hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

hirdetés

Szőnyeg, padló, tapéta és függöny - Exclusive termékek a Diego-nál

A közeljövőben tervezed felújítani lakásod, de nem szeretnél engedni a minőségből? Rendezd be otthonod különleges, exkluzív termékekkel, melyekkel az egész helyiség alaphangulatát megadhatod.

Diego, szőnyeg, padlószőnyeg, laminált padló, függöny, sötétítő, fényáteresztő, karnis, tapéta, exkluzív, ExclusiveA lakberendezés szinte határtalan lehetőségeket teremt arra, hogy egyedi módon rendezd be otthonod. Mivel a választék igen széles, nem árt, ha jó alaposan körülnézel a kínálatot illetően. Most olyan exkluzív termékeket ajánlunk a figyelmedbe, amelyek egyszerre szemet gyönyörködtetőek és magas minőségűek.

A Diego Exclusive termékeivel különlegesen egyedi, esztétikus környezetet teremthetsz, ráadásul ezeket a termékeket magasabb komfortfokozat és kiváló anyagminőség jellemzi. A széles termékkínálatban biztosan megtalálod te is a kedvenced, hiszen ezeknek a termékeknek a felülete, anyaga igazán szépen kidolgozott, és tapintásuk is sokkal kellemesebb.

Exclusive padlószőnyegek:

Ha igazán puha érzésre vágysz a talpad alatt, válassz az igényes padlószőnyegek közül, melyek számos típusban, színben és mintázatban elérhetők. Hosszú, ruganyos szálaiknak köszönhetően minden reggel öröm lesz felkelni az ágyból, ha egy ilyen szőnyegre léphetsz! A világos árnyalatokkal sosem lehet melléfogni, de ha budoir-hangulatot szeretnél a hálószobában, válassz a sötétebb tónusok közül!

Diego, szőnyeg, padlószőnyeg, laminált padló, függöny, sötétítő, fényáteresztő, karnis, tapéta, exkluzív, Exclusive

Exclusive szőnyegek:

Minőségi, hosszú szálú, fényes, ünnepi szőnyeget keresel? Igazán dekoratívak a hosszú, fényes szálú szőnyegek, illetve azok, amelyekben csillogó szálakat rejtettek el. Az egyszínű szőnyegeket bátran párosíthatod bármely stílussal, ha azonban letisztult, semleges a tér, akkor dobd fel egy mintás darabbal, mely lehet akár modern, akár klasszikus mintavilágú is!

Diego, szőnyeg, padlószőnyeg, laminált padló, függöny, sötétítő, fényáteresztő, karnis, tapéta, exkluzív, Exclusive

Exclusive laminált padlók:

Gyönyörű famintázatok és magas kopásállóság jellemzi az Exclusive laminált padlókat  melyek egyesítik a szépség és a tartósság fogalmát. Egy sötét padlóval elegáns, komoly hangulatot teremthetsz, míg a világos árnyalatok jótékonyan nagyítják a teret. Válassz különleges, fényes laminált padlót, mely a lakkozott parketták hatását idézi. Szuper alap többek között a glamour-hangulat megteremtéséhez!

Diego, szőnyeg, padlószőnyeg, laminált padló, függöny, sötétítő, fényáteresztő, karnis, tapéta, exkluzív, Exclusive

Exclusive tapéták:

Igényesen kidolgozott, gyönyörű mintákkal díszített, fénylő-csillogó tapétákkal különleges hangulatot teremthetsz otthonod bármely helyiségében. Válogathatsz a selymesen fénylő tapétáktól kezdve egészen a glitterekkel díszített darabokig, melyek klasszikusabb és modernebb mintavilággal is elérhetők. Tapétával akár egy, hangsúlyos falat is kiemelhetsz, mely lehet a nappaliban a kanapé vagy a hálóban az ágy mögötti falszakasz.

Diego, szőnyeg, padlószőnyeg, laminált padló, függöny, sötétítő, fényáteresztő, karnis, tapéta, exkluzív, Exclusive

 

Diego, szőnyeg, padlószőnyeg, laminált padló, függöny, sötétítő, fényáteresztő, karnis, tapéta, exkluzív, Exclusive

Exclusive függönyök:

A függönyök igen fontos szerepet töltenek be abban, hogy otthonod barátságos, elegáns tér legyen! Válassz a magas minőségű, finom kidolgozású függönyanyagok közül! A legszebbek itt is azok, amelyek finoman fénylenek, illetve fényes szálakkal díszítettek. Ha igazán elegáns hatást szeretnél, válassz a fényáteresztő függöny mellé dekor- vagy sötétítő függönyt is!


Diego, szőnyeg, padlószőnyeg, laminált padló, függöny, sötétítő, fényáteresztő, karnis, tapéta, exkluzív, Exclusive

Exclusive karnisok:

A megfelelő karnis kiválasztása legalább olyan fontos, mint a függönyanyag szépsége. Exkluzív, csillogó kövekkel, kristály végzárókkal díszített karnisaink tökéletes befejezést adnak függönyeidnek! Ha oldalfalra szereled a karnisokat, és így látszik a szerkezet, koronázd meg a függönyeidet egy exkluzív karnissal!

Diego, szőnyeg, padlószőnyeg, laminált padló, függöny, sötétítő, fényáteresztő, karnis, tapéta, exkluzív, ExclusiveAz Exclusive termékeket
megtalálod a Diego kínálatában! Látogass el most a weboldalra, vagy a hozzád legközelebb eső Diego áruházba! (x)

 

  hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Dekor
Az allergiásoknak is lehet szőnyege
Megszületett a poratkagyilkos speciális szőnyeg, ami az allergiásoknak is garantáltan tetszeni fog.

Dekor
A hosszú szálú szőnyeg is lehet mintás
A modern nyomtatási technológiákat kihasználva a Moooi egészen újat mutatott a szőnyegek terén idén Milánóban.

Praktikus ötletek
Otthonszépítés takarékosan
A rendelkezésünkre álló kevéske pénzt csupán a legfontosabbakra, kisebb-nagyobb javításokra költsük inkább. A szép, jól karbantartott helyiségeket ...

Gyerekszoba
Gyerekszobába szánt csúcsdesign hazai tervezőktől
Egy gyerekszoba számos varázslatos kincset rejt, amit az ANUKA tervezői a maguk alkotta állat- és természetközeli egyedi motívumokkal, ...

Stílusos otthonok
A kék ég ígérete
A reménytelenül hosszú tél után szívderítő látvány a tavaszi égbolt tiszta kékje, ami az újrakezdés ígéretével is megörvendeztet. Most megmutatjuk, ...

Dekor
A Bakony lankái, az ég kékje, a Balaton habjai textilen
Szőnyegi Zsófiával, a Nyugat-magyarországi Egyetem festett-nyomott textil szakán végzett textiltervezővel, a Macondo Textil márka megálmodójával ...Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek