hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

hirdetés

Konyhák stílusosan

Háztartási gépeinknek ma már nemcsak a tudása, formai kialakítása, de a színe is meghatározó. A két legdivatosabb megoldáshoz – a feketéhez és a matt krómhoz – játékos, kontrasztos kiegészítőket ajánlunk.  

Elegánsan, feketében 

fekete_calaPlafonNegroH.jpg
Szokatlan, de kétségtelenül látványos megoldásként a fekete újabban a szekrényfrontok, a munkalap és a hidegburkolat mellett a konyhagépek színében egységesen köszön vissza. Nagyobb tér és több fény esetén akár az egész helyiség felöltheti ezt az eleganciát, egy kisebb konyhában azonban csak egy-egy szekrényblokkon jelenítsük meg, hogy ne váljon nyomasztóvá. A fekete konyhabútorba szinte láthatatlanul belesimuló gépek szobaszerű, egységes összhatása különösen jól jön akkor, ha a nappalival és étkezővel egy térben alakítjuk ki a főzőhelyet.

feketeNyito.jpg

Klasszikus króm
Háztartási gépek esetében a krómmal biztosan nem nyúlhatunk mellé, ennek is a matt változata divatos igazán. Designtól függően szinte bármilyen stílusú konyhaszekrénnyel, munkalappal kombinálható, a végeredmény professzionális hatású és letisztult lesz.

kitchen-banner-home-8_OK.jpgA matt króm gépeket ma már gyakran ujjlenyomatmentes bevonattal látják el, így akár fogantyú nélküli modelleket is választhatunk, amelyek különösen jól mutatnak egy minimalista konyhában. A manapság nagyon kedvelt indusztriális-loft stílusú lakásokban is ez az egyik legjobb választás, mert egyszerűsége mellett nagyon jól hozza a kissé ipari, nyers hangulatot.

sAMSUNG_D1_0172_5_OK.jpg

szöveg: Mátyás Lara  fotók: Kolon Fotó: Kvik, Bover, Miele, Samsung, Wrights Design House

CÍMKÉK:


hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Kert, növény
Van kerted? Készítsd fel a télre!
A gyepápolás az egyik legfontosabb őszi feladat a kertben, ha jövő tavasszal egészséges, fagykároktól mentes pázsitot szeretnénk.

Stílusos otthonok
Színezd rózsásra otthonod!
Akinek a kedvenc színei a pink, a fukszia és ezek árnyalatai, az a mindennapokban is a föld fölött lebeg néhány centivel, és képes a szokatlan ...

Dekor
Breuer szelleme
A legnevesebb kortárs designerek is Breuer Marcellhez fordulnak ihletért, nem hiába. Csodás adaptáció született.

Karácsony
Pasztell karácsony
A pasztellszínekkel egyszerre varázsolhatsz könnyed és ünnepi hangulatot otthonodba.

Átalakítás
Íme az első foltálló festék
Egy esős, sáros séta után a kutya megrázza magát az előszobában; a fiúk a lakásban fociznak és a labda pont a sáros felével pattan a falhoz; a kicsik ...

Dekor
Stílusos és trendi öröknaptár
Tekerhető, színes és sosem merül le. A designerek még mindig hisznek a mechanikus megoldások csodájában. És valóban ezúttal igazán tetszetős megoldás ...Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek