Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

Az egyedi fotóprintekről

A művészi igényű giclée nyomtatással foglalkozó Wallme tulajdonosát, Szabó Zsombort kérdeztük az egyedi fotóprintekről, aki szerint egy inspiráló vászonkép, a teljes falat betöltő fotótapéta, de akár egy apró falmatrica is színt és életet visz az otthonunkba.

Engem is elért a fotóprint divatja, a nappalit szeretném dekorálni egy látványos képpel. Mire figyeljek, hogy szép legyen a végeredmény?
Több megoldás is létezik a nagy méretű faldekorációra. Választhatunk vászonképet, többrészes vászonképet és egyedi fotótapétát is. Készen vásárolható, fix méretű társaikkal szemben utóbbi erénye, hogy méretre alakítva nyomtatjuk ki a kívánt tapétaanyagra. Az egyedi nyomtatásnak köszönhetően pedig a grafikus segítségével külön kérések is megvalósíthatók. A kép kiválasztásának sarkalatos pontja a minőség, aminek a mobiltelefonnal készített amatőr fotók nem felelnek meg. A Wallme több ezer darabos képgyűjteményéből választva azonban sem minőségben, sem stílusban, sem témában nem kell kompromisszumot kötni. Azt is eldönthetjük, hogy hagyományos PVC-mentes vagy öntapadó tapétát szeretnénk festővászon, szemcsés vagy épp bőr hatású felülettel.

wallme-tapeta-nyomtatas-7.jpg

Szeretem a képeket, minden mennyiségben jöhetnek, ugyanakkor az egyediséget is kedvelem. Ezért elbizonytalanodom, ha netes képvásárlásról van szó, pedig nagyon kényelmes megoldásnak tartom. 
Ne tucattermékként gondoljunk a Wallme képekre. A professzionális fotók mellett több ezer ismert klasszikus festmény ultra nagy felbontású másolata közül válogathatunk, és nem csak a műkedvelők, hiszen például egy hatalmasra nagyított Mona Lisa meghökkentő hatást kelthet egy modern nappaliban is. Mindemellett a Wallme Originals kollekcióban kortárs művészekkel dolgozunk együtt, és tesszük elérhetővé a grafikáikat, festményeiket. A fotón kívül a hordozófelület további játékra és egyediségre ad alkalmat, hiszen ugyanaz a kép vászonra vagy magasfényű plexire nyomtatva más karaktert kap. Így kiélhetjük a kreativitásunkat.

wallme-tapeta-nyomtatas-8.jpg

Irigykedve nézem azokat az enteriőröket, ahol a fotókat izgalmas kompozícióba rendezve jelenítik meg. Én is vágyom erre, de nem tudom, hogy kezdjek hozzá.
Kétségtelenül ez az egyik legfelkapottabb faldekorációs műfaj mostanában. Játszhatunk a képkeretekkel – a modern mellé jöhet az aranyozott ovál –, a fotók közé pedig vegyíthetünk idézeteket. Ez a rendezetlenség azonban csak látszólagos, érdemes bizonyos szabályok közé szorítani a stílust, és épp emiatt sokan elbátortalanodnak. A tervezésben segít a Multiframe online képkeretező szolgáltatásunk, ahol kiválasztható a fotók kompozíciója, és a feltöltött képekhez harmonizáló kereteket is megrendelhetjük. Még egy 1:1 méretű, a keretek helyét jelölő sablont is mellékelünk.

fotók: wallmehirdetés

EZT IS Ajánljuk
Dekor
Tenyerükből etetnek a franciák
A fotóprint divatja egyre nagyobb teret hódít magának, ezúttal a porcelán tányérokat hódította meg két ötletes francia művész ...

Dekor
2015 sztárja a fotóprint
A fotóprint egyre népszerűbb műfaj, már csak a technológia tökéletesedése miatt is. Manapság nem csak okos kütyük tokjai vagy bevásárló táskák ...

Praktikus ötletek
Illúzió fotóprinttel
Tapéta, textil vagy üveg? A digitális fotózás, a grafikai programok és a modern nyomdatechnológiák új dimenziót nyitnak meg a lakberendezésben. ...

Dekor
Utazás kanapéval
A fotóprint műfaja egyre nagyobb divat, textileken, bútorszöveteken is megjelenik, sőt, újabban egész bútorokat is beborít.

Hírek
Dekorálj faltetoválással!
Falak vesznek körül lépten-nyomon: otthon, a munkahelyünkön - sok időt töltünk köztük, meghatározzák a hangulatunkat. Miért is ne alakítanánk ...
Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek