hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

hirdetés

Variációk mosdótálakra

A klasszikus mosdómegoldásokat magunk mögött hagyva izgalmas lehetőségek rejlenek a beépíthető és pultra ültetett mosdótálakban. Központi elemként ráadásul a fürdőszoba stílusát is meghatározzák.  

A fürdőszobaszekrény koronája
A pultra ültetett mosdók gyakorlatilag ékszerek. Méghozzá egyedi díszek, hiszen tökéletes szabadságot kapunk mind a mosdótál, mind pedig a pult, a szekrény anyagát illetően.

diy-small-bathroom-sink-ideas_OK.jpgTörekedhetünk a klasszikus kerámia és fapult párosára, de kővel, ultramodern technikai anyagokkal, márvánnyal és üveggel is dolgozhatunk. Ezek a modellek a szögletes és kerek formákon túl egészen különleges, absztrakt alakzatokat is felvehetnek, és a mélységükben is eltérhetnek egymástól, ami befolyásolja a pult, illetve a szekrény magasságát. Tehát itt a gombhoz a kabátot elvét érdemes követni, hogy végül kényelmes is legyen az, ami szép. 

f92b69cbac072fb6085005b0cc0bef43_OK.jpg

Bútorba rejtve
A beépített mosdók, mint önálló bútordarabok is funkcionálhatnak, azonban tagadhatatlan tény, hogy a hozzájuk tartozó szekrény miatt nagyobb helyet foglalnak el – bár ezzel párhuzamosan tárolóhelyet is nyerünk. A süllyeszthető, illetve a félig beépített típusok ugyanúgy tetszetősek, és ha különleges látványban gondolkodunk, akkor a mosdóhoz kínált modern bútoron kívül akár egy antik darab mellett is dönthetünk.

Emily-Henderson_Affordable-Faucets_Single-Hole_Centerset_Widespread_Roundup_Photo_1_OK.jpgAz egyediség azonban gondosságot igényel, ami a mosdófelület pontos kivágását éppúgy érinti, mint a vízvédelmet. A szárnyas vagy pultos beépíthető mosdó – legyen az szimpla vagy dupla – praktikussága abban rejlik, hogy a mosdó lesz maga a pult, így megnő a pakolásra szánt tér, és könnyű tisztán tartani.

img2-5_OK.jpg

Szöveg: Kovács Nóra  Fotó: Utopia Bathrooms Kreoo, Studio Ore, Du Pont Zodiaq, Emily Henderson, 

CÍMKÉK: mosdó mosdótál


hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Dekor
Rejtőzködő mosdókagyló
Légiesen könnyed, szinte eggyé olvad a fallal, a festhető mosdókagyló.

Dekor
Személyre szabott mosdó
A kézmosáson túl néha innánk is a csapból, de előfordulhat az is, hogy hajat is mosnánk, egy arra alkalmas, kénylemes méretű mosdóban.

Dekor
Lekerekített fürdőszobai bútorok
Új fürdőszobai kollekció hófehérben, aminek organikus formáit a kavicsok és a sziklák ihlették.

Dekor
Forradalmi fürdő
Megalkották a világ legkönnyebb mosdókagylóját, ami még helyet is spórol a fürdőszobában. Íme a jövő szaniterei.

Dekor
Kis fürdőszobák megmentője
Mostantól a legkisebb fürdőszobák és mosdók sem okozhatnak akadályt, ha fürdőszobai bútorban kiegészítőkben és szaniterekben gondolkodunk. Létrejött ...

Dekor
Fából készült intim női kuckó
A kevesebb több és ezt Bankokban is tudják a tervezők. Ennek megfelelően alkották meg fa lécekből összeállított szépítkező ...Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek