetes palakőzet különlegesen szép csillogó, és rajzolatos mintázatát.(x)

 

További információ: www.SlateDesign.huhirdetés

EZT IS Ajánljuk
Dekor
Megnyitott a napernyő szezon
Az idei év legérdekesebb napernyője minden bizonnyal a design újításnak számító és nemzetközi díjjal is megjutalmazott Om.

Dekor
Luxus és design a rószaszín ágy
Lágyan hajlított ívek, romantikus rózsaszínbe öltöztetve, mégis modern vagánysággal párosítva. Egy ágy is lehet különleges, különösen akkor, ha ...

Dekor
Szivárvánnyal a hétköznapok ellen
A szivárvány hat színével próbálja feldobni a szürke hétköznapokat az a tervező, aki szokatlan módon ceruzába rejtette a vidámság ...

Dekor
Origamiból merített geometria
A skandináv design mértani formáit és mintákat ezúttal az origami ihlette.

Dekor
Itt az összecsukható vizes palack!
Mit szólnál egy olyan üveghez, amit egyszerűen összecsukhatsz, ha már kevesebb benne a víz vagy éppen kinyithatsz, ha többet szeretnél tölteni bele? ...

Stílusos otthonok
Tökéletes kislakás Taipeiben
Ebben az apró kis lakásban egy pár lakik a cicájával, méghozzá a legnagyobb kényelemben. A kislakást az A Lentil Design álmodta újra Taipei ...Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2019 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek