Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

Tetőablak kimondottan cserére és felújításra tervezve

Kifejezetten tetőfelújítást tervezők, a műszakilag elavult, több évtizedes, kopott és energiapocsékoló tetőtéri ablak cseréjében gondolkodók számára kínál egy sor előnyt az új Roto Q tetőtéri ablak család, a tetőfelújítók ablaka.

 

tetőablak, Roto, Roto Q, felújításhoz, cseréhez, tisztító állás, kellemes fogás, intelligens illesztési rendszer, hőszigetelés 

 

A Roto Q ablak tetőhöz is jó választás, de kifejezetten a tetőtéri ablakcsere gyors és egyszerű megoldására fejlesztett ablakcsalád. Jellemzői a tetőfelújítók körében végzett nemzetközi felmérés eredményei alapján születtek. A felújítók számára elsődleges szempont volt az energiatakarékosság, amiben az ablakok állapota is szerepet játszik. A megkérdezettek a minőséget is szívesen veszik, és fontos előnyöknek tartják a beépítés utáni hosszú távon biztos működést.

A tetőablakok árképzése úgy működik, ahogy az építőanyagok kínálatában is megtalálhatóak a különböző árkategóriába tartozó termékek a legolcsóbbtól a legdrágábbig. Az ár valóban fontos, de itt is igaz a régi mondás: olcsó húsnak híg a leve. A hosszú távon biztos működést kínáló termékek ugyan drágábbak lehetnek, de az esetleg fájdalmas magasabb első kiadások hosszú távon pénztárcakímélőbbek. Mit kapunk a pénzünkért?

 tetőablak, Roto, Roto Q, felújításhoz, cseréhez, tisztító állás, kellemes fogás, intelligens illesztési rendszer, hőszigetelés

Akár passzívházba is jó

A Roto Q tetőtéri ablakok külső hőszigeteléssel is rendelkeznek, ami helyes beépítés esetén akadályozza a tetőn a hőhidak kialakulását. Télen, ha felnézünk a házak havas tetőire láthatjuk, hogy melyik szigetelésével van gond. A tetőablak körül elolvadt hó arra utal, hogy ott bizony szökik a fűtés melege.

A Roto Q ablakoknál már az alapkivitel kétrétegű üvegezése is kiváló hőszigetelő értékekkel kecsegtet, de ha szükséges, akár a legszigorúbb passzívház követelményeknek is megfelel.

 

Előny a felhasználónál

A háziasszonyok rémálmának számító ablaktisztítást a speciális záróretesz könnyíti. Az ablakot tisztítóállásba helyezve erőlködés nélkül lehet kívülről is tisztítani.

Kellemes fogást biztosítanak az új fogantyúk, amelynek kifejlesztésén formatervezők dolgoztak.

A Roto több mint 80 éve alapított német vállalatcsoport. Termékeinek minősége Európa szerte, Németországtól Romániáig azonos, állandó és közismert, így a cég nyugodtan vállalja a 15 év garanciát a jég általi külső üveg törésre, a vasalat és az ablakprofil törésére egyaránt.

 tetőablak, Roto, Roto Q, felújításhoz, cseréhez, tisztító állás, kellemes fogás, intelligens illesztési rendszer, hőszigetelés

14 klikk és kész

Tetőfelújítás esetén nincs nagyobb méreg, mintha a szép új tető, és a kialakított tetőtér beázik. Ez a Roto beépítést könnyítő, a beépítés biztonságát maximalizáló ablakaival szinte kizárt, amennyiben azt szakember, és az előírásoknak megfelelően építi be.

 

A Roto Q ablak további különlegessége a csavarok és szerszám nélküli, mégis erős és tartós beépítést garantáló, intelligens illesztési rendszer. Ennek lényege, hogy az ablak szerelése során az egyes elemek helyes beillesztésekor egy-egy kattanást hallunk, azaz akusztikus visszajelzéseket kap a beépítő, hogy helyesen dolgozik.

 

Ha a Roto tetőablakait választjuk a pénzünkért látványra is minőségi, elegáns tetőtéri ablakot kapunk. (x)

www.roto-q.hu

+36 (30) 616 5372