hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

hirdetés

Praktikus előszobabútorok

Újabban vita tárgyát képezi: szükség van-e egyáltalán elkülönített előszobára? A vélemények megoszlanak. Sokan esküsznek arra, hogy felesleges, hiszen manapság a közösségi terek egyetlen légtérbe tömörülnek. Mások állítják, hogy kell egy külön helyiség, ahova megérkezünk, letesszük a táskát, a kabátot, kilépünk a cipőnkből. Mindegy, hogy falak határolják vagy sem, szobának nevezzük-e vagy sem, berendezése elengedhetetlen.

Az előszoba otthonunk névjegye. Vajon mindig nyugodt lélekkel tárjuk ki az ajtót vendégeink előtt? Vajon mindent megtalálunk itt, sietősen kifele menet? Hiszen itt pakoljuk le a táskákat, a poros cipőket, a kabátokat és a rengeteg apróságot, ami az utcai viselethez tartozik. Az előszoba mérete pedig általában kicsi, ezért nagyon fontos, hogy miképpen bútorozzuk. Mi az, ami még nem akadályozza a közlekedést, de megfelel a tárolási és esztétikai követelményeknek? Íme néhány remek megoldás!

Tervezzük meg!
+ Gondoljuk át a saját és hozzátartozóink szokásait, kinek mire van szüksége, mekkora lerakó- és tárolóhelyet kell kialakítanunk?
+ Ügylejünk arra, hogy elég hely maradjon a közlekedéshez és a szekrényben való keresgéléshez is.
+ Helyezzünk el valahol egy hosszú állótükröt, amelybe egy pillantást vethetünk, mielőtt elmegyünk otthonról. Jó, ha a magas tolóajtó tükrös, így helyet spórolhatunk, és optikailag tágíthatjuk a teret.
+ Nagy belmagasságú helyiséget mennyezetig is beépíthetünk, és ha nem szeretünk létrázni, építtessünk a szekrénybe ruhaliftet.
+ Stílusában, színében az előszoba berendezése a lakás többi helyiségének hangulatával harmonizáljon!

Hogyan válasszunk?
+ Ha keskeny a tér, válasszunk inkább a tolóajtós szekrények közül.
+ Praktikus megoldás, ha a bútor, az előszobafal egy része egyben ülőalkalmatosság is, ami a cipő felvételénél segít.
+ Ha nyitott előszobafogast vásárolunk, vegyünk hozzá néhány szép vállfát, a ruhák, kabátok rendezettebb látvány nyújtanak így.
+ Ha van elég helyünk, választhatunk olyan kombinációt, amelyik több tárolóhellyel rendelkezik, és gardróbként is működik.

Modern eleganciaSzépen kidolgozott, puritán formájú, tölgyfurnéros lapokból készült a falra szerelt fogasfal és a cipőtartó szekrény.

Geometria fehérbenFehér színű, tükrös, egyszerű mértani formákból építkező előszobafal, praktikus alsó, fiókos elemmel.

Egyénre szabvaA padló és mennyezet közé beállított, krómoszlopra különböző kiegészítőket fűzhetünk fel.

Beépített gardróbÖtféle magasság, háromféle szélesség és négy különböző mélység közül választhat az, aki ezt a szekrényrendszert építi be. Sarokelemek, tükrök és kiegészítők sokaságából különféle előszobai gardróbok alakíthatók ki.

FémrúdonA faltól 25 centire eltartott, L alakú, rozsdamentes rúd a kis előszobákban is ideális. Felső vonala fölé üvegpolc is szerelhető, ha valakinek kalaptartóra is szüksége van.

Nyitható tükörA falra rögzített, hosszú tükör mögött fogasok rejtőznek és egy keskeny kis polc is megbújik itt.

HelytakarékosanA padlóhoz és a falhoz rögzített akasztó a forgatható tükörlappal a legkisebb sarokban is elfér.

KomplettModern vonalú, divatos, wengeszínű fogasfal, mely teljes berendezést alkot a mellette elhelyezett komóddal és tükörrel.

VáltozatosFali- és padlórögzítés biztosítja az előszobafal stabilitását. A fémvázra sokféle kiegészítő szerelhető: tükör, esernyőtartó, kalaptartó polcok vagy hajlítható lámpácskák.

SokoldalúTükör, akasztórúd, fogasfal, lerakópolc és ülőke is egyben ez az egyszerű vonalú, modern előszobabútor.

ForgathatóAz oszlop körül forgatható tükör hátfalára akaszthatjuk fel a kabátokat.hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Világítás
Hatásos fények a fürdőben
Ez a helyiség az önmagunkkal való bátor szembenézés helye. Itt nem csak arcunk kedvező megvilágítására kell törekednünk, hanem a valóságot kell minél ...

Dekor
Trükkös tükrök
Általában alábecsüljük a tükröknek a megvilágítás javításában és a térérzet növelésében játszott szerepét, és csak külsőnk ellenőrzésére használjuk ...

Dekor
Az okos tükör nőknek készül
A férfiak uralta tech világában végre egy fejlesztés, ami kimondottan nőknek készül. Az okos tükör ugyanis alapvetően a sminkelésben nyújt ...

Dekor
Csodás bútorok üvegből
Az üveg átlátszó könnyedsége miatt a mai napig népszerű még akkor is, ha bútorokról van szó. Íme egy mutatós és nőies kollekció, ami az üveg ...

Dekor
Textilszekrények Németországból
Hol van az megírva, hogy egy szekrény mindenképp merev lemezekből vagy fából készül és mozdíthatatlanul nehéz? Íme az új generáció.  

Dekor
A tükrök meghódították a harmadik dimenziót
A tükörkészítés az ókor óta foglalkoztatja az embert, és ez az érdeklődés a mai napig nem hagyott alább. Íme egy újabb érdekes kísérlet a tükörképek ...Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek