hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

hirdetés

PicA - Új műfajok a négy fal között

Az új műfajok, vagy régóta ismert, de kevésbé közismert képalkotási technikákkal készült alkotások is megtalálhatók a PicA kínálatában.

„A PicA online galériájában nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a hagyományos grafikákon és fotókon kívül az új műfajoknak és a kísérletező kedvű alkotóknak is teret adjunk. Ilyen alkotásokkal általában nehéz bekerülni egy galéria falai közé, de véleményünk szerint pont ilyen új színfoltokra van szükség. Grafikáink között a fotorealisztikus 3D-s képek, az analóg és digitális technikákat vegyítő alkotások, fotóink között a lyukkamerás felvételek és a képernyőfotók is megtalálhatók” – mondta Sárközi Péter, a PicA galéria egyik tulajdonosa. Az alábbiakban ezek közül a különleges alkotások közül szemezgettünk.

 

Tóth Dávid Breaking című képén nem csak hagyományos értelemben, de digitálisan is hasítják a fákat. A fekete-fehér felvétel digitális utómunkával érte el egyedi, mégis esztétikus küllemét, a forma és tartalom összhangját.

 

 

Tóth Dávid másik munkája az Ekud címet viseli. Ez a kép egy számítógépes képernyőről készült fotó. A felvétel készítése fél percig zajlott, ami multiexpozícióhoz hasonló, különleges végeredményt adott.

 

Horváth János 180 című sorozatát camera obscuraval vagyis lyukkamerával készítette. Az expozíciós idő felénél János 180 fokkal elforgatta a kamerául szolgáló dobozt, így érte el a nem mindennapi látványvilágot.

 

Medve Tamás Metallum City – The Dark Passenger című képe sci-fi illusztráció, ami számos elismerést aratott a műfaj rajongóinak körében. A kép különlegessége, hogy 3D-s és matte painting technikák vegyítésével készült.

 

 

Medve Tamás másik képe a bergeni Grieghallent ábrázolja, szintén 3D-s technikával készült, melynek végeredménye egy precízen kivitelezett, fotorealisztikus alkotás lett.

 

 

Kövi Krisztina Marionett című sorozatába tartozó alkotása pedig egy vegyes technikával készült, hagyományos grafikai ízt, ugyanakkor modern megjelenést hordozó kép, melyen az alkotó digitálisan is alakított.

 

A képek poszter formájában már 6350 Ft-tól, falra akasztható, limitált verzióban már 25400 Ft-tól megvásárolhatók.(x)

CÍMKÉK: pica kép grafika fotó 3d


hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Inspiráció
Nyárőrző varázslatok
Sajnáljuk, hogy véget ért a nyár? Visszavágyunk a déltengerekre, vagy el sem jutottunk idén a tengerpartra? Sebaj, az örök vakáció élményét, az ...

Praktikus ötletek
Mit tudnak a profi házimozik?
HD ready, mkv, HDMI, DVB-C, DTS. Ez csak néhány a rengeteg új és még újabb rövidítés közül, melyeket ismernünk kell, ha házimozit szeretnénk építeni ...

Dekor
Tájkép a nappaliban
Különböző méretű és változatos formájú darabok, amelyekből egy egész tájképet vagy ha úgy tetszik felhős égboltot állíthatsz össze a ...

Hírek
TFT kijelzős sütők az Electroluxtól
Nehéz lesz ellenállni azoknak a kulináris élményeknek, amelyekre az Electrolux két új TFT kijelzős sütője csábít. A sütők ugyanis az okostelefonokhoz ...

Dekor
Építészből LEGOművész
David Hughes építész LEGOművésszé avanzsálva csodás faliképeket és dinamikus 3D LEGO szobrokat alkotott.

Praktikus ötletek
Tippek a gyerekszoba díszítéséhez
Vége a nyárnak, a szép időnek, jövő tavaszig a négy fal közé szorulunk. Itt az idő, hogy olyan kellemes környezetet teremtsünk a legkisebbeknek, ...Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2019 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek