hirdetés

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Dekor Megoldjuk Hírek Receptek WEBSHOP

hirdetés

Új fejezet az árnyékolástechnikában

Nap mint nap tapasztaljuk, milyen mérhetetlen tempóban felgyorsult a technológiai fejlődés: amire nemrég még innovatív csodaként tekintettünk, az hamarosan elavult technikai megoldássá válik. Ezt a megállíthatatlan változást természetesen az árnyékolástechnikai eszközök fejlődésében is tapasztalhatjuk.

Nem szükséges persze évente lecserélni árnyékolóinkat, de érdemes olyan modern, összehangolt eszközökbe beruháznunk, amelyek hosszú évekig szolgálják kényelmünket. Szabaduljunk meg az idejétmúlt megoldásoktól és gondolkodjunk új rendszerekben! Amit régen csak a fantasztikus filmekben láttunk, az ma már valóság: a redőnyeink reggel automatikusan felnyílnak, sötétedéskor lezáródnak, még akkor is, ha nem tartózkodunk otthon.

Házunk, lakásuk többi árnyékolója is az igényeink szerint beállított módon működhet már. Napsütésben hűsítő árnyékot adnak, de amennyiben erős szél támad, azt azonnal érzékelik és visszazárják napellenzőinket, zsaluziánkat vagy textilárnyékolóinkat. Amikor pedig elindulunk otthonról, az intelligens vezérlésű garázskapunk szinte némán kinyílik. Otthonunk gyakorlatilag önálló életre kel, hogy biztonságosan és költséghatékonyan működtesse berendezéseinket. Az automatizálás már nem azt jelenti, hogy távvezérlőt kapcsolgatunk. Az előre beprogramozott eszközök vezérlés nélkül is tökéletesen működnek, szükség esetén még jeleznek is és kommunikálnak felénk.

A különböző gyártóktól származó eltérő termékek helyett érdemes egységes, összehangolt technológiával felszerelni otthonunkat. Az Alu-Redőny Kft. árnyékolástechnikai rendszerei egymáshoz igazodva, jövőbe mutató megoldásokkal teszik kényelmesebbé életünket. Az egyedi nyílászárók, motorosan működő redőnyök, zsaluziák és teraszárnyékolóink, valamint intelligens vezérlésű garázskapuk külön-külön is választhatók, ám a termékek az átgondolt fejlesztésnek köszönhetően egymást kiegészítve, komplexen is működnek. Ilyen választék mellett már könnyű egy színekben, hangulatban és műszakilag tökéletesen összehangolt technológia mellett dönteni. (x)

További részletek: www.alu-redony.hu

CÍMKÉK:


hirdetés

EZT IS Ajánljuk
Dekor
Hidak ihlette bútorok
Férfias vonalak, geometrikus bútorok, amelyeket saját szerkezetük tesz dekoratívvá. Íme a hidak inspirálta bútorcsalád.

Kert, növény
Szeptemberi kertészkedés
Ilyenkor még bőven van mit tenni a kertben a virágágyások között, és a balkonládák környékén. Akinek meg van egy kis konyhakertje, nem késő vetni, ...

Inspiráló helyiségek
Zegzugos otthon a tetőtérben
A közös otthont kereső fiatal pár számára romantikus és izgalmas helyszínnek ígérkezett a zegzugos, budai padlástérből kialakított kuckó. Zsófiék nem ...

Dekor
A széknek is lehet arca
Elég hozzá egy kilukasztott felület és máris olyan, mintha mosolygós, szerethető társaink lennének ezek a modern bútorok. 

Inspiráló helyiségek
Új kezdet régi falak között
A pesti belváros kitüntetett pontján egy külföldről hazatért fiatal lány, Hanna rendezte be első otthonát egy olyan lakásban, ami hosszú idő után ...

Inspiráló helyiségek
Ízlés szerint
Végy egy jó alapot, néhány hozzáértő segítőt és kreatív családtagot, majd biztos ízléssel keverd össze a stílusokat! Ha jól csinálod, a végén ...Fizessen elő a magazinra!

Az Otthon egy kreatív, színes, változatos lakberendezési magazin.
Sőt, több is ennél: stílusteremtő, trenddiktáló, ízlésformáló olvasmány.otthon.hu © 2019 – minden jog fenntartva

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali Dekor Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció Megoldjuk Praktikus ötletek Átalakítás Hírek Receptek

Impresszum    Médiaajánlat    Előfizetés    Kapcsolat    ÁSZF

Stílusos otthonok Kislakás Inspiráló helyiségek
Étkezők és konyhák Fürdő Hálószoba Gyerekszoba Kert, növény Nappali
Dekor
Világítás Tárolás Bútorok Inspiráció
Megoldjuk
Praktikus ötletek Átalakítás
Hírek Receptek