hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

hirdetés

Polcok kreatívan

A polc nem csak könyvek vagy ruhák tárolására szolgál, és nem is kizárólag funkcionális elem. Lehet színes, sőt még az sem biztos, hogy egyenes, de ha a megfelelőt választod, hatásosan dekorálhatod vele a falat. Felszerelésük rendkívül egyszerű, elhelyezésüknek csak a fantázia szab határt.

 

Egyszerű, lebegő polcok felhasználásával változatos kép alakítható ki egy szabad falon. Ha nem az unalomig ismert, egymás fölé helyezett párhuzamos polcokra vágysz, a színek és a méretek megfelelő kombinációjával, modern és játékos falfelület alakulhat ki. A hatás tovább fokozható izgalmas formákkal, de akár a teljes felületet is átfestheted egy meghatározó színnel.

 

Azoknak, akik jobban bíznak a szakemberek által tervezett kompozíciókban, és a vízszintmérővel is meggyűlt már a gondjuk, szép megoldást jelenthetnek az összetett, izgalmas tagolásokkal, osztásokkal feldobott, lebegő polcrendszerek. Bár a végeredmény így is mindenképp mutatós lesz, a problémát inkább az okozhatja, hogy az ilyen kis polcrendszerek csak kisebb falfelületet töltenek meg. 

 

Egyszerű, letisztult terek domináns kiegészítői lehetnek a geometrikus, változatos méretű polcos elemek. Egy határozott, vonalvezetésű, fém-üveg kombináció például tovább erősíti tér modernitását, míg a lekerekített formák és az élénk színek lágyítják, vidámmá és játékosabbá teszik a szobát. Az ilyen elemekből építkező polcok esetében mindent szabad: ha örömmel tölt el a rendezettség, akkor akár szabályosan egymás mellé is állíthatod őket, de a mozgalmasabb látvány kedvéért akár meg is mozgathatod az önálló elemeket.

 

Bohém, laza hangulatot teremthetünk egy-egy jól megválasztott, mókás polcelemmel is. Az ilyen egyedi daraboknál érdemes szem előtt tartani, hogy a közvetlen közelben fellelhető bútorok mellett az ötletesebb vagy éppen attraktívabb darabok a személyiségünkhöz is illeszkedjenek.  

 

 
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Étkezők és konyhák
Ötletes tárolók a konyhában
Talán nem is gondolnánk, hogy némi leleménnyel többszörösére növelhetjük a rendelkezésre álló helyet. Sőt, ha ügyesek vagyunk egyéni jelleget is ...

Gyerekszoba
Tanulószoba iskolásoknak
Az iskolakezdéssel egyidőben a gyerekszoba is némi átalakításra szorulhat. A leendő elsősök megkapják első íróasztalukat, a felsőbb osztályosokét ...

Hírek
Flairspring, a stílus és az elegancia forrása
A Flairspring lakberendezési üzlet tavaly novemberben nyitotta meg kapuit az érdeklődők előtt a Déli Pályaudvarhoz közeli Nagyenyed utcában.

Dekor
Így tárolják a WC papírt a franciák
Egyszerű ötlet, mégis kimondottan praktikus és nem utolsó sorban igazán esztétikus látvány az új WC papír tartó, ami megpakolva felhőalakot ...

Dekor
Gyermekbútor hosszú távra
Olyan bútort szeretnél gyermekednek, ami hosszútávon elkíséri? Van megoldás.

Dekor
Hordozható falióra ami tároló is egyben
Íme a falióra, ami hordozható és még a tárolásban is hathatós segítséget nyújt - csak tőled függ, melyik tulajdonságát részesíted ...Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek