hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

hirdetés

Dalaman, Törökország ékszerdoboza (x)

A Sun&Fun Holidays legújabb török ajánlata, ami merőben más, mint a török Riviéra.

Dalaman, Törökország, utazás, Sun&Fun Holidays, úti cél

Ha már unjuk a török nyaralás legkeresettebb úti céljait, de az országba szívesen ellátogatnánk, akkor a Sun&Fun Holidays új ajánlatát nekünk találták ki, hiszen Dalaman Törökország teljesen más, sokkal csendesebb arcát mutatja meg nekünk.

 

Dalaman és vidéke a természeti szépségeiről híres, illetve arról, hogy a repülőtértől olyan üdülőhelyek érhetők el, mint Marmaris, Ölüdeniz és Fethiye. A három terület Törökország igazi ékszerdoboza.

Fetihye kisebb-nagyobb öblei, és tengere, gyönyörű türkizkék színben ragyog, míg a kis szigetek és a partszakasszal párhuzamos Toros-hegység varázslatossá teszi az üdülőhelyet, ahol a zajos Riviéra helyett békés vidéken pihenhetünk.

 

Az egykori halászfalu, Marmaris a pezsgő városi és éjszakai életéről híres, ám télen igazi álmos kisvárossá változik a település. Marmaris akkor sem okoz csalódást, ha szeretnénk alkudozni, hiszen hamisítatlan török bazársor várja a turistákat.

 Dalaman, Törökország, utazás, Sun&Fun Holidays, úti cél

Az egy természetvédelmi terület közepén található Ölüdeniz tengere kristálytiszta, a partszakasza pedig olyan hosszú, hogy kényelmesen elférhetünk rajta, ám a török üdülőhely mégsem erről híres, hanem arról, hogy a siklóernyősök számára ez a terület jelenti az egyik földi mennyországot.

 

Törökország többi üdülőhelyéhez képeset, Ölüdeniz sokkal csendesebb, nyugodtabb. Az apró település szállásai kisebb épületekből áll, az utak körül pedig csodás zöldszínben pompázó növényzet található.

 Dalaman, Törökország, utazás, Sun&Fun Holidays, úti cél

Visszatérve Dalaman városába, elmondható, hogy itt minden megtalálható, ami egy tökéletes tengerparti várostól elvárható. Remek éttermek, teaházak, álomszép strandok, kis öblök, éjszakába nyúlóan nyitva tartó üzletek elégítik ki a turisták összes igényét.

 

A vidék szépsége mellett sem lehet elmenni szó nélkül. Dalaman és vidéke anno a gazdag termőföldjeiről vált híressé. A buja, érintetlen területek azonban nemcsak a természetjáróknak kedvez, hanem azoknak is, akik a török városlátogatás úti céljaként nem Isztambul felé vennék az irányt, hanem egy új várost fedeznének fel.

 Dalaman, Törökország, utazás, Sun&Fun Holidays, úti cél

Dalaman a természeti csodák mellett, történelmi emlékekkel és más nevezetességekkel elégíti ki a városlátogató tudásszomját. Ugyancsak Dalaman mellett szól, hogy az árak sokkal kedvezőbbek, mint a sűrűn látogatott török üdülőhelyek esetében.

 

A dinamikusan fejlődő Dalaman tehát többet érdemel annál, hogy a repülőtértől tovább utazzunk, hiszen az üdülőterület sokkal ideálisabb választás egy kellemes, csendes, nyugodt török nyaraláshoz, amelyet az egész család élvezhet.

Dalaman, Törökország, utazás, Sun&Fun Holidays, úti cél

 

Dalaman akkor is tökéletes választás, ha kirándulni szeretnénk, mert a közlekedéssel könnyen elérhetjük a legfontosabb látnivalókat. Ha pedig sportolni vágyunk, akkor péládul itt található a Dalaman-folyó, ami népszerű rafting helyszín.

 

Habár Dalaman célul tűzte ki, hogy több turistát vonz magához, mégis ezt úgy képzeli el, hogy nem mond le a kisvárosi bájáról. Amennyiben a török Riviéra helyett inkább Törökország ékszerdobozát fedeznénk fel a követvetkező nyaralásunk alkalmával, akkor a Sun&Fun Holidays országos partnerhálózatán keresztül válasszuk ki valamelyik családias szállodát. Dalamanba az első charterjárat 06.17-én indul, és szeptember 2-ig közlekedik.

Dalaman, Törökország, utazás, Sun&Fun Holidays, úti cél

 hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Praktikus ötletek
Látványos és gyors lakásfelújítás
Ha otthonunkra már nagyon ráférne egy alapos felújítás, de nincs időnk és anyagi lehetőségeink is korlátozottak, akkor szokatlan, ám hatékony ...

Praktikus ötletek
A tapasztalat beszél belőlü(n)k...
Manapság a lakóparkok úgy nőnek ki a földből, mint eső után a gomba, mégsem vehetjük egy kalap alá őket. A lokációból adódó különbségek eleve ...

Praktikus ötletek
Tiszta vizet otthonra
Vízre nem csupán a mindennapi életünk, hanem az egészségünk miatt is szükségünk van. Testünk 70%-a víz, ezért fontos, hogy mindig tiszta vízhez ...

Praktikus ötletek
Tolóajtó, a helytakarékos
Ajtóra szükség van. Ez vitán felül áll, de mi a helyzet akkor, ha otthonunk nem bővelkedik a négyzetméterekben, vagy az ajtót csak nagyon előnytelen ...

Praktikus ötletek
Nyissunk a világra!
Hogyan válasszunk nyílászárót, hogy a leggyengébb láncszemből energianyerő eszköz legyen? A 21. század ablakainál a kiváló hőszigetelés ...

Praktikus ötletek
Mi a közös a hőszigetelésben és 2020-ban?
Manapság, aki hőszigetelni szeretne, annak általában elsődleges célja a rezsicsökkentés, de a hőszigetelés befektetésnek sem utolsó. 2020 után ...Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek