hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

hirdetés

Variációk mosdótálakra

A klasszikus mosdómegoldásokat magunk mögött hagyva izgalmas lehetőségek rejlenek a beépíthető és pultra ültetett mosdótálakban. Központi elemként ráadásul a fürdőszoba stílusát is meghatározzák.  

A fürdőszobaszekrény koronája
A pultra ültetett mosdók gyakorlatilag ékszerek. Méghozzá egyedi díszek, hiszen tökéletes szabadságot kapunk mind a mosdótál, mind pedig a pult, a szekrény anyagát illetően.

agapeDOT-LINE_01.jpg

Törekedhetünk a klasszikus kerámia és fapult párosára, de kővel, ultramodern technikai anyagokkal, márvánnyal és üveggel is dolgozhatunk. Ezek a modellek a szögletes és kerek formákon túl egészen különleges, absztrakt alakzatokat is felvehetnek, és a mélységükben is eltérhetnek egymástól, ami befolyásolja a pult, illetve a szekrény magasságát. Tehát itt a gombhoz a kabátot elvét érdemes követni, hogy végül kényelmes is legyen az, ami szép. 

abk_INVISIBLE PEARL LUX 60X120, 120X270.jpg

Bútorba rejtve
A beépített mosdók, mint önálló bútordarabok is funkcionálhatnak, azonban tagadhatatlan tény, hogy a hozzájuk tartozó szekrény miatt nagyobb helyet foglalnak el – bár ezzel párhuzamosan tárolóhelyet is nyerünk. A süllyeszthető, illetve a félig beépített típusok ugyanúgy tetszetősek, és ha különleges látványban gondolkodunk, akkor a mosdóhoz kínált modern bútoron kívül akár egy antik darab mellett is dönthetünk.

villeroy_and_boch_Collaro.jpg

Az egyediség azonban gondosságot igényel, ami a mosdófelület pontos kivágását éppúgy érinti, mint a vízvédelmet. A szárnyas vagy pultos beépíthető mosdó – legyen az szimpla vagy dupla – praktikussága abban rejlik, hogy a mosdó lesz maga a pult, így megnő a pakolásra szánt tér, és könnyű tisztán tartani.

villeroy_and_boch_Collaro2.jpg

Szöveg: Kovács Nóra  Fotó: Utopia Bathrooms

CÍMKÉK: mosdó mosdótál


hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Dekor
Lekerekített fürdőszobai bútorok
Új fürdőszobai kollekció hófehérben, aminek organikus formáit a kavicsok és a sziklák ihlették.

Dekor
Fából készült intim női kuckó
A kevesebb több és ezt Bankokban is tudják a tervezők. Ennek megfelelően alkották meg fa lécekből összeállított szépítkező ...

Dekor
Rejtőzködő mosdókagyló
Légiesen könnyed, szinte eggyé olvad a fallal, a festhető mosdókagyló.

Dekor
Ilyen a modern fürdőszoba Svájcban
A fürdőszobai szaniterek megjelenésén a legtöbb ember nem is gondolkodik, hacsak nem feltűnő darabokról van szó. Pedig egy új kollekció vagy egy ...

Dekor
Újdonság a szövött fürdőkád
Nem csak formai bravúr: első pillantásra olyan hatást kelt, mintha szövött anyagból készült volna a modern, szabadon álló fürdőkád.

Dekor
Kis fürdőszobák megmentője
Mostantól a legkisebb fürdőszobák és mosdók sem okozhatnak akadályt, ha fürdőszobai bútorban kiegészítőkben és szaniterekben gondolkodunk. Létrejött ...Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek