hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

hirdetés

Kazánok és bojlerek a Hajdutól

Legtöbbünknek a HAJDU hallatán az elpusztíthatatlan Energomat mosógépek jutnak eszébe, melyek közül még a gyártás után negyven évvel is találhatunk működőképes darabot. Azonban napjainkban már a HAJDU Zrt. épületgépészeti berendezések gyártásával foglalkozik. Termékeink mindamellett, hogy energetikailag jól teljesítenek, tartósak, javíthatók, hosszútávon gazdaságosan üzemeltethetők. Élettartamuk során az alkatrészellátást és a szervizpartnereket országszerte biztosítjuk. Termékpalettánk széles, olyannyira, hogy egy hőközpont fő berendezései is kiválaszthatók a HAJDU kínálatából.

 

Kialakítottunk egy prémium termékcsaládot, melyben kompromisszumok nélkül a legjobbra törekszünk. Ennek minden darabját a formatervezett esztétikus megjelenés, a személyre szabható működés és az új dimenzióba helyezett megbízhatóság jellemzi. A korábbi termékekhez képest tovább emeltük a hatékonyságot, teljesítményt is.

HAJDU HGK Smart kondenzációs gázkazánok:  
Ezek a gyakorlatban is bizonyított, nulla meghibásodású réz-alumínium hőcserélő növelt hűtőfelületű változatát tartalmazzák. Kondenzációs kazán kategóriában kiemelkedő hatékonyságot érnek el mind fűtésben, mind használati melegvíz termelésben. Az átfolyós melegvíz készítése közben 60°C hőmérsékletű használati melegvíz előállítása alatt is képes a kondenzációra. A kazán működése az egyedi igényekre és az épületre szabható. A fűtővíz minőségével szemben mi nem támasztunk követelményeket. A hőcserélő eltömődésre nem érzékeny, ezért iszapleválasztó beépítésére nem kötelezzük a vevőinket. A hőcserélőre 6 év garanciát vállalunk. A kazánok egyaránt működtethetők csavart érpáras és vezeték nélküli Opentherm termosztátokról. A kazánok nemcsak HAJDU, hanem idegen égéstermék elvezető rendszerrel is összeépíthetők.

HAJDU SMILEY, HAJDU CUBE, HAJDU TUBE rétegfűtéses kerámiafűtős elektromos forróvíztárolók:
A prémium bojlereknél a száraz kerámiafűtős felépítést alkalmazzuk. Ezek a fűtőtestek kifejezetten keményvizes területeken is alkalmazhatók.  Élettartamuk a hagyományos csőfűtőtestekének többszöröse. A bojlerben tizedannyi vízkő válik ki, mint a hagyományos csőfűtőtestes kialakítású forróvíztárolókban.

Új bojlereink HAJDU találmányú rétegfűtéses elrendezésűek. A rétegfűtés lényege, hogy a tároló alsó és felső rétege tetszőlegesen, eltérő hőmérsékletre fűthető fel. Ez kihasználható olyan helyeken, ahol némely napokon nagy vízelvételre lehet számítani, emiatt nagy űrtartalmú melegvíztárolót kell beépíteni, de egyéb napokon kevés melegvízre van szükség.  Ha a felhasználónak úgy tetszik, a bojler alsó rétegét akár fűtetlenül is hagyhatja, így a fűtetlen rész palástján nem lesz hőveszteség.

A kapacitív érintőgombos kezelőfelülettel rengeteg beállítási, paraméterezési lehetőség érhető el. A felhasználó teljesen az igényeihez szabhatja a bojlert. Egészen 80°C-ig, 1°C-onként állíthatja be a kívánt hőmérsékletet. Az elektronika 1°C pontossággal előállítja a beállított hőmérsékletű vízrétegeket. A bojlerek kiírják a hátralévő felfűtési időt, a 40°C-ra átszámított betárolt vízmennyiséget. A bojlerek külső kontaktjelről is vezérelhetők, így pl. aktivált épületriasztó esetén eltérő tartályhőmérséklet adható meg. A készülékek rendelkeznek antilegionella funkcióval is. A korábbi bojlereinkhez hasonlóan, az újak is működtethetők a kedvezményes vezérelt áramról. (x)

www.hajdurt.hu

 
hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Praktikus ötletek
Teremts otthont velünk!
Elegancia, kényelem, megbízhatóság, innováció, minőségi termékek, jó árak egy helyen. Ezt ígéri a 17. HAJDÚÉP és ENERGOexpo Szakkiállítás 2019. ...

Hírek
Korszerű melegvíz előállítás HAJDU hőszivattyús forróvíztárolóval
Napjainkban egyre gyakrabban kerül előtérbe a kérdés, hogy hogyan tudjuk családi házunk, lakásunk rezsiköltségét még jobban csökkenteni.

Praktikus ötletek
Megújult a HAJDÚ legsikeresebb sorozata
A HAJDU Zrt. számára a minőségi, megbízható termékek gyártása és a termékekhez kapcsolódóan az energiahatékonyság folyamatos javítása alapvető ...


Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2020 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek RSS feliratkozás

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Karácsony
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek