hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

hirdetés

Víz nélkül tisztít az LG mosógépe

Bár a víz nélkül működő mosógép még fejlesztés alatt áll, az idén bemutatott modell már víz és tisztítószer nélkül frissíti fel a ruhákat.

mosógép, víz nélkül, víz nélkül tisztít

Az LG úgy látszik több háztartási gépét is öko-tudatosan fejleszti. Bár az említett mosógép még várat magára és mivel a fejlesztés korai stádiumban van, ezért semmilyen titkot nem árulnak el arról, hogy milyen technológiát alkalmaznak majd, ami kiválthatja a vizet.

Az idén bemutatott modell, az LG Styler tulajdonképpen egy szekrényhez hasonlítható kabin, ami gőz segítségével távolítja el a kellemetlen szagokat a ruhákból és szintén a gőzt használja arra, hogy a gyűrött textileket simábbá tegye. A felhasználó mindezek mellett még illatot is választhat, amivel a ruhákat mintegy bespriccelik, hogy a kabinból kivéve friss benyomást keltsenek.

De a mosógép mellett egy olyan hűtőszekrény fejlesztésén is dolgoznak, ami a tervek szerint hat órán át képes lesz működni áram nélkül. Állításuk szerint a jövő generációja már ilyen intelligens háztartási gépekkel szerelheti föl otthonát.

 



hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Praktikus ötletek
Mennyi a fogyasztásod?
A tízszázalékos rezsicsökkentés már megjelent az egyszerűsített számláinkon, a legtöbb fogyasztónak ugyanakkor vélhetően ennek ellenére is gondot ...

Dekor
Ami a stílusos reggelihez kell
A csillogás és az elegancia része lehet a napi rutinnak - ezt az üzenetet közvetítik a csiszolt kristályok formáját idéző háztartási gépek. ...

Praktikus ötletek
Július elsejétől lehet pályázni mosógépcsere-támogatásra!
„Utolsó csengetés!” Már csak pár nap, és meg lehet kezdeni a pályázatok benyújtását az államilag támogatott ...

Átalakítás
Fénnyel tisztító mosoda szingliknek
Kimondottan egyedülálló férfiaknak fejleszti a tervező azt a falra szerelhető high-tech mosodát, ami nem használ vizet a tisztításhoz.









Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.



otthon.hu © 2019 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek